Kavels te koop in Benimeit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Kavels te koop in Benimeit Moraira

Als het uw droom is om een mooi huis te bouwen aan de Costa Blanca van Spanje dat is aangepast aan de behoeften van uw familie en waar u comfortabel uw vrienden kunt ontvangen, dan zult u graag een bezoek brengen aan onze kavels te koop in Benimeit Moraira. In SELECT VILLAS hebben we een interessante lijst van percelen van verschillende grootte en locaties in deze prachtige urbanisatie van Moraira, omgeven door pijnbomen en inheemse vegetatie.

Moraira is een idyllisch stadje dat baadt in de Middellandse Zee. Het heeft acht kilometer gevarieerde kustlijn waar toeristische stranden van zacht zand worden afgewisseld met magische droombaaien. Het kristalheldere en warme water zal u betoveren om in te duiken en de schoonheid van de zeebodem te ontdekken: de oevers van kleine visjes, de posidonia-weiden, de rots- en zandvloeren die u zullen betoveren. De herfst is het ideale seizoen om comfortabele kleren aan te trekken en langs het strand te wandelen en te genieten van de prachtige zonneschijn die in Spanje schijnt.

Bovendien is Moraira een stad die volledig is voorbereid op alle behoeften van Europese toeristen die lange tijd in hun vakantiehuizen verblijven of er zelfs voor kiezen om het hele jaar door te leven. In Moraira heeft u een groot aanbod van:

 • Gevarieerde winkels, supermarkten, winkelcentra
 • Internationale pers
 • Gezondheidscentrum, apotheken, dokterspraktijken
 • Restaurants, cafetaria's met zonnige terrassen
 • Nachtlevenslocaties, live muziek, discomuziek ...

U zult onder de indruk zijn van het prachtige uitzicht op het platteland of de zee vanaf onze percelen die te koop zijn in Benimeit Moraira

Onze kavels in Benimeit Moraira worden gekenmerkt door een prachtig open uitzicht op de natuur. Afhankelijk van hun ligging geniet u van een prachtig uitzicht op de agrarische vallei met zijn uitgestrekte wijngaarden. Met de druif van dit gebied wordt op traditionele wijze een voortreffelijke zoete likeur gemaakt, ideaal om het dessert te begeleiden: de mistela.

We hebben ook percelen van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de Middellandse Zee. Stel u voor dat u op het terras van uw nieuwe huis ontspannen kunt genieten van een idyllisch uitzicht over de zee. Bovendien, als u gepassioneerd bent door golf, ligt de prestigieuze 18-holes golfbaan Club de Golf Ifach in de omgeving.

In SELECT VILLAS bieden wij u een selectie van percelen in Moraira van verschillende grootte, volledig vlak of verspringend, afhankelijk van hun ligging. Ze bevinden zich in de belangrijkste urbanisaties in de omgeving, zoals Benimeit en Coma de los Frailes. Ze hebben een comfortabele toegang via wegen, trottoirs, openbare verlichting, water, elektriciteit en gasaansluiting.

Wilt u onze kavels in Benimeit Moraira bezoeken?

Wij zullen u graag vergezellen om onze kavels te koop in Benimeit Moraira te bezoeken, zodat u persoonlijk hun grootte, hun uitzicht, hun selecte buurt, hun nabijheid tot de verschillende diensten in de omgeving, enz. kunt zien.

Bezoek onze sociale netwerken en u zult onze grote activiteit en het aantal volgers zien die geïnteresseerd zijn in het lezen van onze artikelen, advies over het kopen van een huis in Spanje, hoe verder te gaan met de hervorming van een huis, nieuw onroerend goed, enz.

Kies de meest geschikte manier om contact met ons op te nemen:

 • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt
 • Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
 • Bezoek ons op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) 

Percelen te koop in Benimeit Moraira

Als het uw droom is om aan de Costa Blanca te wonen in een op maat gemaakt huis voor u en uw gezin, dan zullen onze percelen te koop in Benimeit Moraira u boeien. Benimeit is een woonwijk in de kustplaats Moraira die een ontspannen omgeving biedt midden in de natuur. De bewoners van deze groep woningen zijn meestal Europeanen uit Engeland, Nederland, Duitsland of België en worden gekenmerkt door hun vriendelijkheid, gastvrijheid en respect voor anderen, waardoor je snel nieuwe vrienden kunt maken door je te vestigen in deze prachtige hoek van de Noord-Costa Blanca. Bovendien helpen het zonnige klimaat, het uitzicht op zee, de grote winkelgebieden en de paradijselijke stranden van Moraira u snel aan te passen aan uw nieuwe huis. Een ander aspect waar u dol op zult zijn, is het proeven van de gezonde en smakelijke mediterrane keuken van Moraira in kwaliteitsrestaurants tegenover de Club Náutico en de Paseo Marítimo.

Als u van een actieve levensstijl houdt, moet u weten dat Moraira perfecte natuurlijke ruimtes heeft om te wandelen of te fietsen en een breed scala aan sportieve activiteiten biedt (paddle tennis, golf, snorkelen, duiken, zeilen...). Moraira is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar rust aan zee zonder de dagelijkse vrijetijdsbesteding, comfort en diensten op te geven. Als u op zoek bent naar een hoek van de Middellandse Zee waar u uw kwaliteit van leven kunt verbeteren, raden we deze prachtige stad zeker aan.

Bouw uw ideale huis op een van onze percelen te koop in Benimeit Moraira met uitzicht op zee

Heeft u een bouwgrond nodig om een door en voor u gemaakte woning te bouwen? Ontdek ons interessante aanbod van percelen te koop in Benimeit Moraira. We hebben percelen met:

 • Bouwoppervlak van verschillende afmetingen
 • Uitzicht op de zee, de bergen of de vallei
 • verschillende neigingen
 • Water- en elektriciteitsaansluiting
 • Opties om aangrenzende percelen te kopen
 • Routebeschrijving om uit te kiezen
 • In nieuwe ontwikkelingen met brede straten, openbare verlichting, groen...
 • Zonnige locatie en rustige omgevingen

Onze percelen, zoals onze eigendommen te koop in Benimeit Moraira, hebben een gemeenschappelijke noemer: hun onovertroffen locatie naast groene ruimten, perfect voor wandelingen en dicht bij de zee, diensten, golf...

 • Afstand tot golf: 10 minuten
 • Afstand tot de luchthaven: 60 minuten
 • Afstand van het strand: 10 minuten


Profiteer van deze kans! De percelen te koop in Benimeit Moraira zijn steeds meer gevraagd en het aanbod is schaars

Wist u dat er een grote onbalans is tussen vraag en aanbod van percelen te koop in Benimeit Moraira ? Als je er altijd al van gedroomd hebt om in een huis op maat te wonen, laat deze prachtige kans dan niet aan je voorbij gaan en vervul je grootste wens. Neem contact op met ons internationale bureau, gespecialiseerd in villa's in Moraira , en zet de eerste stap om de illusie van je leven te bereiken.

Bel +34 966 490 861 of +34 616 002 993, stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es of ga fysiek naar ons kantoor aan de Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search