Kavels te koop in Benimeit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Kavels te koop in Benimeit Moraira

Als het uw droom is om een mooi huis te bouwen aan de Costa Blanca van Spanje dat is aangepast aan de behoeften van uw familie en waar u comfortabel uw vrienden kunt ontvangen, dan zult u graag een bezoek brengen aan onze kavels te koop in Benimeit Moraira. In SELECT VILLAS hebben we een interessante lijst van percelen van verschillende grootte en locaties in deze prachtige urbanisatie van Moraira, omgeven door pijnbomen en inheemse vegetatie.

Moraira is een idyllisch stadje dat baadt in de Middellandse Zee. Het heeft acht kilometer gevarieerde kustlijn waar toeristische stranden van zacht zand worden afgewisseld met magische droombaaien. Het kristalheldere en warme water zal u betoveren om in te duiken en de schoonheid van de zeebodem te ontdekken: de oevers van kleine visjes, de posidonia-weiden, de rots- en zandvloeren die u zullen betoveren. De herfst is het ideale seizoen om comfortabele kleren aan te trekken en langs het strand te wandelen en te genieten van de prachtige zonneschijn die in Spanje schijnt.

Bovendien is Moraira een stad die volledig is voorbereid op alle behoeften van Europese toeristen die lange tijd in hun vakantiehuizen verblijven of er zelfs voor kiezen om het hele jaar door te leven. In Moraira heeft u een groot aanbod van:

  • Gevarieerde winkels, supermarkten, winkelcentra
  • Internationale pers
  • Gezondheidscentrum, apotheken, dokterspraktijken
  • Restaurants, cafetaria's met zonnige terrassen
  • Nachtlevenslocaties, live muziek, discomuziek ...
 

U zult onder de indruk zijn van het prachtige uitzicht op het platteland of de zee vanaf onze percelen die te koop zijn in Benimeit Moraira

Onze kavels in Benimeit Moraira worden gekenmerkt door een prachtig open uitzicht op de natuur. Afhankelijk van hun ligging geniet u van een prachtig uitzicht op de agrarische vallei met zijn uitgestrekte wijngaarden. Met de druif van dit gebied wordt op traditionele wijze een voortreffelijke zoete likeur gemaakt, ideaal om het dessert te begeleiden: de mistela.

We hebben ook percelen van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de Middellandse Zee. Stel u voor dat u op het terras van uw nieuwe huis ontspannen kunt genieten van een idyllisch uitzicht over de zee. Bovendien, als u gepassioneerd bent door golf, ligt de prestigieuze 18-holes golfbaan Club de Golf Ifach in de omgeving.

In SELECT VILLAS bieden wij u een selectie van percelen in Moraira van verschillende grootte, volledig vlak of verspringend, afhankelijk van hun ligging. Ze bevinden zich in de belangrijkste urbanisaties in de omgeving, zoals Benimeit en Coma de los Frailes. Ze hebben een comfortabele toegang via wegen, trottoirs, openbare verlichting, water, elektriciteit en gasaansluiting.

Wilt u onze kavels in Benimeit Moraira bezoeken?

Wij zullen u graag vergezellen om onze kavels te koop in Benimeit Moraira te bezoeken, zodat u persoonlijk hun grootte, hun uitzicht, hun selecte buurt, hun nabijheid tot de verschillende diensten in de omgeving, enz. kunt zien.

Bezoek onze sociale netwerken en u zult onze grote activiteit en het aantal volgers zien die geïnteresseerd zijn in het lezen van onze artikelen, advies over het kopen van een huis in Spanje, hoe verder te gaan met de hervorming van een huis, nieuw onroerend goed, enz.

Kies de meest geschikte manier om contact met ons op te nemen:

  • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt
  • Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) 
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search