Luxe huizen in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Luxe huizen in Moraira

Als u op zoek bent naar luxe woningen in Moraira, dan is SELECT VILLAS het makelaarskantoor dat u nodig heeft om uw droomhuis te vinden. Moraira is een prachtige stad met acht kilometer kustlijn. Aan de spectaculaire kust zijn er een opeenvolging van rotsachtige baaien vol mediterrane dennenbossen met kleine stranden van zacht zand.

De Yacht Club is de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de zee en de watersport. U kunt de aanlegplaats van uw jacht huren, een boot huren om deze prachtige kustlijn te bezichtigen, deelnemen aan viswedstrijden of zeilwedstrijden.

Moraira is van een klein dorp gewijd aan de visserij en de landbouw tot een van de meest exclusieve toeristische plekken aan de Middellandse Zee.  Om dit te kunnen doen, heeft het een groot transformatieproces moeten ondergaan. Vandaag de dag is Moraira een moderne stad die zijn inwoners een breed scala aan kwaliteitsdiensten biedt.

Het heeft uitstekende weg- en snelwegverbindingen met de internationale luchthavens van Alicante en Valencia. Als u gepassioneerd bent door culturele evenementen, biedt het Auditorium Teulada, dat zich op zes kilometer van het stadscentrum bevindt, een prachtig jaarprogramma dat geschikt is voor alle doelgroepen. De relevante lokale gastronomie zal u in staat stellen om exquise zeevruchten rijstgerechten en heerlijke desserts te proeven die vergezeld gaan van mistela. Mistela is een zoete likeur, die op traditionele wijze in Moraira wordt gemaakt, met druiven die in de uitgestrekte wijngaarden van het gebied worden verbouwd.

Wat voor soort luxe huizen in Moraira zoekt u?

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en ons te vertellen naar wat voor soort luxe huizen in Moraira u op zoek bent. Onze makelaars zullen u graag helpen en een exact profiel maken van de woning die u zoekt. Vergeet niet dat ons team hooggekwalificeerd is en vele talen vloeiend spreekt. Zij bieden u een zorgvuldig bestudeerde selectie van luxe eigendommen die aansluiten bij uw interesses. U kunt kiezen uit onze grote portefeuille van villa's, huizen, herenhuizen, bungalows, appartementen, penthouses, ...

In SELECT VILLAS bieden wij u luxe appartementen met een prachtig uitzicht op zee. Kunt u zich voorstellen dat u in een comfortabele hangmat zit te zonnen op het terras van uw prachtige penthouse terwijl u kijkt naar een ontspannen uitzicht op de Middellandse Zee? Onze appartementen bevinden zich in elitaire privéwoningen waar u uw selecte en beleefde buurt leert kennen. U heeft prachtige gemeenschappelijke ruimtes zoals:

  • Prachtig gemeenschappelijk zwembad omgeven door solariumruimtes
  • Parkeren van voertuigen en opslagruimtes
  • Tuingebieden
  • Kinderspeelplaatsen
  • Bovendien vindt u in de omgeving alle diensten die u nodig heeft om comfortabel te leven: supermarkten, restaurants, diverse winkels, apotheken, enz.

 
Ken je onze luxe huizen in Moraira?

Als u onze website nog niet kent, nodigen wij u uit om er een kijkje te nemen. U zult de grote verscheidenheid aan luxe woningen in Moraira zien die wij aanbieden. In SELECT VILLAS zullen we blij zijn als u contact met ons opneemt als u vragen heeft over onze woningen in Moraira, Javea, Teulada, Benitachell, Altea, Benissa Costa, Calpe, Denia, ... Onze deskundige makelaars lossen al uw vragen op.

Om ons te contacteren, hoeft u ons alleen maar te bellen: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Vul het formulier op de website in of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es en wij nemen contact met u op.

Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. de Madrid, 5- 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search