Luxe huizen te koop in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Luxe huizen te koop in Benissa Costa

Zou je in Spanje willen wonen? Onze luxe huizen te koop in Benissa Costa hebben een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de natuur. Gelegen aan de Costa Blanca Noord, is Benissa Costa een van de mooiste gebieden van de Spaanse kust. Langs de vier kilometer lange kustlijn vinden we talrijke steile kliffen, afgewisseld met prachtige halfverborgen baaien en binnengevallen door weelderige dennenbossen . Een droomplek om los te koppelen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. U zult het heerlijk vinden om in de warme wateren van de Middellandse Zee te duiken om te zwemmen of te scubaduiken. Dankzij het transparante water kunt u de posidonia-weiden observeren die in overvloed aanwezig zijn in dit deel van de kust.

Als je gepassioneerd bent door watersporten, zijn de temperaturen in september nog steeds erg hoog aan de Costa Blanca, wat het beoefenen van windsurfen, zeilen, duiken, catamaran, kajakken ... aanmoedigt In de "Les Basetes" Yacht Club, naast Als u de ligplaats van uw jacht huurt, kunt u ook talloze wateractiviteiten doen of genieten van de gevarieerde lokale keuken in het restaurant. Waan je op een zonnig terras aan zee en geniet van een voortreffelijke paella met zeevruchten.

Onze luxe huizen te koop in Benissa Costa, een tussenpunt tussen de lucht en de zee

De helderheid van de lucht aan de Costa Blanca Noord zal je choqueren. Meer dan 300 dagen per jaar schijnt de zon volop. In onze luxe huizen te koop in Benissa Costa kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op zee terwijl u bruint op het terras.

Wij bieden u eigendommen aan omgeven door mediterrane pijnbomen en inheemse vegetatie . Onze gebouwen zijn volledig geïntegreerd in de natuur. Gebouwd met een luxueus modern design of een charmante traditionele stijl, hebben de villa's verschillende interieurindelingen met verschillende aantallen slaapkamers en badkamers waaruit u kunt kiezen op basis van de behoeften van uw gezin. We hebben woningen in de belangrijkste urbanisaties van Benissa Costa: San Jaime, Les Basetes, Buenavista, Montemar, ... Ze zijn gelegen op een groot perceel met:

 • Indrukwekkend zwembad omgeven door solarium
 • Parkeerplaats voor voertuigen
 • Barbecue
 • Onderhoudsarme tuin

Met SELECT VILLAS wordt het voor u gemakkelijk en zeer comfortabel om luxe huizen te koop te kopen in Benissa Costa

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van luxe huizen te koop in Benissa Costa, vertrouw dan op SELECT VILLAS. U zult snel onze grote professionaliteit zien, die alle procedures met betrekking tot de aankoop van een onroerend goed in Spanje zal vergemakkelijken. We streven ernaar om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen, dus we hebben een breed scala aan diensten met betrekking tot aankoop en after-sales services , waaronder we benadrukken:

 • Portfolio van vertrouwde professionals: metselaars, schilders, loodgieters, enz.
 • Onderhoud zwembad en tuin
 • Registratie of naamswijziging van huishoudelijke benodigdheden: water, elektriciteit, telefoon, internet ...
 • Juridisch advies (lokale advocaten die uw taal spreken)
 • Hypotheekaanvraag
 • NIE applicatie
 • Een bankrekening openen in Spanje
 • Enzovoort.

Om contact met ons op te nemen bieden wij u verschillende opties zodat u uw favoriet kunt kiezen:

 • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt
 • Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
 • Kantoor: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Luxe huizen te koop in Benissa Costa Spanje

Wilt u een hoogwaardige levensstijl bereiken in de buurt van de meest gevraagde baaien van heel Spanje? Onze luxe huizen te koop in Benissa Costa, Spanje helpen u om de wens te vervullen die u altijd al had.

Benissa Costa is een van de meest geprezen gebieden in heel Europa, duizenden buitenlandse bezoekers komen elk jaar om te genieten van een paar dagen vakantie. Velen van hen kopen hier uiteindelijk een huis omdat ze verliefd worden op het land, de kliffen, de baaien, de vegetatie en de rustige omgeving die perfect de mediterrane levensstijl overbrengen.

De stralende zon bijna het hele jaar door en de zachte winters zijn factoren die je ook motiveren om op deze prachtige plek een huis te kopen. Bovendien maakt de nabijheid van Moraira en Calpe Benissa een ideale plek om vredig te leven en te ontspannen buiten de chaos van de stad en tegelijkertijd stedelijke centra te naderen waar u kunt genieten van eindeloze activiteiten en vermakelijke plannen. .

Onze luxe huizen te koop in Benissa Costa, Spanje zijn schatten gevonden in prachtige hoeken

We hebben een breed scala aan luxe huizen te koop in Benissa Costa, Spanje die aan verschillende smaken voldoen. U zult luxe landgoederen, gemoderniseerde villa's op één verdieping of verdeeld in 4 appartementen, unieke en avant-gardistische designvilla's kunnen zien ... allemaal schatten in prachtige hoeken van de Noord-Costa Blanca en met een uitstekend en onovertroffen uitzicht op de zee en de bergen.

De meest traditionele luxe huizen hebben grote percelen om te bouwen wat je maar wilt. Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen tuin te hebben om je eten te verbouwen? Of een kas waar u uw meest geliefde planten kunt verzorgen?

De exclusieve nieuwbouwwoningen voldoen aan alle mogelijke levensverwachtingen: wonen in luxe met nieuwe hoogwaardige materialen en state-of-the-art faciliteiten die het leven makkelijker en gelukkiger maken.

Met onze luxe woningen te koop in Benissa zal het u aan niets ontbreken. Naast het leven in huizen die iedereen zou willen, in een natuurplan omringd door weelderige bomen, bevinden ze zich op enkele minuten rijden van de meest paradijselijke baaien, basisvoorzieningen, vrijetijds- en winkelgelegenheden, golfbaan en tennisbanen en vele anderen. dingen.

Bezoek de luxe huizen te koop in Benissa Costa, Spanje en vertrek niet met enige twijfel

Als je er al lang over denkt om in een van de luxe huizen te koop in Benissa Costa, Spanje te wonen, dan is dit je moment. We bieden verschillende soorten woningen die zich aanpassen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. U vindt er nieuw gebouwde luxe woningen en elegante en imposante tweedehands woningen. Ze hebben allemaal een unieke stijl en design, sommige moderner en sommige meer traditioneel.

U kunt contact met ons opnemen via het kanaal dat u het leukst vindt: via vaste lijn +34 966 490 861, per mobiele telefoon of door een WhatsApp te sturen naar +34 616 002 993 of door een e-mail te sturen naar enquiries@select-villas.es

Volg onze blog om nieuws en informatie van uw interesse te vinden!

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search