Luxe villas in Moraira Spanje

Bestellen op
Tonen als

Luxe villas in Moraira Spanje

Moe van het niet vinden van interessante Luxe villas in Moraira Spanje? Select Villas brengt u een breed scala aan woningen in zee en in de bergen die u zult waarderen. Als u denkt aan een verhuizing naar de Costa Blanca om te profiteren van het heerlijke mediterrane klimaat en de eindeloze turquoise stranden.

Onze huizen te koop in Moraira zijn aanwezig in de beste woonwijken: Benimeit, El Portet, Pla del Mar, Cap Blanc, El Alcazar, Paichi, Arnella, Sol Park, Coma de Los Frailes, Moravit, El Tesoro, Moraira Centro... Ontdek met behulp van Select Villas prachtige hoekjes om te ontspannen met de zachte zeebries. Er zijn veel gezinnen en gepensioneerden die elk jaar genieten van de mooie wandelingen aan zee in het midden van de zonsondergang. We zijn er zeker van dat Moraira een voor en na in uw leven zal markeren voor:

  • Zijn rijke landschap: ruige kustlijn en gigantische kliffen die de schoonheid van de Peñón de Ifach nog eens extra in de verf zetten.
  • Verborgen en rotsachtige baaien zonder agglomeratie
  • Breed scala aan vrijetijds-, gastronomische, sportieve en culturele activiteiten
  • Kwaliteit van de restaurantdiensten
  • Een internationaal erkende golfbaan tour
  • En nog veel meer!

Als u wilt genieten van de charmante mediterrane levensstijl, ga dan naar onze website en vind uw droomhuis in een paar minuten.


Rust, kalmte en kalmte: de voordelen van het wonen in onze Luxe villas in Moraira Spanje

Langs de 8 kilometer lange kustlijn biedt Moraira aangename wandelingen aan langs de kust met spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee. Onze Luxe villas in Moraira Spanje hebben een aantal open ruimtes zodat de bewoners kunnen genieten van filmavonden op een comfortabel terras, of ze kunnen rustig zonnen op de ligstoelen bij het zwembad.

Als u besluit om naar de noordelijke Costa Blanca te verhuizen, zorg er dan voor dat uw huis alles heeft wat u nodig heeft om u goed te voelen. Omdat het zo'n zonnig gebied is, eisen toekomstige kopers normaal gesproken een huis met een zwembad, terras en grote buitenruimtes om te kunnen profiteren van de 320 dagen zon per jaar. Als u zich geïdentificeerd voelt met deze eisen, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen naar onze diversiteit aan villa's te koop in Moraira.

U zult verrast worden door villa's in traditionele mediterrane stijl voor een zeer goede prijs, luxe villa's aan het strand, stijlvolle moderne villa's en een verscheidenheid aan vrijstaande villa's met zwembad, tuin en terrassen die uit de buurt van de Middellandse Zee liggen en waar u dol op zult zijn.

Mis de interessante lijst van Luxe villas in Moraira Spanje niet die Select Villas voor u heeft

Bent u op zoek naar Luxe villas in Moraira Spanje met vastgestelde eisen? Onze makelaars aan de Costa Blanca zullen uw wensen bestuderen om u de woningen aan te bieden die u het beste kunnen identificeren. Gezien onze uitgebreide ervaring in de sector, kunnen wij u adviseren over de beste gebieden om te wonen of u informeren over de meest concurrerende prijzen op de markt.

Wij willen meer over u weten. Neem snel contact met ons op:

  • Telefoonnummer: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante


Luxe villa's in Moraira Spanje

Als u op zoek bent naar een magische plek waar u een rustig en warm leven kunt leiden waar u echt kunt genieten, moet u de luxe villa's in Moraira Spanje bekijken die Select Villas u ter beschikking stelt in een premium catalogus van huizen op de CostaBlanca.

In Moraira bevindt u zich in een enclave die wordt begrensd door de Middellandse Zee . In de omgeving kunt u de vrije levensstijl leiden waarvan u heeft gedroomd en profiteren van de diensten in de omgeving: restaurants, openbare parken, banken, tabakswinkels, bars en stranden.

Wil je alle stranden van Moraira kennen? Dankzij de modernisering van de infrastructuur is er in Moraira een bewegwijzerde route langs de Middellandse Zeekust, beginnend bij de Portet-strandpromenade, een gebied dat door de Europese Unie is bekroond met de Blauwe Vlag.

Tijdens de hele route kunt u een oneindig aantal strandbars observeren, ideaal voor ontbijt , Spaanse tapas of lokale gerechten. Op dezelfde manier zult u een zeer aangename multiculturele sfeer waarnemen en dit alles gaat gepaard met een stralende zon.

Andere locaties zoals het kasteel van Moraira , de privé-jachtclub , het Marjal del Senillar-park of de Avenida de la Paz vol vegetatie bieden u ook verschillende alternatieven om te doen zodra u uw tweede verblijf hier installeert.

Wist u dat onze luxe villa's in Moraira Spanje zeer dicht bij de Middellandse Zee liggen?

De luxe villa's in Moraira, Spanje genieten van zeer innovatieve ontwerpen en een avant-gardistische esthetiek volgens de kwaliteiten die ze bieden, in feite zijn veel van hen recente constructies met de meest hoogwaardige materialen en de meest innovatieve functies.

De woningen in onze catalogus zijn prachtig om voor langere tijd in te wonen of in de zomer als vakantiehuis te gebruiken. En het is precies dat ze een zeer geschikt privézwembad hebben dat u zal helpen de hitte van de hete seizoenen te bestrijden.

Toch verzekeren we u, omdat we dicht bij de Middellandse Zee liggen, dat de bries die van de kust komt het interieur van uw huis zal opfrissen en u in staat zal stellen comfortabel te leven. Op dezelfde manier kunt u dankzij de ingebouwde airconditioning- en verwarmingssystemen ook de temperatuur in de woningen regelen.

Ons professionele team zal u helpen bij de aankoop van luxe villa's in Moraira, Spanje

Bent u op zoek naar een tweede woning in Alicante ? Neem gewoon contact op met onze makelaars en Select Villas biedt u luxe villa's in Moraira Spanje tegen ongelooflijke exclusieve prijzen die alleen wij aanbieden aan de Costa Blanca Spanje.

Als uw vaardigheden met de Spaanse taal niet erg goed zijn, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, aangezien ons professionele team erop is voorbereid en u persoonlijk advies in uw moedertaal kan bieden.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search