Luxe villas in Moraira Spanje

Bestellen op
Tonen als

Luxe villas in Moraira Spanje

Moe van het niet vinden van interessante Luxe villas in Moraira Spanje? Select Villas brengt u een breed scala aan woningen in zee en in de bergen die u zult waarderen. Als u denkt aan een verhuizing naar de Costa Blanca om te profiteren van het heerlijke mediterrane klimaat en de eindeloze turquoise stranden.

Onze huizen te koop in Moraira zijn aanwezig in de beste woonwijken: Benimeit, El Portet, Pla del Mar, Cap Blanc, El Alcazar, Paichi, Arnella, Sol Park, Coma de Los Frailes, Moravit, El Tesoro, Moraira Centro... Ontdek met behulp van Select Villas prachtige hoekjes om te ontspannen met de zachte zeebries. Er zijn veel gezinnen en gepensioneerden die elk jaar genieten van de mooie wandelingen aan zee in het midden van de zonsondergang. We zijn er zeker van dat Moraira een voor en na in uw leven zal markeren voor:

  • Zijn rijke landschap: ruige kustlijn en gigantische kliffen die de schoonheid van de Peñón de Ifach nog eens extra in de verf zetten.
  • Verborgen en rotsachtige baaien zonder agglomeratie
  • Breed scala aan vrijetijds-, gastronomische, sportieve en culturele activiteiten
  • Kwaliteit van de restaurantdiensten
  • Een internationaal erkende golfbaan tour
  • En nog veel meer!

Als u wilt genieten van de charmante mediterrane levensstijl, ga dan naar onze website en vind uw droomhuis in een paar minuten.


Rust, kalmte en kalmte: de voordelen van het wonen in onze Luxe villas in Moraira Spanje

Langs de 8 kilometer lange kustlijn biedt Moraira aangename wandelingen aan langs de kust met spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee. Onze Luxe villas in Moraira Spanje hebben een aantal open ruimtes zodat de bewoners kunnen genieten van filmavonden op een comfortabel terras, of ze kunnen rustig zonnen op de ligstoelen bij het zwembad.

Als u besluit om naar de noordelijke Costa Blanca te verhuizen, zorg er dan voor dat uw huis alles heeft wat u nodig heeft om u goed te voelen. Omdat het zo'n zonnig gebied is, eisen toekomstige kopers normaal gesproken een huis met een zwembad, terras en grote buitenruimtes om te kunnen profiteren van de 320 dagen zon per jaar. Als u zich geïdentificeerd voelt met deze eisen, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen naar onze diversiteit aan villa's te koop in Moraira.

U zult verrast worden door villa's in traditionele mediterrane stijl voor een zeer goede prijs, luxe villa's aan het strand, stijlvolle moderne villa's en een verscheidenheid aan vrijstaande villa's met zwembad, tuin en terrassen die uit de buurt van de Middellandse Zee liggen en waar u dol op zult zijn.

Mis de interessante lijst van Luxe villas in Moraira Spanje niet die Select Villas voor u heeft

Bent u op zoek naar Luxe villas in Moraira Spanje met vastgestelde eisen? Onze makelaars aan de Costa Blanca zullen uw wensen bestuderen om u de woningen aan te bieden die u het beste kunnen identificeren. Gezien onze uitgebreide ervaring in de sector, kunnen wij u adviseren over de beste gebieden om te wonen of u informeren over de meest concurrerende prijzen op de markt.

Wij willen meer over u weten. Neem snel contact met ons op:

  • Telefoonnummer: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search