Luxe villas te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Luxe villas te koop in Moraira

Bij SELECT VILLAS zijn we gespecialiseerd in luxe villa's te koop in Moraira. Als u wilt wonen in een luxe villa gelegen in een onverslaanbare omgeving, neem dan contact met ons op en wij bieden u de service en aandacht die u verdient. Moraira staat bekend als de "Parel van de Costa Blanca". Dit prachtige stadje heeft een idyllische kustlijn waar de rotsachtige baaien vol pijnbomen zich vermengen met de toeristische stranden van zacht zand. Ze zijn bekroond met de Blauwe Vlag, dat wil zeggen dat ze zijn uitgerust met de nodige diensten om uw dag aan zee de moeite waard te maken. Ze beschikken over houten looppaden die naar het strand leiden, toiletten, voetbaden en douches, een strandwacht en een strandwachtdienst in de zomer, evenals het huren van ligbedden en parasols.

U zult genieten van de vele strandbars aan de voet van het strand, waar u kunt genieten van een verfrissend drankje terwijl u naar de zee kijkt of kunt genieten van een typische paella. Bij de Nautical Club kunt u een aanlegplaats voor uw boot huren of uw favoriete watersporten beoefenen: zeilen, kanoën, roeien, ...

De nacht in Moraira nodigt u uit om te feesten en u te vermaken. In de talrijke uitgaansgelegenheden kunt u tot in de vroege uurtjes dansen op discomuziek voor alle leeftijden, een flamencoshow bijwonen of livemuziek.

Laat u verrassen door onze gevarieerde portefeuille van luxe villa's die te koop zijn in Moraira

Wij garanderen dat u volledig onder de indruk zult zijn als u onze brede en gevarieerde portefeuille van luxe villa's te koop in Moraira bekijkt. Er zijn veel woonwijken rond de stad Moraira met een selecte buurt. SELECT VILLAS biedt u luxe villa's aan in de meest selecte woonwijken zoals: El Portet, Benimeit, Arnella, Paichi, Pla del Mar, La Camarrocha, Cap Blanc, El Alcázar, Villotel, La Sabatera, enz.

Als u de luxe villa in Moraira die u zoekt niet vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en ons te vertellen over de woning die u wilt. Wij bieden u prachtige villa's met een modern en avant-gardistisch design, gekenmerkt door de grote oppervlakken van hun glazen gevels en hun rechte lijnen. U zult het geweldig vinden hoe ruim en licht hun kamers zijn. Ze zijn gebouwd met de beste materialen op de markt. Maar, als u de voorkeur geeft aan een meer traditioneel ontwerp, zult u houden van onze chalets die u zullen herinneren aan de oude Andalusische cortijo's met:

  • rode en witte daken en balustrades op de terrassen
  • kunstzinnige rasters
  • natuurstenen sokkels
  • veranda's met bogen en decoratieve houten balken
 

Wij bieden u een interessante selectie van luxe villa's te koop aan in Moraira

Neem contact met ons op en wij bieden u een selectie van luxe villa's te koop aan in Moraira die passen bij uw profiel en de behoeften van uw familie. In SELECT VILLAS spreken we een grote verscheidenheid aan talen: Duits, Engels, Frans, Spaans, ... zodat u geen enkel probleem heeft om met ons te communiceren.

We nodigen u uit om ons te volgen op de sociale netwerken en de opmerkingen van onze klanten over ons te controleren.

Vul het contactformulier op de website in of stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es . U kunt ons ook bellen op: +34 966 4

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search