Makelaars in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Makelaars in Benissa Costa

Weet u waarom een van de gebieden met de hoogste vraag naar onroerend goed in Spanje de Costa Blanca Noord is? Onze makelaars in Benissa Costa vatten het antwoord in twee hoofdpunten samen:

  • Ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid en schitterend klimaat
  • Premium faciliteiten

Benissa Costa heeft al deze kenmerken en daarom is het een van de favoriete plaatsen voor de inwoners van heel Europa, voornamelijk het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, om na hun pensionering te gaan wonen of om lange periodes van vakantie door te brengen. Met slechts vier kilometer kustlijn, gekenmerkt door prachtige baaien met kristalhelder water en kliffen die worden binnengevallen door mediterrane pijnbomen , geniet dit kleine bevolkingscentrum het hele jaar door van een zonnig klimaat waardoor ze allerlei soorten buitenactiviteiten kunnen uitvoeren. U zult genieten van een wandeling langs de oevers van het populaire strand La Fustera, dat is bekroond met de Blauwe Vlag vanwege de uitstekende dienstverlening en de hoge kwaliteit van het water.

Golfliefhebbers hebben de Ifach Golf Club in hun omgeving, in de urbanisatie San Jaime, waar ze hun favoriete sport kunnen beoefenen in een mediterrane omgeving en met panoramisch uitzicht op de zee en de Peñón de Ifach. Het is de perfecte plek om plezier te hebben met het hele gezin, want naast de prestigieuze 18-holes golfbaan heeft het een golfschool, drie tennisbanen en een professionele coach, restaurant ...

In de uitgebreide portefeuille van woningen die onze makelaars in Benissa Costa aanbieden, vindt u het huis dat u zoekt

Onze makelaars in Benissa Costa hebben een uitgebreide portefeuille van prachtige eigendommen gelegen in de meest toeristische gebieden van de Costa Blanca Noord: Benissa Costa, Benissa, Moraira, Calpe, Denia, Benitachell, Altea, Jávea, Lliber, Teulada ... u bent op zoek naar een luxe villa, een appartement met een groot terras en zeezicht, een bungalow in een privé woonwijk met zwembad, etc. Vertrouw op de professionaliteit van SELECT VILLAS en wij helpen u graag bij het vinden van de woning die u zoekt.

We raden u aan om de 360 virtuele bezoeksectie op onze website te bezoeken , waar u een interessante selectie van exclusieve eigendommen vindt die u virtueel kunt bezoeken. U zult het geweldig vinden om alle details van het onroerend goed te controleren alsof u er persoonlijk in bent:

  • het prachtige uitzicht vanaf de terrassen
  • de breedte van uw kamers
  • interieur indeling
  • Enzovoort.

Onze eigendommen in Benissa Costa zullen indruk op u maken. We hebben fantastische luxe villa's met modern design, prachtige chalets gebouwd in traditionele stijl, landgoederen met droomtuinen ... gebouwd met de beste materialen en met een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee of de golfbaan.

Neem vandaag nog contact op met onze makelaars in Benissa Costa om uw huis aan de Costa Blanca te vinden

Het zal voor u heel gemakkelijk zijn om uw ideale huis aan de Costa Blanca te vinden als u contact opneemt met onze makelaars in Benissa Costa. Bij SELECT VILLAS hebben we een deskundig meertalig professioneel team dat u graag bijstaat en alle procedures beheert met betrekking tot de aankoop van uw onroerend goed in Spanje.

Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es of vul het contactformulier op internet in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Als u ons persoonlijk wilt bezoeken, wachten we op u in ons kantoor aan Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34966490861 | +34616002993.

Makelaars in Benissa Costa

Als u een luxe woning zoekt om in Spanje te wonen en als tweede huis te gebruiken, dan hebben we bij Select Villas makelaars in Benissa Costa die u zullen helpen bij het vinden van de meest hoogwaardige woningen in deze gezellige kustplaats.

Benissa Costa grenst aan de Middellandse Zee en herbergt baaien met kristalhelder water en goudkleurig zand, waardoor het een visueel spektakel wordt. Dit maakt ook buitenactiviteiten mogelijk zoals snorkelen, kajakken of surfen in het rustige water van de stranden.

De gastronomie is een doorslaggevend en zeer terugkerend kenmerk voor buitenlandse toeristen die Benissa Costa Blanca bezoeken, juist omdat het over uiterst heerlijke culinaire gerechten beschikt in haar restaurants, Spaanse bars en strandbars.

Op dezelfde manier, dankzij de geografie van het gebied en zijn gevarieerde natuur, zijn er in Benissa Costa routes en paden beschikbaar om in de omgeving ervan te wandelen en zo de geologische en botanische rijkdom en de meest interessante aspecten van de plaatselijke cultuur te ontdekken.

Bij Select Villas staan makelaars in Benissa Costa voor u klaar

De makelaars in Benissa Costa bieden u de beste hulp bij uw zoektocht naar uw nieuwe woning aan de Costa Blanca Spanje. In feite kunt u zo een woning verwerven die voldoet aan uw wensen, eisen en persoonlijke smaak.

Gelukkig hebben we bij Select Villas een eersteklas catalogus van woningen in Benissa Costa waarvan de kenmerken van het hoogste niveau zijn. In het bijzonder hebben we een veelheid aan moderne, luxe en nieuw gebouwde villa's die u zullen helpen om op een betere manier te leven in elk jaargetijde.

Dankzij het feit dat Benissa Costa dicht bij Alicante ligt, kunt u dankzij de internationale luchthaven snel en gemakkelijk van het ene land naar het andere reizen, zodat u optimaal kunt genieten van de Spaanse vakantie of de zomer in Spanje.

Als U op zoek bent naar een villa met zwembad, zal ons professioneel team geavanceerde zoekopdrachten uitvoeren uit meer dan 2000 woningen in onze catalogus om de woning te vinden die U verdient en nodig heeft in Benissa Costa.

Als u contact opneemt met onze makelaars in Benissa Costa krijgt u persoonlijk advies!

Bij Select Villas hebben we makelaars in Benissa Costa om u professioneel advies te geven over onze woningen. In feite vindt u ook woningen in Moraira, Jávea, Benitachell en omgeving.

Hoewel wij gespecialiseerd zijn in villa's van hoge kwaliteit, vindt u bij ons ook een catalogus van appartementen tegen economische prijzen, ruime huizen, vakantie- of residentiële bungalows en zelfs percelen om uw ideale huis te bouwen.

Wilt u nu meteen contact opnemen? Als u een Europese buitenlander bent, bieden wij u een meertalige service om uw gesprek met onze makelaars te vergemakkelijken.

  • Ons telefoonnummer voor gesprekken naar Spanje: +34 616 002 993
  • U kunt onze e-mail gebruiken voor eventuele suggesties: enquiries@select-villas.es
  • Kom ons bezoeken in onze kantoren in C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search