Moraira huizen te koop

Bestellen op
Tonen als

Moraira huizen te koop

SELECT VILLAS biedt u in Moraira huizen te koop met verschillende kenmerken, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw interesses past. Moraira in een prachtige stad aan de Spaanse mediterrane kust. Hoewel het van oudsher een vissersdorp was, is het in de laatste decennia getransformeerd tot een internationaal toeristisch centrum waar veel inwoners van heel Europa veel vraag naar hebben. Momenteel is meer dan zestig procent van de bevolking buitenlands. In Moraira vinden ze een prachtig klimaat waarmee ze het hele jaar door van de zon en de unieke kustlijn kunnen genieten.

De mooie gouden zandstranden en de droombaaien met warm en ondiep water zijn ideaal voor watersporten, plezier maken en ontspannen in de zon. In de Yacht Club kunt u naast het huren van een boot of het huren van de ligplaats van uw jacht ook tal van watersporten beoefenen. Bezoek de traditionele vissershaven bij aankomst van vissersboten en wees getuige van de openbare veilingen van verse vis. In de verschillende restaurants proeft u de uitstekende lokale visgerechten , vooral de gevarieerde rijstgerechten. De mistela is een zoete likeur, ideaal om desserts te begeleiden, gemaakt met de druif van het muscat-type dat in dit gebied wordt geteeld.

Moraira is bereid om te voorzien in de behoeften van de inwoners en het toerisme dat de bevolking in de zomer verdrievoudigt. Hij biedt u:

  • Verscheidenheid aan winkels, supermarkten, winkelcentra, ...
  • Apotheken, gezondheidscentrum, particuliere medische consulten
  • Uitgaansgelegenheden: flamenco, live muziek, disco
  • Teulada Auditorium, met een gevarieerd jaarprogramma voor alle doelgroepen
  • Enz.

Wij bieden u in Moraira huizen te koop van verschillende soorten en kenmerken

SELECT VILLAS heeft een uitgebreide portefeuille met onroerend goed. We hebben huizen te koop in verschillende stijlen in Moraira, zodat u degene kunt kiezen die aan uw wensen voldoet. We hebben luxe villa's met een modern of traditioneel ontwerp met een ongelooflijk uitzicht op zee. Aarzel niet om ons te vertellen hoe het huis is dat u wilt in Moraira: onze makelaars bieden u een bestudeerde selectie van huizen die bij uw profiel passen. We hebben appartementen, bungalows, herenhuizen, penthouses, chalets, ... U zult genieten van de helderheid van uw kamers en de ruimtelijkheid van uw slaapkamers. De keukens, die volledig zijn ingericht, zijn ook uitgerust met apparatuur die huishoudelijke taken vergemakkelijkt.

Als u uw woning wilt aanpassen en moet hervormen, adviseren we u ook over de benodigde gemeentelijke vergunningen en adviseren we u betrouwbaar personeel voor de uitvoering van de werken.

Als u op zoek bent naar huizen te koop in Moraira, vertrouw dan op SELECT VILLAS

SELECT VILLAS loopt altijd voorop om haar klanten de beste service en comfort te bieden wanneer ze huizen te koop in Moraira willen bezoeken. In ons makelaarskantoor bieden we virtuele rondleidingen met 360 ° -weergave in sommige van onze accommodaties. Hiermee kunt u een echt idee krijgen van uw toekomstige huis voordat u het persoonlijk bezoekt.

Onze meertalige makelaars spreken uw taal vloeiend en zullen alle details met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje uitleggen.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen het formulier in te vullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail te sturen naar enquiries@select-villas.es . We ontmoeten je graag op onze kantoren aan de Avenida de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search