Moraira Vastgoed

Bestellen op
Tonen als

Moraira Vastgoed

Als u op zoek bent naarMoraira Vastgoed, vertrouw dan op SELECT VILLAS en het kopen van uw huis in Spanje zal comfortabel en eenvoudig zijn. Moraira is de plaats die door veel inwoners van Noord- en Midden-Europa is gekozen om te wonen wanneer ze met pensioen gaan of om hun vakantie door te brengen. Momenteel is meer dan zestig procent van de bevolking van Moraira afkomstig uit andere landen . In deze prachtige stad hebben ze alles gevonden wat ze nodig hebben om gelukkig te zijn. Moraira biedt u ongeëvenaarde natuurlijke omstandigheden en diensten van topkwaliteit.

Naast de fantastische stranden met kristalhelder water en de prachtige kustlijn waar kliffen inhammen vol mediterrane dennen , vinden we in het stedelijke centrum van Moraira een grote verscheidenheid aan winkels, supermarkten, gezondheidscentrum en apotheken, privé medische consultaties, .. .

Als je van culturele evenementen houdt, heb je de mogelijkheid om het karakteristieke Teulada Auditorium bij te wonen, op zes kilometer van het stadscentrum van Moraira. Je zult genieten van een gevarieerd programma dat geschikt is voor alle doelgroepen. Deze prachtige stad is rijk aan cultureel, historisch, natuurlijk, artistiek en monumentaal erfgoed. De typische zoete likeur, mistela , wordt sinds de Romeinse tijd met de hand gemaakt met de druif die in de vallei wordt verbouwd. De Moraira-vistraditie die tot op de dag van vandaag is blijven bestaan, is de reden waarom we in zijn restaurants de meest verse en meest voortreffelijke vis in de omgeving vinden . In Moraira zult u genieten van hun typische paella's met zeevruchten .

Als u op zoek bent naar Moraira Vastgoed, vertrouw dan op SELECT VILLAS

Als u op zoek bent naar Moraira Vastgoed, raden we u aan ons te vertrouwen. SELECT VILLAS heeft een lange ervaring en professionaliteit in de vastgoedsector en helpt u snel en gemakkelijk het huis te vinden dat u zoekt.

In Moraira heeft SELECT VILLAS een uitgebreid portfolio van eigenschappen:

  • Luxe statige villa's gelegen in geselecteerde urbanisaties
  • Prachtige villa's in Spaanse stijl met zwembad en weelderige tuinen
  • Traditionele design villa's aan het strand
  • Indrukwekkende villa's in moderne stijl met uitzicht op de Middellandse Zee
  • Bungalows, appartementen en penthouses in privéwoning met zwembad en solarium
  • Herenhuizen met uitzicht op de bergen en het strand

Daarnaast hebben we ook een selectie van kavels in Moraira , van verschillende afmetingen en locaties, zodat u zelf de plaats kunt kiezen waar u uw woning wilt bouwen. Bij SELECT VILLAS adviseren we u graag over de bouwprocedure van een eengezinswoning in Spanje: gemeentelijke bouwvergunningen, bouwer, architect, rigger, hypotheeklening, voltooiing van het werk, nieuwbouwakte, eigendomsregister, tarieven en belastingen etc.

Als u een prestigieus onroerend goed in Moraira wilt bezoeken, vraag dan om SELECT VILLAS

Als u een gerenommeerde makelaar in Moraira nodig heeft waarmee u uw werk kunt vertrouwen, neem dan contact met ons op. Bij SELECT VILLAS hebben we een lange ervaring in de vastgoedsector en lopen we voorop in de technologie die wordt toegepast op de verkoop van woningen. Wij bieden u onze "360º view" service waarmee u een virtueel huisbezoek kunt maken zonder naar Spanje te hoeven reizen.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op +34966490861 | +34616002993.

Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search