Nieuwbouw villa's in Javea

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw villa's in Javea

Als u op zoek bent naar een woning aan de Costa Blanca die moderniteit, luxe en welzijn biedt, onze makelaar in Moraira, heeft u een aantal indrukwekkende nieuwbouwvilla's in Javea. De kwaliteiten van onze villa's zijn nauwelijks met woorden te beschrijven. Hun verschillende eigenschappen geven deze huizen een hoge status. Kortom, als u op zoek bent naar een woning die u elke ochtend zal verrassen, moet u onze villa's proberen.

Zoals we hebben opgemerkt, bieden onze villa's u verschillende kwaliteiten die niet alle woningen kunnen bieden. We hebben bijvoorbeeld woningen op een strategisch punt in Javea om de eigenaars een spectaculair panoramisch uitzicht op de vallei, de Montgó-berg (een populair gebied van Javea) of de Middellandse Zeekust te bieden. 3 prachtige plekken die u zullen helpen de dag met opwinding en energie te beginnen.

Maar deze prachtige uitzichten die de stad biedt, zijn ook urenlang zichtbaar. Om dezelfde reden hebben veel van onze villa's geweldige terrassen met balkons om te ontspannen of om een avond te vieren, terwijl ze uitkijken over een prachtig natuurlandschap.

Wat bieden deze nieuwbouwvilla's nog meer in Javea?

Naast het kunnen bieden van een prachtig uitzicht op de zee, met onze nieuwbouw villa's in Javea, kunt u ook het water aanraken en de frisheid en zuiverheid in uw handen voelen. Veel van onze nieuw gebouwde villa's aan de Costa Blanca Noord liggen op loopafstand van de stranden van de stad.

Het einde hiervan is niets anders dan in staat zijn om te blijven voldoen aan de behoeften van de klant, om hem het gevoel te geven dat hij zijn vertrouwen in ons heeft gesteld.

Een ander voordeel van onze villa's is het weer. Het klimaat in Javea is net als onze villa's: kwaliteit. De temperaturen zijn formidabel en perfect om het hele jaar door in onze villa's te wonen. De winters zijn aangenaam, met milde temperaturen en weinig regen. De zomers zijn erg heet en droog, met gemiddelde temperaturen van 30 graden.

Hoe toegang krijgen tot onze nieuwbouw villa's in Javea?

Om te kunnen wonen in een van onze nieuwbouwvilla's in Javea, kunt u ons kantoor bezoeken aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria - Alicante, bel ons op +34 966 490 861 of stuur ons een e-mail naar info @ select- villas.es.

Nieuwbouw villa's in Jávea

Investeren in een van onze nieuwbouwvilla's in Jávea is een veilige gok. Als je van luxe, moderniteit houdt en altijd al aan zee, golf en natuur hebt willen wonen, dan is Jávea een van de meest idyllische natuurlijke paradijzen in de hele Middellandse Zee . De kustlijn van 25 kilometer strekt zich uit tussen imposante kliffen, eilanden, grotten en natuurparken zoals Montgó en Granadella, waardoor het een ideale bestemming is om te ontsnappen op vakantie of om het hele jaar door te wonen . Het microklimaat is uniek, gezond en uitstekend , aangezien de winters en zomers zacht zijn, kunt u dankzij de aangename temperaturen het hele jaar door genieten van elk moment en op elk moment van het jaar. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom veel buitenlanders Jávea als een van hun favoriete plekken zien, vooral Engelse en Duitse kolonisten op deze charmante plek.

Naast zijn indrukwekkende en overvolle natuur, heeft Jávea een culturele en historische rijkdom die wordt weerspiegeld door zijn middeleeuwse straatjes , zijn gotische kerk en zijn musea. Gastronomie is een ander sterk punt, aangezien Jávea een breed scala aan restaurants heeft. In sommige van de met Michelin-sterren bekroonde restaurants kunt u de beste rijstgerechten van de hele Valenciaanse Gemeenschap proeven: een banda, gebakken, zwart, verschillende soorten paella, enz.

Geniet van de zon en de zee in onze luxe nieuwbouw villa's in Jávea

De zon en de zee zijn elke dag aanwezig in onze nieuwbouw villa's in Jávea. Dankzij de perfecte oriëntatie kunnen de huizen al het zonlicht opvangen, wat u helpt om: energie te besparen, kamers helderder te maken, een kleurtje te krijgen in het solarium, samen te werken met de omgeving, een meer harmonieus en welzijnsgevoel in uw huis waar te nemen.

Bovendien kunt u vanuit onze nieuw gebouwde villa's de zee perfect zien . Wie wil er niet vanaf het eerste moment van de dag het intense blauw van de Middellandse Zee zien? Kun je je voorstellen dat je ontbijt op je zonnige terras, de zeebries van de zee voelt en een prachtig panoramisch uitzicht op de zee aan de horizon bewondert? Vanuit uw privé-spa, verwarmd binnenzwembad , balkon, terras, slaapkamer, barbecueplek... waar u ook bent, u zult genieten van ongeëvenaarde uitzichten. Zowel de binnenkamers als de buitenruimtes van onze villa's bieden een uniek ontwerp met een grote verscheidenheid aan texturen, materialen en vegetatie die de schoonheid van de omgeving versterken.

We streven er elke dag naar om de hoogste kwaliteit nieuwbouwvilla's in Jávea . aan te bieden

Onze nieuwbouwvilla's in Jávea voldoen aan de hoogste marktnormen en hun bouwmaterialen zijn gemaakt met gerenommeerde merken zoals Porcelanosa. Onze betrokkenheid bij de klant is ons belangrijkste doel. Om deze reden streven we er elke dag naar om de meest exclusieve service en de hoogste kwaliteit van onroerend goed te koop aan de Costa Blanca aan te bieden. U zult , net als al onze klanten, zeer tevreden zijn wanneer u bij ons een huis koopt.

  • Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search