Nieuwbouw villa's te koop in Javea

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw villa's te koop in Javea

Als u geïnteresseerd bent in het verlenen van uw leven, en dat van uw familie, een plus van plezier en luxe, heeft Select Villas of Moraira voor u fantastische nieuwbouw villa's te koop in Javea. Deze eigenschappen zijn van hoge kwaliteit en bieden alle luxe van detail. Elke hoek van het huis is een gebied waar u onvergetelijke momenten kunt doorbrengen.

Een groot deel van de verantwoordelijkheid die klanten hebben om deze prachtige nieuwe villa's in Javea ten volle te kunnen benutten, heeft het weer. Dankzij het ongelooflijke weer dat je in deze stad aan de Costa Blanca (Alicante) doet, kun je alle activiteiten doen die je wilt: van spelen of hardlopen tot zonnebaden of baden.

Javea is een maritieme stad, en dit impliceert dat het stranden heeft en geen enkele. De stranden zijn erg mooi en bieden een transparante blauwe zee. Naast het genieten van deze kwaliteiten, kunt u een formidabel uitzicht op de Middellandse Zeekust overwegen.

Beschrijving van een van onze nieuwbouw villa's te koop in Javea

Een voorbeeld van een van onze prachtige nieuwbouw villa's te koop in Javea, is een prachtige villa van 320m2, gelegen in een rustige buurt van Javea. Het belangrijkste kenmerk is het moderne ontwerp en de hoogwaardige afwerking. De accommodatie biedt ook 3 slaapkamers en 3 badkamers. De kasten zijn allemaal ingebouwd.

De buitenkant trok veel aandacht. Het heeft een spectaculair zwembad met een terras in houten palletformaat. Op dezelfde manier kunt u op de bovenste verdieping ook genieten van een groot terras met een balkon. Om in vorm te komen zonder naar huis te hoeven, biedt deze villa een eigen fitnessruimte. Een aantrekkelijk gebied en bereid voor hun eigenaars om calorieën te verliezen of hun spiermassa te vergroten. Voor de momenten van gevierd en datums aangegeven, heeft het huis een geweldige barbecue.

Wilt u weten wat deze nieuwbouw villa's nog meer te koop aanbiedt in Javea?

Als u meer wilt weten over onze nieuwbouw villa's te koop in Javea, kunt u kennismaken met onze makelaars in Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante (Spanje).

Als u contact met ons wilt opnemen via een ander formulier, nodigt ons bureau u uit om ons te bellen op +34 966 490 861 of een e-mail te sturen naar info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search