Nieuwbouw villa's te koop in Javea

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw villa's te koop in Javea

Als u geïnteresseerd bent in het verlenen van uw leven, en dat van uw familie, een plus van plezier en luxe, heeft Select Villas of Moraira voor u fantastische nieuwbouw villa's te koop in Javea. Deze eigenschappen zijn van hoge kwaliteit en bieden alle luxe van detail. Elke hoek van het huis is een gebied waar u onvergetelijke momenten kunt doorbrengen.

Een groot deel van de verantwoordelijkheid die klanten hebben om deze prachtige nieuwe villa's in Javea ten volle te kunnen benutten, heeft het weer. Dankzij het ongelooflijke weer dat je in deze stad aan de Costa Blanca (Alicante) doet, kun je alle activiteiten doen die je wilt: van spelen of hardlopen tot zonnebaden of baden.

Javea is een maritieme stad, en dit impliceert dat het stranden heeft en geen enkele. De stranden zijn erg mooi en bieden een transparante blauwe zee. Naast het genieten van deze kwaliteiten, kunt u een formidabel uitzicht op de Middellandse Zeekust overwegen.

Beschrijving van een van onze nieuwbouw villa's te koop in Javea

Een voorbeeld van een van onze prachtige nieuwbouw villa's te koop in Javea, is een prachtige villa van 320m2, gelegen in een rustige buurt van Javea. Het belangrijkste kenmerk is het moderne ontwerp en de hoogwaardige afwerking. De accommodatie biedt ook 3 slaapkamers en 3 badkamers. De kasten zijn allemaal ingebouwd.

De buitenkant trok veel aandacht. Het heeft een spectaculair zwembad met een terras in houten palletformaat. Op dezelfde manier kunt u op de bovenste verdieping ook genieten van een groot terras met een balkon. Om in vorm te komen zonder naar huis te hoeven, biedt deze villa een eigen fitnessruimte. Een aantrekkelijk gebied en bereid voor hun eigenaars om calorieën te verliezen of hun spiermassa te vergroten. Voor de momenten van gevierd en datums aangegeven, heeft het huis een geweldige barbecue.

Wilt u weten wat deze nieuwbouw villa's  koop in Javea nog meer te aanbiedt?

Als u meer wilt weten over onze nieuwbouw villa's te koop in Javea, kunt u kennismaken met onze makelaars in Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante (Spanje).

Als u contact met ons wilt opnemen via een ander formulier, nodigt ons bureau u uit om ons te bellen op  (+34) 616 002 993 of een e-mail te sturen naar enquiries@select-villas.es


Nieuwbouw villa's te koop in Javea 

Als u een vleugje elegantie en verfijning wilt toevoegen aan uw leven en dat van uw gezin, presenteren wij een exclusieve selectie van Nieuwbouw villa's te koop in Javea. Jávea vertegenwoordigt een perfecte bestemming om je onder te dompelen in de Middellandse Zee, natuur, cultuur en vertier aan de prachtige Costa Blanca. Dit charmante stadje in Alicante biedt een breed scala aan attracties waardoor het opvalt tussen de favorieten van het Europese publiek.

 • Costa:Jávea strekt zich uit over meer dan 20 kilometer kustlijn en biedt een balans tussen fijne zandstranden, zoals het prestigieuze El Arenal, en afgelegen baaien omgeven door majestueuze pijnbomen. Deze stukken kust zijn de perfecte omgeving voor het beoefenen van wateractiviteiten zoals duiken, snorkelen, surfen en kajakken.
 • plaatsen: Bovendien beschikt Jávea over een ecologische en natuurlijke omgeving, met de nadruk op het beroemde natuurpark Granadella, een van de meest karakteristieke plekken die de mogelijkheid biedt om te genieten van de inheemse flora en fauna, terwijl u geniet van een spectaculair uitzicht op de zee.
 • Luiheid: Wat entertainment betreft, heeft Jávea een exclusieve golfclub die tot de meest selecte aan de Costa Blanca behoort. Het heeft ook exclusieve faciliteiten, waaronder spacentra, vijfsterrenaccommodatie, gastronomische restaurants en meer.

Het bureau SELECT VILLAS presenteert u Nieuwbouw villa's te koop in Javea op onverslaanbare locaties

Veel van onze Nieuwbouw villa's te koop in Javea Ze bieden een panoramisch uitzicht op zee, worden omgeven door natuurlijke omgevingen en bevinden zich in de buurt van uitgaansgelegenheden. Als u op zoek bent naar luxe villa's in Jávea die aan uw eisen voldoen, dan vindt u hier uw volgende huis. Voor die klanten die willen kopen ineen stad die zich onderscheidt van de rest, Ons makelaarskantoor biedt luxe villa's aan. Als u op zoek bent naar villa's te koop in Jávea waarmee u kunt leven zoals u altijd al wilde, ontdek dan onze luxe huizen met onverslaanbare kenmerken:

 • Uitzicht op de Middellandse Zee dat adembenemend is.
 • Schitterende infinity pools die uitnodigen om te plonzen.
 • Ruime en lichte ruimtes zowel binnen als buiten de villa's.
 • Weelderige en volledig privétuinen, vol harmonieuze vegetatie. Energie-efficiëntiesystemen en technologie voor een slimme woning.
 •  Thermisch en akoestisch comfort zorgvuldig ontworpen.
 • Originele en eigentijdse stijlen die opvallen.

Wij nodigen u uit om de Nieuwbouw villa's te koop in Javea te bezoeken die uw interesse wekken, en zo te genieten van een luxe leven aan zee

Profiteer van uw vakantie om een van onze Nieuwbouw villa's te koop in Javea es te kopen een steeds populairdere keuze onder onze klanten die op zoek zijn naar een tweede huis aan de Costa Blanca, Spanje

 • op +34 616 002 993 of +34 966 490 861 om een afspraak te plannen.
 • U kunt ook ons fysieke kantoor bezoeken aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante,
 • of stuur ons gewoon een e-mail naar enquiries@select-villas.es.


Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search