Nieuwbouw villa's te koop in Moraira - Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw villa's te koop in Moraira - Costa Blanca

De Costa Blanca is de ideale plek om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten, want het heeft een prachtig klimaat van milde winters en zonnige dagen.

Dat is een van de redenen waarom het Select Villas onroerend goed een breed scala van nieuwbouw villa's te koop aanbiedt in Moraira - Costa Blanca.

In het centrum van de Costa Blanca is Noord Moraira, een klein stadje met onvergetelijke plaatsen, waar u kunt genieten van de rust van uw villa.

Stel je een buitengewoon uitzicht op de Middellandse Zee voor, geniet van de dromerige baaien, typerend voor de kust van Moraira, of geniet van de sporten die je het leukst vindt.

Je hebt al deze mogelijkheden en meer als je een van onze villa's in Moraira koopt.

 
Exclusieve villa's van nieuwbouw te koop in Moraira - Costa Blanca, de kans die ik verwachtte

De kans die ik verwachtte, ligt al in jouw handen. Nu kunt u een van onze nieuw te bouwen villa's kopen in Moraira - Costa Blanca en er deze zomer wonen.

Onze luxe villa's hebben uitstekende bouwkwaliteiten, evenals onverslaanbare afwerkingen, die hun schoonheid verbeteren en ze tot exclusieve villa's maken.

Ze hebben grote ramen waardoor de zon alle kamers bereikt en een aangenaam klimaat creëert.

De keukens zijn volledig uitgerust en voorzien van hoogwaardige apparatuur.

Naast de benijdenswaardige eigenschappen van het gebouw, mogen we de droomomgeving in uw plot niet vergeten, het heeft een spectaculair zwembad dat uw gezin zal verrassen, dat omgeven is door een groot solarium voor ontspanning.

Vergeet de uitbundige vegetatie die schaduwrijke en koele gebieden biedt niet.

 
Koop nu een van de nieuwbouw villa's te koop in Moraira - Costa Blanca

Het onroerend goed Select Villas van Moraira geeft u de mogelijkheid om nu een van de nieuwbouw villa's te koop in Moraira - Costa Blanca te kopen.

Wij bieden een professioneel team van agenten die u zullen helpen met alle noodzakelijke procedures bij het kopen van een huis in Spanje.

Aarzel niet om ons te bezoeken. Onze kantoren zijn gevestigd in Moraira, Avda. De Madrid nº 5 - CP 03724 (Alicante). Het heeft de voorkeur om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Telefoon: +34 966 490 861

Fax: +34 965 743 033

Mobiel: +34 677 197 159

E-mail: info@select-villas.es

Nieuwbouw Villa's te koop in Moraira Costa Blanca

U bent aangekomen bij de exclusieve selectie van Nieuwbouw Villa's te koop in Moraira Costa Blanca! Deze kleine badplaats wordt beschouwd als de schat van de Costa Blanca, omdat het is uitgegroeid tot de meest aantrekkelijke gemeente om te wonen in de Middellandse Zee. Hoewel de stedelijke groei in de afgelopen jaren is gestimuleerd, is het erin geslaagd om zijn landschap en ecologische waarde te behouden dankzij de strenge bouwcontroles. De beperking op de bouw van vier woonflats in het centrum van de stad heeft ervoor gezorgd dat de stad een laagbouwkarakter heeft gekregen, in tegenstelling tot naburige steden zoals Calpe. Moraira heeft wijngaarden, glooiende hellingen die uitlopen in brede valleien en een landschap vormen om te bewonderen en te fotograferen. De glooiende hellingen zijn de thuisbasis van een verscheidenheid van prive villa's gelegen tussen inheemse bomen en palmbomen die helpen om de rustige groene uitzichten in de woonwijk te behouden. U zult het heerlijk vinden om hier te wonen en te merken hoe uw levenskwaliteit verbetert door de zee, de natuur, het klimaat, sport en ontspanning.

Beleef een unieke ervaring in onze Nieuwbouw Villa's te koop in Moraira Costa Blanca

Onze Nieuwbouw Villa's te koop in Moraira Costa Blanca helpen je om elke dag onvergetelijke momenten te beleven die het tot een unieke en onvergelijkbare ervaring maken. Kunt u zich het comfort voorstellen van het verhogen van de jaloezieën met een enkele klik? En hoe zou het zijn om een lift in uw eigen huis te hebben? De nieuwste technologie en het domotica-systeem in onze nieuw gebouwde villa's zijn perfect voor de meest veeleisende klanten. Ze beschikken ook over extra luxe die u niet onverschillig zullen laten: grote zwembaden, aangelegde tuinen, uitzicht op zee, solarium met ligbedden, barbecueplaats, jacuzzi, spa, fitnessruimte... In onze nieuw gebouwde villa's kunt u van alles genieten zonder uw huis te verlaten: sporten, ontspannen in de zon, feestjes vieren met vrienden of genieten van een prachtig landschap.

Bovendien passen onze luxueuze huizen zich aan alle soorten profielen aan. Hun grote ramen laten de zon door alle kamers schijnen, hun keukens zijn volledig uitgerust met apparatuur van topklasse en hun slaapkamers zijn ruim en zeer gezellig. Iedereen zou blij zijn met een huis zoals wij u aanbieden. 

Verkoop uw huidige woning met ons om een van onze Nieuwbouw Villa's te koop in Moraira Costa Blanca te kopen

Denkt u erover om uw huis te verkopen om een van onze nieuwbouw villa's te koop in Moraira Costa Blanca te kopen? Wij hebben de vaardigheden en hulpmiddelen die nodig zijn om de beste koper te krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is uw huis in onze handen te laten en wij zullen ons best doen om het succesvol te verkopen in de kortst mogelijke tijd. Onze commissie tarieven zijn laag voor alles wat wij aanbieden. Bovendien houden wij u te allen tijde op de hoogte van de status van de verkoop van uw woning. U heeft 24 uur per dag toegang tot een platform waar u de prestaties van uw te koop staande woning kunt bekijken.

  • Meertalig team en een breed netwerk van samenwerkende makelaars.
  • Gratis waardebepaling van uw eigendom
  • Marketing tools: promotie op belangrijke portals, SEO positionering, onroerend goed showcase, aantrekkelijke beschrijving, video tour, kwaliteitsfoto's...
Bel nu op +34 966 490 861 of +34 616 002 993, stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es of bezoek onze kantoren op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search