Nieuwbouw villa's te koop in Moraira - Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw villa's te koop in Moraira - Costa Blanca

De Costa Blanca is de ideale plek om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten, want het heeft een prachtig klimaat van milde winters en zonnige dagen.

Dat is een van de redenen waarom het Select Villas onroerend goed een breed scala van nieuwbouw villa's te koop aanbiedt in Moraira - Costa Blanca.

In het centrum van de Costa Blanca is Noord Moraira, een klein stadje met onvergetelijke plaatsen, waar u kunt genieten van de rust van uw villa.

Stel je een buitengewoon uitzicht op de Middellandse Zee voor, geniet van de dromerige baaien, typerend voor de kust van Moraira, of geniet van de sporten die je het leukst vindt.

Je hebt al deze mogelijkheden en meer als je een van onze villa's in Moraira koopt.

 
Exclusieve villa's van nieuwbouw te koop in Moraira - Costa Blanca, de kans die ik verwachtte

De kans die ik verwachtte, ligt al in jouw handen. Nu kunt u een van onze nieuw te bouwen villa's kopen in Moraira - Costa Blanca en er deze zomer wonen.

Onze luxe villa's hebben uitstekende bouwkwaliteiten, evenals onverslaanbare afwerkingen, die hun schoonheid verbeteren en ze tot exclusieve villa's maken.

Ze hebben grote ramen waardoor de zon alle kamers bereikt en een aangenaam klimaat creëert.

De keukens zijn volledig uitgerust en voorzien van hoogwaardige apparatuur.

Naast de benijdenswaardige eigenschappen van het gebouw, mogen we de droomomgeving in uw plot niet vergeten, het heeft een spectaculair zwembad dat uw gezin zal verrassen, dat omgeven is door een groot solarium voor ontspanning.

Vergeet de uitbundige vegetatie die schaduwrijke en koele gebieden biedt niet.

 
Koop nu een van de nieuwbouw villa's te koop in Moraira - Costa Blanca

Het onroerend goed Select Villas van Moraira geeft u de mogelijkheid om nu een van de nieuwbouw villa's te koop in Moraira - Costa Blanca te kopen.

Wij bieden een professioneel team van agenten die u zullen helpen met alle noodzakelijke procedures bij het kopen van een huis in Spanje.

Aarzel niet om ons te bezoeken. Onze kantoren zijn gevestigd in Moraira, Avda. De Madrid nº 5 - CP 03724 (Alicante). Het heeft de voorkeur om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Telefoon: +34 966 490 861

Fax: +34 965 743 033

Mobiel: +34 677 197 159

E-mail: info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search