Nieuwbouw villa's te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw villa's te koop in Moraira

Als u geïnteresseerd bent in het zoeken naar nieuwbouw villa's te koop in Moraira, biedt ons makelaarskantoor hen. Ideale eigenschappen om comfort, ruimte, ontspanning en plezier te verwelkomen. Als het uw bedoeling is dat uw geliefden in dit type woning wonen, maar u weet niet welke u moet kiezen, helpen onze makelaars u te allen tijde.

Tijdens het verkoopproces van het onroerend goed, zullen onze gekwalificeerde medewerkers u met volledige eerlijkheid en professionaliteit adviseren, met als enige doel om aan uw wensen te voldoen. Enkele wensen die we aan al onze klanten beschikbaar willen stellen. We hebben verschillende prijzen van villa's en verschillende soorten woningen, zodat u, afhankelijk van uw levensstijl en gebruik, uw ideale huis kunt kiezen.

Zodat u niet ontevreden kunt blijven, Select Villa van Moraira geeft u de mogelijkheid om uit meer dan 10 verschillende stijlen van nieuw gebouwde villa's te kiezen. Stijlen van hoge kwaliteit en met ingebouwde verrassingen.

Moraira, een goede plek om een van onze nieuw te bouwen villa's te koop te kopen

Een goede plek om op uw gemak te wonen, is ongetwijfeld in een van onze nieuwbouw villa's te koop in Moraira. Een stad ten noorden van de provincie Alicante (Costa Blanca) en die veel gebruiks- en genotkwaliteiten heeft.

Onder de belangrijkste kenmerken vallen het klimaat en de stranden op. Een perfecte combinatie die Moraira ongelooflijke schoonheid geeft. Het klimaat is de Middellandse Zee. Deze eigenschap geeft Moraira buitengewone winter- en zomertemperaturen. De koudste maanden, gemiddeld 15º. De warmste zomers zijn meestal hoger dan het gemiddelde van 30º. Als we bij deze prachtige temperaturen een aantal geweldige stranden van ongerept zand en kristalhelder water toevoegen, wordt Moraira een stimulans voor internationaal toerisme.

Neem contact op met Select Villas en probeer een van onze nieuwbouw villa's te koop in Moraira

Neem contact op met onze makelaar en begin met het ontdekken van alle verrassingen die u te wachten staan met onze nieuwbouw villa's te koop in Moraira. Hiervoor kunt u ons kantoor persoonlijk bezoeken en alle details van onze panden kennen. U kunt ons vinden op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

U kunt ons ook bellen op +34 966 490 861 | +34 677 197 159 of stuur ons een e-mail naar de e-mail info@select-villas.es

Nieuwbouw villas te koop in Moraira

Met onze Nieuwbouw villas te koop in Moraira kun je genieten van het wonen aan de Spaanse Mediterraanse kust.

Moraira heeft een grote verscheidenheid aan zandstranden, kiezelstranden en baaien. U zult dol zijn op de baai van El Portet, waar u een wandeling kunt maken en paella kunt gaan eten in een van de bars en restaurants.

Een ander ideaal plan is om vroeg op te staan om de spectaculaire zonsopgangen te bekijken of de zonsondergangen te bewonderen vanuit de door u gekozen villa.  In onze luxe villa's kunt u op elk moment van het jaar zonnebaden en de Middellandse Zee bekijken.

Moraira, gelegen tussen Jávea en Calpe, heeft dankzij zijn ligging aan de Costa Blanca een heerlijk overheersend zonnig klimaat, met zeer zachte winters en weinig neerslag geconcentreerd in de lente en de herfst. Deze omstandigheden maken het gemakkelijk om buitenactiviteiten te beoefenen en te genieten van het contact met de natuur.

 
Onze Nieuwbouw villa's te koop in Moraira zijn gelegen in prestigieuze gebieden met uitzicht op de zee en de Middellandse Zeekust

U zult genieten van het leven in een van de Nieuwbouw villa's te koop in Moraira, gelegen in luxe en rustige gebieden. Binnen een paar minuten lopen bereikt u het centrum van Moraira met al zijn diensten en stranden.

Onze villa's zijn zeer modern en hebben een avant-garde stijl die iedereen zal verrassen. Alle kamers zijn zeer lumineus en zijn gebouwd met eerste klas materialen en installaties.

Omgeven door prachtige tuinen, hebben ze geweldige zwembaden omringd door grote solariums. Hun ruime keukens zijn uitgerust met de nieuwste technologische apparaten en hun meubilair heeft een zeer elegant design. De badkamers zullen u ook verrassen met hun ongelooflijke topmerk afwerkingen met een zeer moderne stijl. De ramen met dubbele beglazing bieden u een thermische en akoestische isolatie waar u van zult houden.

Daarnaast hebben ze vele extra's zoals LED-verlichting, lift, domotica en beveiligingssystemen, cctv alarm...

Zijn onze nieuwbouw villa's te koop in Moraira niet indrukwekkend? 

Wacht niet langer en neem contact met ons op om u te adviseren over alles wat u nodig heeft
Wij zijn experts in Nieuwbouw villa's te koop in Moraira en grote kenners van het gebied. Daarom bieden wij u de beste catalogus van eigendommen te koop in Costa Blanca.

Wij adviseren U ook over alle voorzieningen en diensten in de buurt van de woning: restaurants, winkels, supermarkten, scholen, dokters, openbaar vervoer...

Als U het nodig heeft bij de aankoop van uw toekomstige woning, bieden wij U ook betrouwbare professionals om uw huis te hervormen en aan te passen aan de behoeften van uw gezin: wij werken samen met een netwerk van experts in tuinieren, loodgieterswerk, elektriciteit, schilderen, zwembad onderhoud, schoonmaak .....

U kunt contact met ons opnemen vanuit uw luie stoel, kies de optie die u verkiest:

  • Vul het contactformulier in dat op de website verschijnt.
  • Bel ons op: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • Stuur een e-mail: enquiries@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search