Nieuwbouwwoningen te koop in Altea

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in Altea

In Select Villas willen we de wonderen laten zien die onze nieuw te bouwen woningen te koop aanbieden in Altea. Een moderne behuizing die magnifiek is ontworpen om de perfectie te raken. Als u een huis wilt waar u elke dag iets nieuws leert en tegelijkertijd de charmes ontdekt, bieden onze nieuwe bouwprojecten te koop in Altea u die mogelijkheid.

Een van onze eigenschappen geeft u een amplitude waarin u alle taken van thuis kunt genieten met de grootst mogelijke rust en comfort. U kunt genieten van het kijken naar uw kinderen rennen en spelen in de tuin, terwijl u eet of dineert met uw partner. Hoewel de tijd in algemene berekening erg goed is, bevat de accommodatie voor de zomermaanden een prachtig en ruim zwembad, zodat u kunt afkoelen met uw geliefden.

Op dezelfde manier bieden we de mogelijkheid dat u zowel in de zomer als in de winter onze jacuzzi kunt ontspannen. Een plek in het huis en waarin u de grootst mogelijke ontspanning kunt bereiken.

Geniet van uw dag tot dag met onze eigenschappen van nieuwbouw te koop in Altea

Onze nieuwbouwwoningen te koop in Altea zijn gelegen in een prachtige stad ten noorden van de Costa Blanca. Altea is een merkwaardige en opvallende plaats. Een prachtige stad waar u kunt genieten van de formidabele jaarlijkse temperaturen, in een respectvolle en zorgzame omgeving.

Onze nieuw gebouwde huizen in Altea hebben het voorrecht om slechts een paar kilometer van de stranden van de stad te liggen. Dit betekent dat u in slechts 3 minuten kunt genieten van het zand en het water met een voertuig en zelfs kunt genieten van elke dag een prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust.

Neem contact met ons op en wed op onroerend goed voor nieuwbouw te koop in Altea

Neem contact op met onze makelaar in Moraira en begin met gokken op wonen in een van onze nieuwe bouwprojecten te koop in Altea, u zult verrast zijn.

Als u degenen die verantwoordelijk zijn voor het vervullen van uw wensen en behoeften persoonlijk wilt ontmoeten, kunt u hen komen bezoeken aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante. Bovendien kunt u ons bellen op +34 966 490 861 | +34 677 197 159 of je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search