Nieuwbouwwoningen te koop in Benimeit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in Benimeit Moraira

Zou u graag in Spanje willen wonen? In onze nieuwbouw woningen te koop in Benimeit Moraira, zult u genieten van een charmante natuurlijke omgeving omgeven door mediterrane dennenbossen op slechts vijf minuten lopen van het strand.

Gelegen aan de Costa Blanca Noord, Moraira is een stad met een hoge toeristische vraag als gevolg van zijn prachtige natuurlijke landschappen en prachtige stranden. Langs de acht kilometer lange kustlijn zijn er prachtige stranden met goudkleurig zand en magische baaien met kristalhelder water waar u graag zult duiken en de schoonheid van de zeebodem zult ontdekken.

Het stadscentrum, gelegen aan zee, wordt omringd door luxueuze urbanisaties met droomhuizen en indrukwekkende uitzichten op zee en de akkers met gewassen in de omgeving. Benimeit is een van deze prestigieuze urbanisaties te midden van dennenbossen. In het voorjaar kunt u hier heerlijk wandelen. Wij raden u aangepast schoeisel aan en een pet om u te beschermen tegen de zon. U zult met plezier wandelen over het mooie pad dat u naar Cala Andrago leidt, een van de populairste baaien van Moraira. Onderweg maak je foto's om te delen met je vrienden op sociale media, want je ziet prachtige uitzichten op:

  • Trapvormige terrassen op de berg met wijngaarden en amandelbomen.
  • Typische landelijke huizen tussen de gewassen
  • Prachtige uitzichten op de dorpen Jávea en Benitachell.

 
Als u midden in de natuur wilt wonen naast een idyllisch strand, dan zult u onze nieuwbouwwoningen te koop in Benimeit Moraira geweldig vinden

Kunt u zich voorstellen een boek te lezen op de veranda van uw nieuwe woning aan de Costa Blanca? SELECT VILLAS biedt u zonnige nieuwbouwwoningen te koop in Benimeit Moraira, klaar om in te trekken. De barbecue in de tuin zal u toelaten om van de zon en de buitenlucht te genieten zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Het is de beste manier om op een gezonde en leuke manier te eten met uw familie. Het privézwembad zal indruk op u maken. Het is omgeven door uitgestrekte ligweiden waar u maandenlang kunt ontspannen, want de zon schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar.
Onze woningen bevinden zich zeer dicht bij het centrum van Moraira en zijn stranden. Ze hebben een gemakkelijke toegang tot alle diensten: supermarkten, restaurants, winkels, enz. Ze zijn gebouwd met eerste kwaliteit materialen, waaronder wij benadrukken:

  • Dubbele beglazing en aluminium buiten timmerwerk.
  • Elektrische rolluiken en muggenhorren voor de ramen.
  • Elektrische deuren voor toegang voor voertuigen
  • Airconditioning
  • Vloerverwarming
  • Ingerichte keuken voorzien van elektrische apparaten
 

Wilt u de details weten van onze nieuwbouw woningen te koop in Benimeit Moraira?

Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze nieuwbouw woningen te koop in Benimeit Moraira, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. SELECT VILLAS zal graag al uw vragen beantwoorden met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het meest interessante vastgoednieuws. Je kunt ons ook volgen op sociale netwerken en het nieuws dat jij het belangrijkst vindt delen met je vrienden.

Vul het formulier in op onze website en wij nemen contact met u op. Wij wachten op u in Avda. de Madrid, 5- 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 |+34 616 002 993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search