Nieuwbouwwoningen te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in Benitachell

Ons makelaarskantoor heeft enkele prachtige nieuwbouwwoningen te koop in Benitachell, zodat geïnteresseerde eigenaren alle charmes van de Costa Blanca kunnen kennen.

Benitachell is een stad in Alicante, ten zuidoosten van Spanje. De stad als zodanig bevindt zich in het binnenland van het noorden van de provincie, maar het grondgebied strekt zich uit tot aan de kust. Een totaal van 2 km zand en zee behoren tot deze gezellige en levendige stad.

In de laatste tellingen hebben statistieken uitgewezen dat meer dan 70% van de bevolking buitenlanders is. Dit betekent dat Benitachell een stedelijk centrum is met een sterke toeristische aantrekkingskracht. Velen van hen besluiten om een woning in deze stad te kopen voor de voordelen die het biedt.

Een van de belangrijkste voordelen die u zult opmerken, is tijd. Het klimaat is een van de belangrijkste redenen dat Benitachell een stad is met veel toeristen. Het karakteristieke klimaat in dat gebied is de Middellandse Zee. Het wordt gekenmerkt door een wintermaand korter dan de zomermaanden. De gemiddelde jaartemperatuur ligt meestal rond de 16º, niet lager dan 10º in de winter en hoger dan 30º in de zomer.

Welke nieuwbouwobjecten in Benitachell te koop zijn, biedt Select Villas

Select Villas of Moraira heeft in zijn catalogus een gevarieerd aanbod van nieuwbouwwoningen te koop in Benitachell. Markeer de villa's en appartementen, spectaculaire huizen die zijn gemaakt om te kunnen leven in een luxe pand. Onze nieuw gebouwde woningen zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit en bevinden zich in specifieke gebieden om van binnen en van buiten te genieten. We willen verrast zijn door de uitzichten op de Middellandse Zeekust of de eenvoud van de meeste recreatiegebieden binnen handbereik hebben.

Hoe een van deze nieuwbouwwoningen in Benitachell te koop aan te bieden?

Als u een van de nieuwbouwobjecten wilt huren in Benitachell, kunt u contact opnemen met ons bedrijf door te bellen naar +34 966 490 861 of +34 677 197 159. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Ook als u ons kantoor wilt bezoeken, wachten we op u aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante. U zult alle nodige informatie ontdekken om u aan te kunnen passen aan Benitachell en uw nieuwe huis.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search