Nieuwbouwwoningen te koop in Calpe

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in Calpe

Geniet van de Middellandse Zee en de Costa Blanca in een van onze nieuwbouwhuizen te koop in Calpe. Calpe is een internationale, duurzame en moderne stad gelegen in het noorden van de provincie Alicante, meer bepaald in de regio Marina Alta. Haar geografische positie is gelegen in een baai ingesloten door de Peñón de Ifach in het noorden en de Morro de Toix in het zuiden, terwijl haar bergachtige landschap wordt gevormd door de bergen van Cometa, Olta, Mascarat en Collao. Aan de kustlijn vindt u indrukwekkende kliffen en lange stranden. Hoewel de economie van de stad gebaseerd is op landbouw, visserij en zoutwinning, is het toerisme momenteel de belangrijkste bron van inkomsten.

De Peñón de Ifach is een embleem van deze toeristische bestemming en een natuurpark dat natuur- en buitensportliefhebbers aantrekt. Met zijn hoogte van 300 meter is hij het symbool van Calpe en een van de belangrijkste van de Costa Blanca. Calpe heeft ook elf kilometer kustlijn met mooie en brede stranden met fijn zand zoals Playa de la Fossa, Playa del Arenal, El Bol, Moli, Morelló, Cantal Roig en La Calalga. Er zijn ook kleine baaien zoals Les Bassetes, Cantal Pla, Baños de la Reina en Les Urques.

Als u een sportliefhebber bent, zal Calpe u ook fascineren met zijn brede scala aan sporten: duiken, sportvissen, zeilen, waterskiën, surfen, klimmen, speleologie, golfen, wandelen... En het beste van alles is dat u ze de hele 12 maanden van het jaar kunt beoefenen dankzij het onovertroffen zonnige klimaat, typisch voor de Spaanse Middellandse Zee.

De meest bevoorrechte plaats aan de Costa Blanca: onze nieuwbouwwoningen te koop in Calpe

Als u op zoek bent naar kwaliteit, luxe, innovatie en maximaal comfort, dan zullen onze nieuwbouwwoningen in Calpe aan uw verwachtingen voldoen. Hier zijn enkele voordelen en kenmerken van onze luxe huizen te koop in Calpe:

  • 4 slaapkamers: twee tweepersoonskamers en twee en suite.
  • Badkamers met luxe meubilair
  • Innovatie: aerothermie, warmtepomp, gemotoriseerde jaloezieën, domoticasysteem...
  • Geavanceerde veiligheidsmaatregelen
  • Royale buitenruimtes: tuinen, terrassen, grote zwembaden en barbecue.
  • Privileges: onbelemmerd panoramisch uitzicht over groene gebieden en de zee.
  • Onklopbare locatie: rustige omgeving, dicht bij de kust van Calpe, het stadscentrum, de golfbaan...


Heeft u advies nodig bij het kiezen of kopen van een van onze nieuwbouw huizen te koop in Calpe?

Wij helpen u de meest geschikte nieuwbouwwoningen in Calpe te kiezen en het huis te kopen dat aan uw grootste dromen voldoet. Wij bieden u persoonlijk advies en uitgebreide ondersteuning van het begin tot het einde van de verkoop. Wij beheren de juridische formaliteiten, lossen uw fiscale en financiële twijfels op, bieden gepersonaliseerde oplossingen en nog veel meer. Contacteer ons nu voor meer informatie, om een afspraak te boeken of om het even wat u bezighoudt:

E-mail: enquiries@select-villas.es | Kantooradres: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) | Telefoon: +34 966 490 861 |+34 616 002 993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search