Nieuwbouwwoningen te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Als je droomt om het hele jaar door te genieten van de warme zon van de Costa Blanca terwijl je geniet van een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee, dan zul je de ideale plek vinden als je een van onze nieuw te bouwen woningen koopt in Cumbre del Sol - Benitachell.

De Costa Blanca Noord is dé plek bij uitstek waar je elke activiteit in de buitenlucht kunt doen in de fase van het jaar dat je wilt. De zachte winters en de zeer lage neerslagindex maken het de ideale plek om te fietsen of wandelen. Je zult verschillende routes kunnen afleggen waar je blij zult zijn met de indrukwekkende hoeken die je onderweg zult tegenkomen.

Het is ook een ideale plek om golf te beoefenen. Je hebt uitstekende wegverbindingen om toegang te krijgen tot verschillende golfbanen in de omgeving.

En natuurlijk heb je de buitengewone stranden met goudkleurig zand en helder water waar je kunt genieten van verfrissende baden tijdens de hete zomers.

Leef zonder stress in onze nieuw te bouwen woningen te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Als u ontspannen wilt wonen in een prachtige woonomgeving en omringd door een selecte wijk, koop dan een van onze nieuw te bouwen woningen te koop in Cumbre del Sol - Benitachell.

Wij bieden verschillende soorten eigenschappen die u kunt kiezen op basis van uw behoeften en voorkeuren.

We hebben luxe villa's met zwembad en solarium op hun onafhankelijke perceel. Stel je voor dat je jezelf verkwikt als je een exquise sap van versgeperste sinaasappels proeft op het terras van je chalet terwijl je recreëert terwijl je kijkt naar de onmetelijkheid van de zee.

Naast eengezinswoningen bieden we ook appartementen met twee of drie slaapkamers in Cumbre del Sol met verschillende soorten distributie. Ze hebben een prachtige urbanisatie van de gemeenschap, waar u kunt socializen met uw buren tijdens het paddle tennis of ontspannen terwijl u zonnebaadt in het grote solarium.

Neem contact met ons op en wij zullen u de nieuw te bouwen objecten laten zien in Cumbre del Sol - Benitachell

Vul de contactvragenlijst in die op het web verschijnt en we zullen eventuele vragen over de nieuwe build-eigendommen die te koop zijn in Cumbre del Sol - Benitachell beantwoorden.

Als u wilt, kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Als u ons liever op de volgende nummers belt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de taal, omdat onze agenten perfect de belangrijkste Europese talen spreken.

Telefoon: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel: + 34 677 197 159 (buiten de uren)

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search