Nieuwbouwwoningen te koop in El Portet -Moraira

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in El Portet -Moraira

De zomer is al begonnen en het is de ideale tijd om een van onze nieuw te bouwen woningen te koop te kopen in El Portet - Moraira.

Als u wilt dat uw gezinsvakanties onvergetelijk zijn op een rustig strand, maar dat garandeert de diensten die u nodig heeft, koop dan een huis in El Portet.

Bovendien, en vanwege het uitstekende klimaat, is het de ideale plek om op elk moment van het jaar van buitenactiviteiten te genieten.

Het strand van El Portet is een kleine inham van Moraira, semi-stedelijk en met voorzieningen als bewaking, bewaking, toilet, voetpaden, evenals parkeergelegenheid en restaurants.

Het ligt heel dicht bij Moraira, dus u kunt niet alleen genieten van de natuur, de zon en het strand, maar ook van de diensten die stedelijke centra bieden, zoals winkelcentra, uitgaansgelegenheden en / of cultuur.

 
Koop een of meerdere nieuwbouwwoningen te koop in El Portet - Moraira en geniet van uw vakantie

Stel u voor dat u geniet van een mild klimaat in de winter en milde temperaturen waarmee u het hele jaar kunt zonnebaden.

Verwerven nu een van onze nieuw te bouwen eigenschappen te koop in El Portet - Moraira en geniet van uw vakantie op elk moment van het jaar.

We hebben buitengewone eigenschappen van nieuwbouw met uitzicht op de zee of de bergen. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen wij u luxe villa's, appartementen met een prachtig uitzicht, bungalow met gemeenschapsontwikkeling, ...

Gebouwen gebouwd met materialen van topkwaliteit, gebouwd in moderne of mediterrane stijl, altijd dicht bij het strand en met luxe afwerkingen. Ze hebben ook airconditioning en SAT.TV zodat u kunt afstemmen op de televisienetwerken in uw land.

De nieuw te bouwen woningen te koop in El Portet - Moraira hebben een prachtig panoramisch uitzicht

El Portet is een baai met speciale charme aan de Costa Blanca Noord. Daarom hebben de nieuw te bouwen woningen te koop in El Portet - Moraira een prachtig panoramisch uitzicht op de zee of de bergen.

Neem contact met ons op en we zullen u graag de eigenschappen van deze paradijselijke plek laten zien.

Wij zijn in:

Avda. De Madrid, 5 - Moraira - ZIP 03724 (Alicante)

Telefoon: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel: +34 677 197 159 (buiten de uren)

Als u ons een e-mail wilt sturen: info@select-villas.es

Je kunt ons ook volgen op sociale netwerken.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search