Nieuwbouwwoningen te koop in Los Molinos Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in Los Molinos Benitachell

Droom je ervan om rustig in een zonnige hoek van de Costa Blanca te wonen en op een paar minuten van de bruisende stranden van Moraira of Jávea ? Dan zijn onze nieuwbouwwoningen te koop in Los Molinos Benitachell ideaal voor jou.

De populaire urbanisatie Los Molinos wordt omgeven door een landelijke omgeving met voornamelijk uitgestrekte velden met amandelbomen en wijngaarden. Het is een prachtig gebied om te wandelen of fietsen en om de landschappen van mediterrane gewassen te observeren, bezaaid met witte boerderijen, altijd met de zee aan de horizon. We raden u aan om geschikt schoeisel en een pet te dragen om uzelf tegen de zon te beschermen. Vergeet een veldfles met water niet, zodat u niet uitdroogt. Sommige wandelpaden leiden je naar de magische baaien met kristalhelder water die Benitachell heeft. Je zult het leuk vinden om jezelf onder te dompelen in het warme water. U zult zeker genieten van het maken van talloze foto's om te delen met uw vrienden op sociale netwerken van:

 • Cala Moraig en zijn fotogenieke Cova dels Arcs
 • Cala Llebeig
 • Cala dels Testos

In het stadscentrum van Benitachell, op een paar minuten rijden van Los Molinos, vindt u talrijke supermarkten, winkels, restaurants….

Wat is er speciaal aan onze nieuwbouwwoningen te koop in Los Molinos Benitachell?

De meeste inwoners die in de urbanisaties van Benitachell wonen, komen oorspronkelijk uit Noord-Europese landen, voornamelijk het Verenigd Koninkrijk. In onze nieuwbouwwoningen te koop in Los Molinos Benitachell hebben ze de gezonde levensstijl gevonden die ze altijd al hebben gewild en genieten ze van de zon, de zee en golf, aangezien de Jávea Golf Club slechts een paar minuten rijden met de auto is.

SELECT VILLAS biedt u een interessante selectie van luxe moderne designvilla's die zijn uitgerust met de beste materialen op de markt. Onder de belangrijkste kenmerken benadrukken we:

 • Airconditioning
 • Stralende vloer
 • Automatische tuinbewatering
 • Alarm tegen diefstal
 • Elektrische toegangspoorten voor voertuigen

In onze 360º Video Tour- sectie bieden we u naast villa's te koop in Los Molinos ook eigendommen aan in andere urbanisaties van Benitachell zoals Cumbre del Sol, Los Romeros, Les Fonts ... evenals in andere omliggende steden: Moraira , Benissa Costa, etc. Met onze videotour kunt u op elk moment van de dag en zo vaak als u maar wilt een comfortabele virtuele rondleiding door het huis maken om alle details van het onroerend goed te bekijken.

Bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwwoningen te koop in Los Molinos Benitachell?

Als u geïnteresseerd bent in onze nieuwbouwwoningen te koop in Los Molinos Benitachell, neem dan contact op met SELECT VILLAS en u zult de professionaliteit van onze makelaars zien. Wij verzorgen alle procedures met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje en informeren u graag uitgebreid over alle procedures die u nodig heeft:

 • NIE applicatie
 • Overlijdensrisicoverzekering, ziektekostenverzekering, autoverzekering ...
 • Aanvraag voor een hypotheeklening
 • Ondertekening van de akte bij de notaris en overhandiging aan het eigendomsregister
 • Enz.

Vul het contactformulier in dat u op onze website vindt of bezoek ons op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5- 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34966490861 | +34616002993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search