Nieuwe ontwikkelingen te koop in Benissa Costa

Zeezicht

Stunning Front Line, Nieuwbouw Villa
Benissa Costa · Les Basetes

2.890.000 €
M2 520m2 M2 1.314m2 camas5 baños6 M2
Ref: 02181B

Nieuwbouw, moderne villa te koop in Les Basetes, Benissa Costa. Dit prachtige, vijf slaapkamers, zes badkamers villa...


Zeezicht

Fantastische nieuwbouwvilla met uitzicht op zee
Benissa Costa

1.995.000 €
M2 430m2 M2 1.292m2 camas4 baños4 M2
Ref: 03088M

Dit is een fantastisch nieuwbouwproject te koop, ideaal gelegen in het gewilde gebied van Punta Estrella, Benissa...


Gewist perceel klaar voor bouwen
Benissa Costa

165.000 €
M2 970m2
Ref: 02915B

Dit verhoogde, op het zuidoosten gelegen perceel ligt aan de Benissa Costa en is klaargemaakt voor...

Zoek eigendommen

Nieuwe ontwikkelingen te koop in Benissa Costa

Bent u op zoek naar een huis aan de Costa Blanca dat u toelaat om uw levenskwaliteit te verbeteren? In onze nieuwbouwprojecten te koop in Benissa Costa zult u de gezonde levensstijl leiden waar u altijd al van gedroomd heeft.

Benissa Costa is gelegen tussen Moraira en Calpe, twee van de meest toeristische steden aan de Costa Blanca Noord. Langs de vier kilometer lange kustlijn vindt u prachtige baaien met helder, warm water, ideaal voor watersporten. Half verscholen tussen kliffen en weelderige dennenbossen, is het de perfecte plek om comfortabele kleding te dragen en langs de kust te wandelen terwijl u luistert naar het zachte ruisen van de golven. U zult graag van de zonnige herfstdagen profiteren om op het dek van uw jacht te zonnebaden of met uw jetski langs dit prachtige deel van de Middellandse Zeekust te varen.

Landinwaarts ligt het historische centrum van Benissa, dat bestaat uit statige huizen die hun typisch Spaanse karakter nog hebben behouden. U zult zeker de foto's van de monumenten en de typische middeleeuwse straatjes, maar ook de smakelijke gastronomie met uw vrienden delen op sociale netwerken. Aarzel niet om de typische gerechten in de restaurants te proberen:

  • Cocido de pulpo de roca (stoofpot van rotsoctopus).
  • De grote verscheidenheid aan bergworsten
  • Een glaasje moscatel of mistela bij de zelfgemaakte desserts.
 

Als u op zoek bent naar luxe villa's met uitzicht op zee, neem dan een kijkje naar onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Benissa Costa

Wanneer u onze nieuwbouwprojecten te koop in Benissa Costa bezoekt, zult u onder de indruk zijn van hun strakke moderne ontwerpen en prachtige uitzichten op zee.  Onze eigendommen zijn volledig geïntegreerd in de natuur. Ze zijn gebouwd op verschillende verdiepingen en hebben zeer comfortabele interieur lay-outs voor de hele familie om comfortabel te leven. Ze zijn gelegen in elite woonwijken, rustig en zeer dicht bij het strand en het recreatiegebied.

Op hun percelen vindt u prachtige tuinen met inheemse planten en een prachtig zwembad met een ontwerp in overeenstemming met de bouw. Bij SELECT VILLAS bieden wij u betrouwbaar personeel dat kan zorgen voor de verzorging en het onderhoud ervan. De barbecue is een essentieel element in de villa's aan de Costa Blanca. Elk moment van het jaar is perfect om een buitenmaaltijd te organiseren met uw vrienden en te profiteren van de heerlijke temperaturen in dit deel van Spanje.

Wenst u onze nieuwbouwprojecten te koop in Benissa Costa online te bezoeken?

Woont u op duizenden kilometers afstand van de Costa Blanca? SELECT VILLAS biedt u de mogelijkheid om online en in real time onze nieuwbouwprojecten te koop in Benissa Costa te bezoeken. Door middel van een videogesprek, zal onze makelaar U de woning tonen waarin U geïnteresseerd bent, terwijl hij/zij U vertelt over de belangrijkste kenmerken van de woning en Uw vragen beantwoordt.

Om contact met ons op te nemen hoeft u alleen maar een van de volgende opties te kiezen:

Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt.
Bel ons op: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
E-mail: enquiries@select-villas.es
Bezoek ons in onze kantoren in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS