Nieuwe ontwikkelingen te koop in Jávea

Bestellen op
Tonen als

Nieuwe ontwikkelingen te koop in Jávea

Weet u waarom meer dan de helft van de bevolking van Jávea afkomstig is uit Noord-Europese landen? Als u ook denkt aan het verbeteren van uw levensstijl, bezoek dan onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Jávea.

Gelegen aan de Costa Blanca Noord, Jávea is een idyllische natuurlijke omgeving waar de zon schijnt meer dan 300 dagen per jaar. De milde en zeer aangename winters zijn perfect voor het dragen van comfortabele kleding en wandelen of flaneren langs de kust. De fietsroutes, geschikt voor het hele gezin, stellen u in staat de magische plekjes te ontdekken die verborgen liggen in dit kustgebied met zijn loofrijke dennenbossen. U mag de kans niet missen om op het zonnige terras van een café aan de Paseo Marítimo te zitten en te genieten van een onderhoudend gesprek met uw vrienden terwijl u uitkijkt over de Middellandse Zee.

De gevarieerde kustlijn van Jávea is vol met kleine eilanden en eilandjes, maar ook grotten en spelonken die alleen over zee bereikbaar zijn. Het is een ideale plek om te duiken of te snorkelen en de rijkdom van de zeebodem en het zeereservaat te ontdekken dat in dit deel van de zee te vinden is.

Tussen de bergen en de zee vindt u onze nieuwbouwprojecten te koop in Jávea

Onze nieuwbouwprojecten te koop in Jávea zijn uitstekend gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving met uitzicht op de berg Montgó of de Middellandse Zee. Naast luxe villa's, hebben we ook lichte appartementen met:

 • Ruime en zonnige terrassen met vrij uitzicht.
 • Elegant ingerichte open keukens
 • Top merk apparatuur
 • Modern badkamer ontwerp
 • Aluminium ramen met dubbele beglazing
 • Garage en berging
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Gemeenschappelijk zwembad, enz.
Maar, als u liever in een villa met volledige privacy aan zee woont, hebben we een gevarieerde portefeuille van luxe villa's van modern ontwerp met een of meer verdiepingen. Ze zijn omgeven door de natuur en hebben gemakkelijk toegang tot de Blauwe Vlag stranden van Jávea. Bovendien vindt u een verscheidenheid aan winkels, supermarkten, restaurants, enz. in de omgeving.
 

Neem contact op met SELECT VILLAS als u onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Jávea wilt bezoeken

Neem vandaag nog contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan onze nieuwbouwprojecten te koop in Jávea. Bij SELECT VILLAS hebben we een competent team van meertalige makelaars die u op een persoonlijke manier zullen helpen. Wij zullen aandachtig luisteren naar uw wensen over het type onroerend goed dat u zoekt in Spanje en wij zullen u een interessante selectie aanbieden die past bij uw profiel. Wij hebben centraal gelegen kantoren met ruime openingstijden van maandag tot zaterdag waar onze professionals werken om de aankoop van uw woning in Spanje te vergemakkelijken.

Om ons te contacteren bieden wij u verschillende opties. Kies de optie die voor u het meest interessant is:

 • Vul het formulier op onze website in en wij nemen contact met u op.
 • Bel onze telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • Schrijf ons een e-mail: enquiries@select-villas.es
 • Bezoek ons in ons agentschap in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search