Nieuwe ontwikkelingen te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Nieuwe ontwikkelingen te koop in Moraira

In september nodigen de hoge temperaturen van de Noord-Costa Blanca u uit om te genieten van zwemmen op het strand en om een breed scala aan watersporten te beoefenen . Bij SELECT VILLAS stellen we u een selectie van nieuwbouwprojecten te koop in Moraira ter beschikking, waar u het huis vindt dat u altijd al wilde hebben. Kun je je voorstellen dat je zonnebaadt op het terras van je villa terwijl je naar de Middellandse Zee aan de horizon kijkt?

Moraira is een prachtige stad met een betoverende kustlijn vol kleine baaien met transparant en warm water, ideaal om met het hele gezin te baden. De meest populaire zijn de baaien van:

 • L'Andrago
 • ster punt
 • Cap Blanc
 • De baai

Het heeft ook zeer toeristische stranden zoals het uitgestrekte Playa de l'Ampolla, gelegen in een stedelijk gebied vol met bars, restaurants, uitgaansgelegenheden ... Het fijne zand is perfect voor het bouwen van magische kastelen met de jongste leden van de familie. Het populaire Playa del Portet is een van de meest gefotografeerde stranden aan de Costa Blanca Noord . Gelegen in een spectaculaire hoek en begiftigd met de Blauwe Vlag, zal het turquoise water u verleiden.

Als u op zoek bent naar een zonnig huis in de buurt van de zee, bezoek dan onze nieuwbouwprojecten te koop in Moraira

In onze nieuwbouwprojecten te koop in Moraira vindt u het huis dat u altijd al wilde hebben in Spanje. Bij SELECT VILLAS hebben we nieuwbouwprojecten te koop in Moraira, gebouwd met verschillende architecturale stijlen en verschillende interieurindelingen waaruit u kunt kiezen op basis van de behoeften van uw gezin. Wij bieden u een ruime keuze aan geschakelde woningen en vrijstaande chalets.

Onze indrukwekkende moderne design villa's worden gekenmerkt door:

 • Minimalistische gevels met rechte lijnen
 • Grote glazen ruimtes die een grote helderheid aan het huis geven
 • Uitgebreide overdekte en onoverdekte terrassen
 • Prachtig zwembad omgeven door een solarium

Sommige van onze villa's zijn nog in aanbouw, waardoor de koper een aantal materialen kan kiezen: keukenmeubels, apparaten, kranen, tegels, deuren, enz. Als u de voorkeur geeft aan een chalet in traditionele stijl, zult u dol zijn op onze luxe huizen met zeezicht , waar u zult onder de indruk zijn van de prachtige gewelfde veranda met uitzicht op het zwembad, de zonnige terrassen, de witte balustrades, de roodachtige daken en de muren van natuursteen.

Wilt u onze nieuwbouwprojecten te koop in Moraira bezoeken?

We laten u graag onze nieuwbouwpromoties te koop in Moraira zien. Vertel ons hoe het huis is waar u zou willen wonen aan de Costa Blanca en wij zullen u een bestudeerde lijst van woningen aanbieden die aan uw profiel voldoen. Daarnaast hebben we een interessante catalogus van exclusieve woningen gelegen in Moraira, Benitachell, Benissa Costa, Jávea, Calpe, Benissa ...

Aarzel niet om onze makelaars al die vragen te stellen met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje, de bestaande diensten in de omgeving van het onroerend goed, het uitzicht dat kan worden gezien vanaf de terrassen, enz. U zult snel onze grote professionaliteit en interesse in ons werk .

Om contact met ons op te nemen kunt u het formulier invullen dat u op onze website vindt en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Andere opties zijn:

 • E-mail: enquiries@select-villas.es
 • Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • Kantoor: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search