Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Doe mee aan onze virtuele open dag om dit fantastische appartement met zeezicht in Benitachell vanuit uw huis te bekijken

19 feb 2021

Kunt u vanwege de reisbeperkingen geen bezichtigingen van onroerend goed aan de Costa Blanca bijwonen? We hebben goed nieuws voor je. Op 6 maart om 10.30 uur vindt onze eerste virtuele open huis plaats (in het Engels) en om 11.30 uur in het Frans, waar we in detail het interieur en exterieur van dit geweldige penthouse met uitzicht op zee in Benitachell zullen laten zien . Het enige wat je nodig hebt is een apparaat (computer, smartphone of tablet) en een internetverbinding .

Onze makelaar Julia zal ter plaatse en in realtime verbinding maken om alle kamers en buitenruimtes van het onroerend goed te doorlopen. U kunt de hoeken van het pand vanaf uw bank thuis ontdekken, terwijl onze makelaar u door de vooringang leidt, door de woonkamer slentert, in de keuken stopt of naar buiten gaat op het terras om het uitzicht te aanschouwen. Alsof je er gewoon bij bent!

We nemen zoveel tijd als je nodig hebt om te praten over het interieurontwerp, inbouwkasten, afwerkingen, extra's, buurt, lokale voorzieningen, etc. Als je tijdens het streamen vragen hebt, stel ze dan gerust via onze live chat . Ons doel is om u duidelijke en objectieve informatie te geven over het onroerend goed. Dit alles vanuit het comfort en de veiligheid van thuis veilig zijn.

Ik wil meedoen aan de online bezichtiging: wat moet ik doen?

Als u geïnteresseerd bent in de omgeving van Benitachell en wilt genieten van een appartement met uitzicht op zee, doe dan mee met onze virtuele tour en we geven u op dezelfde dag toegang. Het is helemaal gratis!

In dit tijdperk van coronavirus en sociale afstandelijkheid is alleen technologie in staat om barrières voor bezoekers weg te nemen zonder te hoeven reizen of de gezondheid van potentiële kopers in gevaar te brengen .

Bij Select Villas hopen we dat u veel plezier zult beleven aan ons virtuele open huis en wie weet vindt u uw droomhuis aan de andere kant van het scherm. Als u zich wilt inschrijven voor de open dag, hulp nodig heeft of problemen heeft met toegang tot de online bezichtiging, helpt ons team u graag telefonisch of per e-mail:

+34616002993 | info@select-villas.es

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS