Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Droomt u ervan om een Eigendom te Kopen aan de Costa Blanca, Spanje?

2 aug 2024

Waarom niet? Stelt u zich voor dat u de koude winters ontvlucht en uw eigen plek hebt om naartoe te reizen, op slechts een paar uur afstand, waar u uw voeten in de Middellandse Zee kunt dippen of kunt ontspannen bij uw eigen privézwembad. Stel u voor dat u geweldige herinneringen maakt met familie en vrienden, schilderachtige dorpjes verkent en lokale lekkernijen van de markt proeft. Of misschien bent u klaar om met pensioen te gaan en wilt u een nieuw hoofdstuk in uw leven omarmen.

Wist u dat Spanje wordt beschouwd als een van de gezondste landen ter wereld en een van de hoogste levensverwachtingen heeft, gemiddeld 85,8 jaar, vijf jaar hoger dan het wereldgemiddelde? Dit kan worden toegeschreven aan verschillende factoren:



1. Warm Klimaat en Zonneschijn: Het aangename weer verhoogt uw vitamine D- en serotonine-niveaus, wat bijdraagt aan uw algehele welzijn.

2. Uitzonderlijke Gezondheidszorg: Het gezondheidssysteem in Spanje behoort tot de beste ter wereld en biedt uitstekende zorg voor de inwoners. De meeste steden hebben ook privéklinieken, waardoor lange wachttijden, die in veel andere landen voorkomen, worden vermeden.

3. Mediterraan Dieet: Met verse producten die gemakkelijk verkrijgbaar en betaalbaar zijn, is Spanje een paradijs voor fijnproevers. Het mediterrane dieet, rijk aan fruit, groenten en gezonde vetten, staat bekend om zijn gezondheidsvoordelen. En vergeet niet de traditie om een glas wijn bij de maaltijd te drinken, wat wordt gekoppeld aan een langere levensduur.




4. Stressvrije Levensstijl: Spanjaarden zijn over het algemeen minder gestrest, mogelijk door hun ontspannen levensstijl en “mañana”-mentaliteit. Dit kenmerkende Spaanse concept, dat letterlijk "morgen" betekent, vertegenwoordigt een houding van het niet direct aanpakken van zaken, maar op een meer ontspannen en geduldige manier. Dit kan ons niet-lezers in het begin gek maken, maar het kan de moeite waard zijn om je aan te passen! De beroemde siësta, waarbij de locals overdag een pauze nemen voor een rustmoment of een ontspannen lunch met vrienden en familie, lijkt ook bij te dragen aan hun langzamere, gezondere levensritme.

Misschien is het tijd om een voorbeeld aan hen te nemen en een rustiger, gelukkiger levensstijl in de zon te omarmen. En er is geen betere plek om dit te doen dan in de prachtige Costa Blanca Noord! Waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt en waar schilderachtige steden, adembenemende kusten en onberispelijke stranden te verkennen zijn.



Klaar om te Verhuizen? Vind uw Perfecte Huis aan de Costa Blanca Noord

Onze uitgebreide portefeuille van Te Koop Vastgoed in de prachtige regio Marina Alta omvat de gebieden Moraira, Teulada, Benissa Costa, Benitachell, Javea, Calpe, Denia en meer traditionele stadjes en dorpen in het binnenland. Bekijk enkele van onze laatst weergegeven woningen en laat Select Villas of Moraira u helpen een nieuw leven onder de zon te beginnen!


 ;

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen, en voor onze klanten in het buitenland kunnen we video-bezichtigingen organiseren en u stap voor stap door elke kamer leiden, zodat u uw droomwoning niet misloopt!

  • Vastnet: +34 966 490 861
  • Mobiele telefoon: +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante (tegenover de Sabadell Bank)

Select Villas of Moraira - Simpelweg Het Beste

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS