Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Select Villas sponsort de Benitachell Bowls Club Masters Competition 2024

11 sep 2024

Select Villas is er trots op de recente Masters Competition 2024 bij Benitachell Bowls Club te hebben gesponsord, een spannend evenement dat de besten van de lokale bowls-community vier dagen lang competitief spel bijeenbracht. Dit jaar was het toernooi vol energie, kameraadschap en uitdagend weer, waardoor het een gedenkwaardig evenement was voor alle betrokkenen.

 

Een Competitieve Start Te Midden Van Onvoorspelbaar Weer

Bij de Masters 2024 streden 16 teams uit verschillende clubs in de regio om de prestigieuze titel. Sommige van deze teams, waaronder die van Greenlands en Indalo Bowls Clubs, reisden helemaal vanuit het zuiden van Alicante om deel te nemen aan het toernooi, wat de brede aantrekkingskracht van deze competitie laat zien. Ondanks een sterke start, ondervond het toernooi enkele onderbrekingen doordat hevige regen op maandag en woensdagmiddag de wedstrijden tijdelijk onderbrak.

Maar in de ware sportieve geest keerde de zon terug, en de deelnemers lieten zich niet ontmoedigen, klaar om met hernieuwde energie verder te spelen. Gelukkig hield het weer zich op het grootste deel van de laatste dag, waardoor het toernooi een spannende conclusie bereikte.

Viering Van De Winnaars

Aan het einde van de vier dagen werd de competitieve geest en de vaardigheid van de spelers gevierd, waarbij Angie van Select Villas de eer had om de winnaars hun welverdiende prijzen uit te reiken. De hoofdprijs, de felbegeerde trofee, werd uitgereikt aan het winnende team, “Useful Mix.” Van harte gefeliciteerd aan Chris Salter, Jean McLaughlin, Veila Wood, Richard Potts en Trefor Evans, die met vastberadenheid en teamwerk de titel hebben veroverd.

De dag eindigde met drankjes, hapjes en veel lachen, waarbij iedereen genoot van de feestelijke sfeer. Het was een geweldige manier om een spannend toernooi af te sluiten en een geweldige herinnering aan de levendige en vriendelijke gemeenschapsgeest die bowls naar de regio brengt.

Benitachell Bowls Club: Een Centrum Voor Bowls-Spelers Aan De Costa Blanca

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in bowls, is de Benitachell Bowls Club (BBC), gelegen in Camino de la Torreta net buiten het dorp Benitachell, een fantastische plek om te beginnen. Met panoramisch uitzicht op de “Montgo” is de club de enige onafhankelijke club aan de Costa Blanca die wordt beheerd door haar leden via een Raad van Bestuur en een Clubcaptain. Opgericht in 1988, is BBC uitgegroeid tot een gerespecteerde club met meer dan 100 leden en staat bekend om een van de beste bowlingoppervlakken in Spanje.

De club is meer dan alleen een plek om bowls te spelen; het is een gemeenschapscentrum waar nieuwe vriendschappen worden gesloten en zowel geest als lichaam actief blijven. Het clubhuis is altijd levendig voor en na de wedstrijden, en regelmatige sociale avonden worden georganiseerd voor leden om van te genieten. Voor nieuwkomers in de sport biedt de club een gratis introductiecursus met een clubinstructeur, bestaande uit drie sessies. Na de cursus kun je besluiten of je lid wilt worden, en de club leent je zelfs een set bowls om mee te beginnen.

Voor degenen die hun spel willen verbeteren, zijn ervaren coaches beschikbaar voor één-op-één sessies en worden van tijd tot tijd verbetercursussen aangeboden. Het team van Select Villas werd onlangs uitgenodigd en kreeg een gratis les van de zeer geduldige Trefor Evans, voormalig vicevoorzitter, en we hadden allemaal veel plezier en kijken uit naar onze volgende poging.

Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de club of het gewoon wilt uitproberen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Neem contact op met Benitachell Bowls Club via joinbowls.bbc@gmail.com of WhatsApp/Telefoon: 634 386 879 om meer te weten te komen en een gratis proefles te boeken.

Select Villas: Ondersteuning Van Onze Lokale Gemeenschap

Bij Select Villas geloven we in het belang van het teruggeven en het ondersteunen van onze lokale gemeenschappen. In de loop der jaren hebben we trots samengewerkt met lokale sportgroepen door evenementen te sponsoren en hun groei te ondersteunen. De Benitachell Bowls Club Masters Competition is slechts één voorbeeld van hoe we bijdragen aan de levendige gemeenschapsgeest in onze regio. Een grote dank aan iedereen die betrokken was, inclusief het fantastische team van vrijwilligers dat onvermoeibaar heeft gewerkt om deze speciale dag tot een succes te maken.

We kijken er al naar uit om het toernooi volgend jaar opnieuw te sponsoren en onze steun voor lokale sport- en gemeenschapsevenementen voort te zetten.

 

Op Zoek Naar Onroerend Goed In Moraira?

Als je overweegt om onroerend goed in Moraira te kopen of te verkopen, waarom kom je dan niet gewoon langs en praat met ons bij Select VillasMet onze lokale expertise in het verkopen van onroerend goed en onze passie om klanten te helpen hun droomhuizen te vinden, zijn we hier om je te laten zien waarom wij simpelweg de besten in dit vak zijn.

“Select Villas van Moraira, Gewoon de Beste”

  • Vastnet: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • Email: enquiries@select-villas.es
  • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante (tegenover de Sabadell Bank)

Hoe je daar komt: https://g.co/kgs/TN2Z17n

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS