Onroerend goed in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Onroerend goed in Benissa Costa

Bent u op zoek naar een onroerend goed in Benissa Costa? SELECT VILLAS is de professional die u nodig heeft. Wij helpen klanten van over de hele wereld al vijftien jaar bij het beheer van de aankoop van hun huis in Spanje. We hebben een grote ervaring in de vastgoedsector en we werken vooral aan de Costa Blanca. Onze makelaars zijn experts die alle locaties kennen waar wij u woningen aanbieden en kunnen u adviseren over alle diensten en voordelen die u vindt in de omgeving van het huis dat u kiest:

  • winkels, winkelcentra, restaurants ...
  • stedelijk en interstedelijk vervoer
  • nabijheid van de golfbanen en hun eigenaardigheden
  •  kenmerken van de stranden
  • afstand tot de dichtstbijzijnde luchthavens

Benissa Costa is een idyllische plek om het hele jaar door te wonen of om uw vakantie door te brengen. De zon schijnt tien maanden per jaar fel en biedt die bijzondere lichtinval die alleen aan de Costa Blanca te vinden is. De vier kilometer lange kust worden gekenmerkt door prachtige kliffen, dromerige baaien vol pijnbomen en steile hellingen. De hele kust is bezaaid met luxueuze gebouwen van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Benissa Costa is de perfecte plek om te snorkelen of te duiken. U zult de prachtige posidonia prairies in deze ondiepe baaien met kristalhelder water kunnen ontdekken. Bovendien kunt u, indien u dat wenst, een duikcursus volgen bij hun Nautische Club, waar ze ook veel populaire activiteiten organiseren waaraan u gratis kunt deelnemen.  

Verras uzelf met de grote verscheidenheid aan eigendommen die u kunt vinden in ons onroerend goed in Benissa Costa

In ons onroerend goed in Benissa Costa hebben we een uitgebreid aanbod van nieuwe en doorverkoop woningen, gebouwd in een moderne en avant-gardistische stijl of met een traditioneel ontwerp dat doet denken aan de oude agrarische boerderijen van het gebied. Ze hebben ruime en zeer lichte kamers, ingebouwde kasten, complete badkamers, volledig ingerichte keukens met de nieuwste apparatuur, airconditioning, ... evenals een volledig ontwikkelde buitenruimte met tuinen, zwembad, solarium, barbecue, parkeerplaats ...

Als u geïnteresseerd bent in het zoeken naar een huis in Benissa Costa, zullen onze makelaars u graag helpen en luisteren naar de kenmerken die u nodig heeft om uw nieuwe huis te hebben. Op deze manier creëren we een zeer gedetailleerd profiel van het type woning dat u wenst en laten we u een bestudeerde selectie van woningen zien die u zeer interessant zult vinden. 

Hoe kunt u contact opnemen met ons onroerend goed in Benissa Costa?

Met SELECT VILLAS zult u de aankoop van uw huis aan de Costa Blanca zeer snel en aangenaam vinden, aangezien onze professionals zorg zullen dragen voor het beheer en de uitvoering van alle noodzakelijke procedures. In ons onroerend goed aan de Benissa Costa, voorzien wij ook in de behoeften van de verkoper.

Als u denkt aan de verkoop van uw woning, zullen wij u uitgebreid informeren over alle juridische zaken, de betaling van de belastingen, de marktprijs van de woning, enz. We maken een volledige fotoreportage van de woning en publiceren deze in de nationale en internationale media. We houden u ook op de hoogte van de bezoeken die we organiseren en de indrukken van potentiële kopers.

Om ons te contacteren:

  • Vul het contactformulier in
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Bezoek ons op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search