Onroerend goed in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Onroerend goed in Benissa Costa

Bent u op zoek naar een onroerend goed in Benissa Costa? SELECT VILLAS is de professional die u nodig heeft. Wij helpen klanten van over de hele wereld al vijftien jaar bij het beheer van de aankoop van hun huis in Spanje. We hebben een grote ervaring in de vastgoedsector en we werken vooral aan de Costa Blanca. Onze makelaars zijn experts die alle locaties kennen waar wij u woningen aanbieden en kunnen u adviseren over alle diensten en voordelen die u vindt in de omgeving van het huis dat u kiest:

 • winkels, winkelcentra, restaurants ...
 • stedelijk en interstedelijk vervoer
 • nabijheid van de golfbanen en hun eigenaardigheden
 •  kenmerken van de stranden
 • afstand tot de dichtstbijzijnde luchthavens

Benissa Costa is een idyllische plek om het hele jaar door te wonen of om uw vakantie door te brengen. De zon schijnt tien maanden per jaar fel en biedt die bijzondere lichtinval die alleen aan de Costa Blanca te vinden is. De vier kilometer lange kust worden gekenmerkt door prachtige kliffen, dromerige baaien vol pijnbomen en steile hellingen. De hele kust is bezaaid met luxueuze gebouwen van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Benissa Costa is de perfecte plek om te snorkelen of te duiken. U zult de prachtige posidonia prairies in deze ondiepe baaien met kristalhelder water kunnen ontdekken. Bovendien kunt u, indien u dat wenst, een duikcursus volgen bij hun Nautische Club, waar ze ook veel populaire activiteiten organiseren waaraan u gratis kunt deelnemen.  

Verras uzelf met de grote verscheidenheid aan eigendommen die u kunt vinden in ons onroerend goed in Benissa Costa

In ons onroerend goed in Benissa Costa hebben we een uitgebreid aanbod van nieuwe en doorverkoop woningen, gebouwd in een moderne en avant-gardistische stijl of met een traditioneel ontwerp dat doet denken aan de oude agrarische boerderijen van het gebied. Ze hebben ruime en zeer lichte kamers, ingebouwde kasten, complete badkamers, volledig ingerichte keukens met de nieuwste apparatuur, airconditioning, ... evenals een volledig ontwikkelde buitenruimte met tuinen, zwembad, solarium, barbecue, parkeerplaats ...

Als u geïnteresseerd bent in het zoeken naar een huis in Benissa Costa, zullen onze makelaars u graag helpen en luisteren naar de kenmerken die u nodig heeft om uw nieuwe huis te hebben. Op deze manier creëren we een zeer gedetailleerd profiel van het type woning dat u wenst en laten we u een bestudeerde selectie van woningen zien die u zeer interessant zult vinden. 

Hoe kunt u contact opnemen met ons onroerend goed in Benissa Costa?

Met SELECT VILLAS zult u de aankoop van uw huis aan de Costa Blanca zeer snel en aangenaam vinden, aangezien onze professionals zorg zullen dragen voor het beheer en de uitvoering van alle noodzakelijke procedures. In ons onroerend goed aan de Benissa Costa, voorzien wij ook in de behoeften van de verkoper.

Als u denkt aan de verkoop van uw woning, zullen wij u uitgebreid informeren over alle juridische zaken, de betaling van de belastingen, de marktprijs van de woning, enz. We maken een volledige fotoreportage van de woning en publiceren deze in de nationale en internationale media. We houden u ook op de hoogte van de bezoeken die we organiseren en de indrukken van potentiële kopers.

Om ons te contacteren:

 • Vul het contactformulier in
 • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
 • Bel de telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • Bezoek ons op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)


Onroerend goed in Benissa Costa

Wilt u een vrijer leven leiden en de problemen van alledag achter u laten? Bij Select Villas vindt u een onroerend goed in Benissa Costa dat u de meest luxueuze woningen te koop aanbiedt aan de Costa Blanca.

In Benissa Costa heeft u het voorrecht te beschikken over zeer beroemde stranden in Alicante, juist vanwege de kwaliteit van de omgeving en de voordelen die dit voor uw leven met zich meebrengt. In haar warme en ontspannende wateren zal het een goede optie zijn om te snorkelen en het zeeleven van hoge kwaliteit te observeren.

De sfeer in Benissa Costa is zeer aangenaam, wat perfect is voor wie op zoek is naar wat meer privacy. Bovendien zal een wandeling door de smalle straatjes van het historische centrum van de stad een visueel spektakel zijn met prachtige huizen in mediterrane stijl en aantrekkelijke vintage ontwerpen.

Deze exotische plaats aan de Costa Blanca biedt u ook een spectaculaire gastronomie in zijn restaurants en bars. Veel toeristen komen hier dan ook gretig om de plaatselijke culinaire hoogstandjes te proeven dankzij de goede reputatie die ze genieten.

Het klimaat is een van de meest benijdenswaardige van Spanje, met weinig regenachtige dagen per jaar en tot 300 dagen zon per jaar, en een aangename temperatuur in de winter.

Bent u op zoek naar onroerend goed in Benissa Costa met eersteklas woningen? U zult genieten van onze exclusieve catalogus

Wilt u een mooie villa kopen op een plek die een alternatieve levensstijl biedt? Bij Select Villas vindt u een onroerend goed in Benissa Costa met meer dan 2000 woningen verspreid over de hele Costa Blanca om in te wonen.

Onze villa's bevinden zich in de meest aantrekkelijke gebieden van Benissa Costa, sterker nog, onze woningen hebben een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Op dezelfde manier zijn veel van onze huizen en villa's gelegen op slechts enkele meters van de stranden.

Wilt u uw ideale woning vinden? Kies vrijblijvend en met meerdere gevarieerde mogelijkheden:

 • Huis te koop in Benissa Costa.
 • Appartement te koop in Benissa Costa.
 • Villa te koop in Benissa Costa.
 • Bungalow te koop in Benissa Costa.

Ons onroerend goed in Benissa Costa maakt het u gemakkelijk om onroerend goed te kopen en verkopen aan de Costa Blanca

De hulp van een onroerend goed in Benissa Costa is zo eenvoudig als het vertrouwen op Select Villas en het team van deskundigen dat wij tot uw beschikking stellen om u persoonlijk advies te geven.

Een woning kopen in Benissa Costa wordt heel gemakkelijk dankzij het engagement dat wij met u zullen hebben. Wij zijn namelijk volledig betrokken bij de zoektocht naar uw perfecte woning en wij bieden u uitstekende diensten om het u gemakkelijker te maken.

En als u ook geïnteresseerd bent in villa's in Benitachell, Jávea, Calpe, Altea of Moraira kunt u ons zonder problemen raadplegen.

 • Ons telefoonnummer voor gesprekken naar Spanje: +34 616 002 993
 • U kunt onze e-mail gebruiken voor eventuele suggesties: enquiries@select-villas.es
 • Kom ons bezoeken in onze fysieke kantoren in C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search