Onroerend goed te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Onroerend goed te koop in Moraira

Als u op zoek bent naar een hemelse plek om te wonen, waar u het hele jaar door kunt genieten van het strand en de zon, raden we u aan een accommodatie te kopen in Moraira.

Moraira is een mooi, enorm toeristisch stadje aan de Costa Blanca Noord, waar meer dan de helft van de inwoners uit andere Europese landen komt.

In zijn stranden van warme en kristalheldere wateren kunt u deze lente plezier hebben in het gezelschap van uw familie.

U vindt alle benodigde diensten om een aangename dag door te brengen aan zee, zoals afvalbakken, voetwassers, bewaking en badmeester, verhuur van parasols en hangmatten en meerdere strandbars waar u kunt genieten van een drankje of een voortreffelijke paella kunt proeven.

Kun je je voorstellen dat je in een hydro-skate over de zee fietst terwijl je een leuke zonnebad neemt?

Bij de Moraira Yacht Club kunt u de ligplaats van uw boot huren of watersporten beoefenen, zoals zeilen of kanoën.

Van groot belang onder de inwoners van Moraira is de straatmarkt die wekelijks wordt geïnstalleerd en waar u typische producten, keramiek, kleding en schoenen, antiek en vers geoogste producten uit nabijgelegen tuinen zult vinden.

Als je ook de kou en de regen van je land beu bent en een ontspannen en gezonde levensstijl bij de zee wilt leiden, is het een uitstekende beslissing om een huis te kopen in Moraira.

Bent u op zoek naar een onroerend goed om te kopen in Moraira?

Als u een woning wilt kopen in Moraira, neem dan contact op met Select Villas. We hebben een uitgebreid aanbod aan woningen om u te bieden.

Wij bieden u een prachtige villa met privézwembad, bungalows met gemeenschapsontwikkeling, een appartement in het stadscentrum, ...

Vertel ons welke kenmerken u wilt dat uw nieuwe huis heeft. We zullen goed luisteren en een profiel van uw ideale huis uitwerken.

Vervolgens zullen we een bestudeerde lijst van eigenschappen uitwerken die voor u van belang kunnen zijn.

Aarzel niet om ons vragen te stellen die je nodig hebt. Onze medewerkers zijn zeer gekwalificeerd om u te adviseren over de beschikbare diensten in de omgeving van uw nieuwe huis.

Het zal de beste winkels, de locatie van winkelcentra, supermarkten, scholen, medische centra, openbaar vervoer, enz. Aanbevelen.

Wij bieden u eigenschappen van nieuw werk of van wederverkoop. Als u in uw nieuwe huis een vorm van hervorming moet doorvoeren, kunnen we zonder enige vorm van toewijding betrouwbare professionals aanbevelen die hun werk perfect zullen uitvoeren.

We hebben een brede portefeuille van aannemers, metselaars, schilders, loodgieters, elektriciens, enz.

We zullen u ook vriendelijk adviseren over de gemeentelijke vergunningen die nodig zijn om de hervorming van uw huis uit te voeren.

Vraag ons over het onroerend goed om te kopen in Moraira wat je wilt

Wacht niet langer en vraag ons naar het soort onroerend goed dat je wilt kopen in Moraira. Wij helpen je het te vinden.

Tijdens onze lange professionele carrière hebben we onze klanten met enthousiasme en vastberadenheid geholpen het huis van hun dromen te vinden.

We stellen onze ervaring tot uw dienst zodat de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje comfortabel en snel is.

Als u meer wilt weten over ons, volg ons dan op sociale netwerken en u zult onze activiteit zien.

Vul het formulier dat op het web verschijnt in of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es

Als u er de voorkeur aan geeft om ons persoonlijk te bezoeken, ontvangen wij u graag op onze kantoren in Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.


Onroerend goed te koop in Moraira

Wilt u weten hoe uw leven eruit zou zien in een onroerend goed te koop in Moraira? Wij vertellen het je! Moraira is een van de mooiste plekken aan de noordelijke Costa Blanca. Bovendien is het volledig uitgerust om aan alle essentiële entertainment- en amusement behoeften van de bewoners te voldoen. Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van onroerend goed te koop in Moraira, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden u een ruime keuze aan eigendommen die u zullen bekoren. Moraria is een charmant stadje aan de oevers van de Middellandse Zee, met een rijke traditie in visserij en landbouw. De acht kilometer lange kustlijn biedt een verscheidenheid aan kleine schelpvormige stranden en prachtige baaien met kliffen bedekt met dennenbossen en inheemse vegetatie. Hier in het paradijs zijn de afgelopen decennia luxe villa-, bungalow- en appartementencomplexen gebouwd in de noordelijke Costa Blanca. Meer dan de helft van de inwoners komt uit Noord- en Midden-Europese landen, voornamelijk het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de Scandinavische landen. U heeft besloten onroerend goed te koop in Moraira te kopen om te genieten van:

  • Felle zon meer dan 300 dagen per jaar.
  • Droomstranden en paradijselijke baaien.
  • Een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.
  • Een breed scala aan diensten van hoge kwaliteit.

De Moraira-vallei heeft een lange traditie in het verbouwen van wijndruiven, die al sinds de Romeinse tijd worden gebruikt om een heerlijke zoete likeur te produceren, Mistela genaamd, essentieel als aanvulling op desserts en maaltijden na het eten.

Wilt u onze huizen verkennen om de perfecte Onroerend goed te koop in Moraira voor u en uw gezin of partner?

Als u besluit een Onroerend goed te koop in Moraira zal uw levensstijl veranderen. Het bijzondere en exclusieve licht van de Costa Blanca maakt de bouw van koele huizen met grote schaduwplekken mogelijk. Hebben:

  • Mediterrane villa's met brede veranda's en bogen zorgen voor aangename ontspanning op de warmste uren van de dag. Deze prachtige villa's met een traditioneel ontwerp, zo typerend voor het zuidoosten van Spanje, worden gekenmerkt door hun roodachtige daken die contrasteren met het wit van hun muren en de elegante roosters voor de ramen.
  • Moderne design villa, gebouwd met de beste materialen op de markt en voorzien van alle comfort. Daarnaast hebben ze een indrukwekkend zwembad omgeven door solarium gebieden van waaruit u kunt genieten van een spectaculair uitzicht op zee.

Bezoek onze website en ontdek het onroerend goed te koop in Moraira dat bij uw voorkeuren past

 U vindt een breed aanbod om de Onroerend goed te koop in Moraira te kiezen die het beste bij uw behoeften passen. Als alternatief kunt u ook contact met ons opnemen u een zorgvuldige selectie van opties sturen die passen bij uw profiel. Onze makelaars spreken meerdere talen, waaronder Engels, Duits, Nederlands, Frans, Russisch en Spaans. Stel ons al uw vragen over het kopen van een huis in Spanje. We zijn hier om te helpen.

  • Vul het contactformulier op onze website in
  • Stuur een email naar enquiries@select-villas.es
  • U kunt ook persoonlijk contact met ons opnemen bij Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
  • +34 966 490 861 | +34 616 002 993


Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search