Onroerend goed te koop in Sabatera Moraira

Bestellen op
Tonen als

Onroerend goed te koop in Sabatera Moraira

De beste manier om een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden, genietend van de mediterrane zon en de prachtige landschappen van de Costa Blanca, is het kopen van een onroerend goed te koop in Sabatera Moraira.

Moraira is een van de mooiste uithoeken van de Costa Blanca Noord. In zijn prachtige natuurlijke omgeving vinden we een idyllische kustlijn bestaande uit kliffen met transparant en gematigd water afgewisseld met toeristische stranden van goudkleurig en zacht zand . Bovendien wordt Moraira omgeven door weelderige dennenbossen, ideaal om te wandelen en te genieten van het zachte aroma van de zeebries. Het heerlijke klimaat van Moraira, waar de neerslag zeer laag is, stelt u in staat te genieten van milde en zonnige winters die u uitnodigen om buitenactiviteiten te doen.

Deze prachtige natuurlijke omstandigheden, samen met de geweldige infrastructuur van diensten die de afgelopen jaren in Moraira is gecreëerd, zijn de belangrijkste redenen waarom een groot aantal inwoners van andere Europese landen ervoor hebben gekozen om een woning te kopen om hun vakantie door te brengen of te gaan wonen na pensionering. Bovendien stijgt de prijs van woningen aan de kust van de Costa Blanca voortdurend, wat een garantie is voor een uitstekende investering.

Daarom zijn in de omgeving van Moraira prachtige urbanisaties zoals Paichi, Arnella, Les Platgetes, San Jaime, La Camarrocha, El Portet, ... La Sabatera is een nabijgelegen urbanisatie van het stedelijke centrum van Moraira. Daarin vindt u tal van supermarkten en een verscheidenheid aan winkels, bars, restaurants om comfortabel te leven en aangename vrije tijd door te brengen met vrienden. Aan de andere kant is het heel dicht bij het strand.

Wij bieden u een onroerend goed te koop in Sabatera Moraira, een hemelse hoek om het hele jaar van de zon te genieten

Als u in een rustige hoek van de Costa Blanca wilt wonen met gemakkelijke toegang tot het strand en de belangrijkste omliggende steden , raden wij u aan om ons onroerend goed te koop in Sabatera Moraira te bezoeken. Aarzel niet om ons te vertellen welke kenmerken u wilt dat uw nieuwe woning aan de Costa Blanca bezit. We hebben een grote portfolio van nieuwbouw- en wederverkoopwoningen waar u het huis van uw dromen kunt vinden.

Profiteer van de felle zon die schijnt in Moraira Kun je je voorstellen dat je deze winter een geweldige barbecue viert met je vrienden in de tuin van je nieuwe huis in La Sabatera ? Nu heb je de kans om je illusies te realiseren. Vertrouw op SELECT VILLAS en onze hooggekwalificeerde medewerkers zullen alle procedures beheren met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje.

Bezoek op het web ons onroerend goed te koop in Sabatera Moraira

Als u onze website bezoekt, controleert u de vele eigenschappen die wij u aanbieden. Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in Sabatera Moraira, bieden wij u villa's van verschillende stijlen en gebouwd met hoogwaardige materialen.

Als u wilt dat wij u regelmatig op de hoogte houden van ons nieuws, abonneer u dan op onze nieuwsbrief en u ontvangt onze nieuwsbrief.

We zullen blij zijn dat u contact met ons opneemt. Ervoor:

  • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt
  • Stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel ons op +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Bezoek ons op ons kantoor.

We wachten op je in de avda. van Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search