Percelen te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Percelen te koop in Moraira

Als u een percelen wilt verkopen in Moraira, is Select Villa uw antwoord. In ons makelaarskantoor kunt u kiezen uit 9 verschillende eigenschappen om het toekomstige huis of bedrijf te bouwen dat u wilt. En we bieden het u op een perfecte plek om elk doel dat we u aanbieden te vervullen.

We verwijzen naar Moraira, een klein stadje aan de Costa Blanca, ten noorden van de provincie Alicante. We hebben verschillende gebieden binnen Moraira, zodat je, afhankelijk van wat je zoekt, het beste perceel / land kunt kiezen.

We hebben landelijke gebieden om te bouwen, meer landelijk, tot percelen met een fantastisch uitzicht over de stad. Stelt u zich eens voor dat u het land een keer in een bergachtig gebied kunt kopen met een prachtig panoramisch uitzicht, dan kunt u uw huis bouwen en elke ochtend wakker worden met Moraira vanuit een bevoorrecht perspectief. Nu, dit alles kan vanaf dit moment uitkomen.

Vertrouw op Selecteer villa's en koop uw toekomstige percelen te koop in Moraira

Van Select Villas weten we dat het kopen van een percelen te koop in Moraira een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Daarom was onze hoofdtaak sinds de oprichting van het makelaarskantoor in 2006 altijd geweest om onze klanten de beste service te bieden.

De goede behandeling maakt de consument veiliger tijdens het kopen van het onroerend goed en tegelijkertijd voelt hij trots dat hij zijn vertrouwen in u heeft gevestigd. Dat is wat we hebben geprobeerd vanaf het eerste contact met de toekomstige eigenaar.

We willen u te allen tijde helpen zodat u zich op de best mogelijke manier kunt aanpassen aan uw nieuwe woning. We willen dat je ons komt ontmoeten en je kunt beginnen met het vertrouwen van je makelaar in Moraira.

De stad helpt je ook om het elke dag gemakkelijker te maken. Koop uw plot / land op een ideale plek om een woning te hebben. Moraira heeft zeer aangename jaarlijkse temperaturen en dromerige stranden.

Neem contact met ons op en beslis voor een van onze huizen te koop in Moraira

Verspil geen tijd meer en kom ons persoonlijk ontmoeten om alle vragen die u heeft over ons percelen te koop in Moraira op te lossen. Je kunt ons bezoeken in Moraira (Alicante), aan de Avenida de Madrid 5.

Als u niet in de buurt kunt komen om ons te ontmoeten, kunt u ons telefonisch bereiken en per e-mail contact met ons opnemen. We bellen (+34) 966 490 861 | (+34) 677 197 159 of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es.

Percelen te koop in Moraira

Onze percelen te koop in Moraira zijn gelegen in een bevoorrechte zone van de Costa Blanca.

Moraira blijft mensen aantrekken uit heel Europa en andere steden over de hele wereld omdat het een unieke en prachtige kwaliteit van leven biedt in een prachtige omgeving aan de oevers van de Middellandse Zee, omgeven door bergen en weelderige vegetatie.

In Moraira heeft u alles wat u zich maar kunt wensen om een ontspannen en toch onderhoudende levensstijl te leiden, hier zult u geen tijd hebben om u te vervelen. U vindt er ook allerlei diensten die u zullen helpen om comfortabel te leven: medische centra, apotheken, supermarkten, dierenartsen, winkels met internationale producten...

U hebt ook toegang tot turquoise en transparante stranden en baaien op prachtige plekjes. U zult het heerlijk vinden om langs het fijne gouden zand te wandelen en in het warme water te zwemmen. Als u hier woont of besluit een huis te kopen voor uw vakantie moet u weten dat u een veelheid aan watersporten tot uw beschikking heeft zoals kajakken, windsurfen, zeilen, duiken... met academies in het sportcentrum van Moraira.

Om nog meer van het leven te genieten, is een andere ideale optie het huren van een boot en een heerlijke dag doorbrengen met vrienden of familie. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan boten en jachten met verschillende kenmerken en prijzen. 

Bouw uw perfecte huis op onze kavels te koop in Moraira

Droomt u er al lang van om uw eigen huis te bouwen op een idyllische locatie? Met onze kavels te koop in Moraira kunt u dat gemakkelijk doen.

Gelegen in bevoorrechte gebieden, dicht bij de Costa Blanca zee, naast weelderige mediterrane bomen en met gemakkelijke toegang tot alle soorten winkels en diensten.

Zoals u heeft kunnen zien, is het gebied van onze percelen zeer aantrekkelijk om het huis van uw dromen te bouwen. De grootte zal ook geen probleem zijn, want wij bieden verschillende soorten percelen aan zodat u elk type woning kunt bouwen: villa's met één verdieping of verdeeld over meerdere verdiepingen, geschakelde bungalows met tuin, villa's met zwembad en grote buitenruimtes...

U zult genieten van de percelen met panoramisch uitzicht op de kust van Moraira en Jávea, met uitzicht op de zee, de bergen en de charmante huisjes.

We hebben ook percelen met verschillende oriëntaties en hellingen met water- en elektriciteitsaansluitingen waaruit u kunt kiezen naargelang uw smaak en behoeften.

Koop een van onze percelen te koop in Moraira zonder stress met SELECT VILLAS

Wij willen dat u koopt zonder stress! Zodra je je ideale kavel te koop in Moraira hebt uitgekozen en een koopprijs bent overeengekomen, moet je de aankoopprocedure overwegen.  Wij helpen u vanaf het eerste moment van het aankoopproces tot het einde, altijd begeleiden wij de klant om hem/haar zeer tevreden te maken:

  • NIE nummer
  • Advocaat
  • Hypotheken
  • Juridische aspecten
  • Koopcontract
  • Notaris
Vul het contactformulier in om u te helpen, wij bieden u ook andere manieren om contact met ons op te nemen. Kies uw favoriete:
  • Telefoon: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search