Spaanse onroerend goed verkoop Moraira

Bestellen op
Tonen als

Spaanse onroerend goed verkoop Moraira

Moraira is een van de mooiste steden aan de noordelijke Costa Blanca. Bovendien is het volledig voorbereid om aan alle basisbehoeften, vrije tijd en vermaak van zijn inwoners te voldoen. Als u een Spaans onroerend goed verkoop Moraira wilt bezoeken, neem dan contact met ons op en wij zullen u een grote selectie van onroerend goed aanbieden waar u van zult houden.

Moraira is een stad gelegen aan de oevers van de Middellandse Zee die van oudsher gewijd is aan de visserij en de landbouw. De acht kilometer lange kustlijn is gevarieerd en wordt afgewisseld met kleine schelpvormige stranden en prachtige klifachtige baaien vol met pijnbomen en een inheemse, lommerrijke vegetatie. In deze paradijselijke hoek van de noordelijke Costa Blanca zijn de laatste decennia luxe urbanisaties van villa's, bungalows en appartementen gebouwd. Meer dan de helft van de buurt komt oorspronkelijk uit Noord- en Midden-Europese landen, voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Scandinavische landen, ... Ze hebben ervoor gekozen om een Spaans onroerend goed te koop te kopen Moraira om van te genieten:

  • Heldere zonneschijn voor meer dan driehonderd dagen per jaar.
  • Droomstranden en hemelse baaien
  • Een fantastische natuurlijke omgeving
  • Een uitgebreid netwerk van kwaliteitsdiensten

De Moraira-vallei is van oudsher gewijd aan de teelt van druiven waaruit sinds de Romeinse tijd een voortreffelijke zoete likeur wordt gemaakt, de mistela, die essentieel is als begeleiding van desserts en after-dinner maaltijden.

Wilt u een bezoek brengen aan een Spaanse onroerend goed verkoop Moraira?

Als u een Spaans onroerend goed te koop koopt in Moraira verandert u uw levensstijl. De stralende zon en de bijzondere en exclusieve lichtinval van de Costa Blanca maken het mogelijk om frisse woningen te bouwen met grote schaduwzones. In Moraira zijn villa's met grote veranda's en grote bogen typisch en bieden ze een aangename frisheid tijdens de meest intense zonne-uren. Deze prachtige, traditioneel ontworpen villa's, die zeer typisch zijn voor het zuidoosten van Spanje, worden gekenmerkt door hun roodachtige daken die in contrast staan met hun witte muren en de artistieke roosters op de ramen. De potten, met hun opvallende bloemen, zijn een decoratief element en bijna onmisbaar in deze aantrekkelijke woningen.

In SELECT VILLAS hebben we een selectie van traditioneel ontworpen villa's gebouwd met de beste materialen op de markt en met alle comfort. Bovendien hebben ze een indrukwekkend zwembad, omgeven door solariumzones van waaruit u kunt genieten van een ongelofelijk uitzicht op zee. Wilt u uw vrienden uitnodigen voor een leuke barbecue in de tuin van uw huis in Moraira?

Vul onze website in en u vindt de Spaanse onroerend goed verkoop Moraira dat u wilt

Als u onze website doorzoekt, vindt u de Spaanse onroerend goed verkoop Moraira die u zoekt.  Als u wilt, neem dan contact met ons op en wij sturen u een bestudeerde selectie van woningen die aan uw profiel voldoen. Onze makelaars spreken vloeiend Engels, Duits, Frans, Russisch, Spaans, enz. Stel ons alle vragen die u wilt stellen over het kopen van een huis in Spanje. Wij helpen u graag verder.

Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook persoonlijk bezoeken op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search