Verkoop een villa in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Verkoop een villa in Benissa Costa

Een zonnige villa met uitzicht op zee is de droom van duizenden Europeanen die graag na hun pensionering naar de Costa Blanca willen verhuizen of hun vakantie willen doorbrengen. Als u een villa in Benissa Costa wilt verkopen, neem dan contact op met SELECT VILLAS en wij zullen een persoonlijk verkoopplan opstellen om de nieuwe eigenaar van uw huis in de kortst mogelijke tijd te vinden.

Benissa Costa heeft een prachtige en gevarieerde kustlijn waar inhammen begroeid met pijnbomen verweven zijn met steile en kliffen. Een prachtig ecologisch pad verbindt deze ondiepe baaien, ideaal voor een ontspannend bad of voor het beoefenen van watersporten. Momenteel komt bijna de helft van de inwoners oorspronkelijk uit Duitsland en het Verenigd Koninkrijk . Ze hebben deze prachtige hoek van de Middellandse Zee gekozen om een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden.

In SELECT VILLAS bieden we u zeer nuttige tips die u zullen helpen het huis voor te bereiden op het maken van een volledig professioneel fotografisch rapport en zodat geïnteresseerden onder de indruk zijn wanneer ze uw huis zien. Wij raden u aan de woning te presenteren:

  • Schoon, luchtig en ordelijk
  • Geen persoonlijke spullen
  • Bestel de inbouwkasten om hun interieur te laten zien en hun ruimtelijkheid te checken
  • Controleer op lekkende kranen of doorgebrande lampen
  • Open alle jaloezieën zodat er maximaal licht binnenkomt
  • Elimineer nutteloze meubels en apparaten die een gevoel van krapte geven

Op deze manier krijgt u een aantrekkelijk en zeer aangenaam beeld dat indruk zal maken op degenen die geïnteresseerd zijn om het te kopen.

Onze makelaars zijn experts in het verkopen van een villa in Benissa Costa

Als u overweegt een villa in Benissa Costa te verkopen, hebben we bij SELECT VILLAS een lange ervaring in internationale klantenservice . Onze agenten zijn hooggekwalificeerd en kennen de beste onderhandelingstechnieken om tot een succesvolle verkoop met de beste uiteindelijke prijs te komen.

Onder onze innovatieve diensten hebben we online bezoeken waarmee potentiële kopers het huis kunnen bezoeken via een videogesprek zonder duizenden kilometers van hun land van herkomst te hoeven reizen, waardoor de kosten en tijd van reizen, accommodatie, maaltijden, enz. worden vermeden. Op de dag en het afgesproken tijdstip voert onze makelaar een videogesprek met de klant die, comfortabel vanaf de bank in zijn huis, de woning online en in realtime kan bezoeken, terwijl hij de uitleg van de makelaar volgt en alle vragen stelt hij wenst.

Neem contact met ons op en ontdek alle voordelen van het exclusief verkopen van een villa in Benissa Costa met SELECT VILLAS

Onze exclusieve klanten profiteren van tal van voordelen zoals verminderde commissies, gratis energie-efficiëntiecertificaat, ontwerp van de plattegronden van het huis, 360º video ... Als u een villa in Benissa Costa wilt verkopen, neem dan contact op met SELECT VILLAS en u zult verrast zijn door onze fantastische voorwaarden . Daarnaast nemen wij alle procedures met betrekking tot de aan- of verkoop van het onroerend goed voor onze rekening.

Volg ons op sociale netwerken en controleer de kwaliteit van de foto's van onze huizen te koop, de charmante beschrijvingen die we van de eigendommen maken, de opmerkingen van onze volgers, enz.

Kies de manier die voor u het meest geschikt is om contact met ons op te nemen:

  • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt
  • Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search