Verkoop een villa in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Verkoop een villa in Benitachell

Wilt u een villa in Benitachell verkopen? SELECT VILLAS biedt u de meest innovatieve tools om in de kortst mogelijke tijd de koper van uw huis te vinden. Benitachell is een klein stadje aan de Noord-Costa Blanca dat amper twee kilometer kustlijn heeft. Gelegen tussen de toeristische steden Moraira en Jávea, biedt deze prachtige stad ons een ruige en ruige kustlijn die ideaal is om te duiken en de aantrekkelijke grotten en grotten te verkennen, vaak alleen toegankelijk via zee. Het heeft ook idyllische baaien met kristalhelder water, ideaal om te ontspannen, waaronder Cala LLebeig, Cala dels Testos, Cala Moraig ...

Hun huizen zijn meestal iets goedkoper dan die van hun naburige toeristische steden, wat een geweldige stimulans is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een woning aan de Noord-Costa Blanca. Voor hetzelfde geld als in Moraira of Jávea kun je een luxere villa kopen, groter van formaat of met prachtig panoramisch uitzicht op zee of de bergen, en daarnaast ook nog eens in een relaxte omgeving wonen waar je heerlijk kunt zonnebaden.

Als u van plan bent een villa in Benitachell te verkopen, vraag ons dan naar onze vruchtbare online marketingcampagne

Bij SELECT VILLAS stellen we onze woningen exclusief bloot aan een belangrijke online marketingcampagne waarmee we uitstekende resultaten behalen. Als u een villa in Benitachell wilt verkopen, bieden wij u een interessante promotie van het onroerend goed op sociale netwerken en Google, naast het adverteren in:

  • Gedrukte brochures, flyers en lokale tijdschriften
  • Wekelijkse online nieuwsbrief voor onze belangrijke kopersdatabase
  • Ruimte in de etalage van onze kantoren
  • Meest bezochte nationale en internationale vastgoedportals
  • Breed netwerk van vastgoedpartners

Onze kantoren bevinden zich in het meest centrale deel van Moraira, in een belangrijk doorgangsgebied en blootstelling van onze showcase aan een grote potentiële klant . Ons hooggekwalificeerde personeel spreekt meerdere talen, zodat ze vloeiend kunnen communiceren met klanten uit andere landen waar het huis is gepromoot. Bovendien hoeft u met onze online bezoekservice niet langer duizenden kilometers te reizen om een woning aan de Costa Blanca te bezoeken. Door middel van een videoconferentie, op de afgesproken dag en tijd, zal een makelaar u het huis dat u heeft gekozen in realtime laten zien terwijl hij alle kenmerken uitlegt en de vragen beantwoordt die u wilt.

De meest comfortabele manier om een villa in Benitachell te verkopen is door te vertrouwen op SELECT VILLAS

Neem contact op met SELECT VILLAS en u zult zien hoe comfortabel het is om een villa in Benitachell bij ons te verkopen. We hebben een grote professionaliteit en een lange ervaring die we tot uw beschikking stellen zodat de verkoop van uw eigendom naar tevredenheid verloopt. Daarnaast werken we samen met meertalige managers en advocaten die de aspecten die u nodig heeft met betrekking tot erfenissen, legalisatie van vastgoeduitbreidingen, enz. oplossen.

Volg ons op sociale netwerken en bekijk de presentatie die we aanbieden van onze huizen, de fotogalerij die we bijvoegen, de beschrijving die we ervan maken, enz. Om contact met ons op te nemen:

  • Vul het formulier in op onze website
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search