Villa in Moraira Costa Blanca Spanje

Bestellen op
Tonen als

Villa in Moraira Costa Blanca Spanje

De Costa Blanca is de favoriete plek voor buitenlandse investeerders om een tweede huis te verwerven waar ze hun vakantie kunnen doorbrengen, kunnen intrekken als ze met pensioen gaan of een interessant bedrijf kunnen doen door het te huren of door te verkopen. In SELECT VILLAS bieden wij u een villa aan in Moraira Costa Blanca Spanje waar u een echt paradijs vindt waar u kunt uitrusten, plezier kunt maken en kunt genieten van de idyllische stranden.

Moraira is één van de mooiste hoeken van de Middellandse Zeekust. Gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, geniet het van een uitstekend klimaat waar de zon bijna elke dag van het jaar schijnt. De milde en zonnige winters stellen u in staat uw favoriete buitensporten te beoefenen. Elk moment van het jaar is ideaal om een wandeling te maken langs de kust en te luisteren naar het ontspannende geluid van de golven. De zeebries tempert de warme zomers waar u zich graag zult vermaken met het baden in deze stranden met kalm en transparant water. De stranden, die zijn bekroond met de Blauwe Vlag, hebben een bewakings- en reddingsdienst, parasolverhuur en talrijke strandbars waar u kunt genieten van een exquise zeevruchten paella terwijl u de zee in de gaten houdt. Daarnaast zijn er vele wateractiviteiten beschikbaar die u in staat stellen om een aangename dag met uw gezin door te brengen:

  • Opgaan in een kajak of op een waterscooter
  • Huur een boot om de prachtige kust van Moraira te bezichtigen
  • Rijden op een jetski
  • Snorkelen of duiken

Wanneer u een villa in Moraira Costa Blanca Spanje koopt, kunt u genieten van de stranden en de zon wanneer u maar wilt.

Wilt u een luxe villa in Moraira Costa Blanca Spanje kopen? U zult genieten van uw nieuwe levensstijl in een van de prachtige villa's die SELECT VILLAS u te bieden heeft. In Moraira zul je ontspannen leven, genieten van de natuur, de bergen vol pijnbomen, de fietstochten, de bezoeken aan de reizende markt waar je veel artikelen zult vinden...

In de omgeving van deze prachtige traditionele Spaanse stad vinden we luxueuze urbanisaties met gemakkelijke toegang tot het strand en het stadscentrum. Daarnaast hebben ze commerciële ruimtes met supermarkten, restaurants, gevarieerde winkels, internationale pers, enz. Wij bieden u villa's aan in Moraira in de urbanisaties Pla del Mar, Cap Blanc, Benimeit, El Portet, Arnella, El Alcázar, Paichi, Sol Park, La Sabatera, enz. Als je geïnteresseerd bent in een bepaald gebied, laat het ons dan weten en we bieden je een interessante selectie van villa's in die urbanisatie. We hebben luxe villa's van traditioneel ontwerp met frisse boogvormige veranda's waar u op zomeravonden met plezier een boek kunt lezen. Onze moderne designvilla's zullen u verrassen met hun grote glaspartijen aan de gevels. Kunt u zich voorstellen dat u vanuit elke kamer in uw nieuwe huis in Moraira naar de zee kijkt?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een villa in Moraira Costa Blanca Spanje?

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een villa in Moraira Costa Blanca Spanje, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken in de sectie VIDEO TOUR 360º. Wij bieden u een selectie van villa's aan die u tijdens een virtuele tour kunt bezoeken.

Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

U kunt ook het formulier op de website invullen of ons een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es.

Wij zijn gevestigd in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.

Villa's in Moraira Costa Blanca Spanje

Wij nodigen u uit om onze spectaculaire villa's in Moraira Costa Blanca Spanje te ontdekken, zeer populair bij het internationale publiek. In ons makelaarskantoor SELECT VILLAS hebben we een grote portefeuille van buitenlandse klanten, voornamelijk Europese (Britten, Duitsers, Belgen, Nederlanders, Fransen...) en ze hebben allemaal één ding gemeen: hun liefde voor de Costa Blanca en in het bijzonder voor de badplaats Moraira. Moraira is een vissersdorp dat is uitgegroeid tot een van de populairste internationale toeristische bestemmingen. Het verschil tussen Moraira en andere plaatsen aan de Costa Blanca is de aanpassing aan de moderne tijd zonder de charme van de tradities te verliezen. Het is ook een benchmark voor duurzaamheid aan de Costa Blanca. Zijn verzorgde stranden met schoon water, bewegwijzerde ecologische paden en een berggebied vol pijnbomen die afdalen naar magische baaien, zijn natuurlijke omgevingen van grote ecologische waarde die in een perfecte staat van instandhouding worden gehouden.

Deze winter is de perfecte tijd om je leven te veranderen en je droom te verwezenlijken. Bovendien is dit seizoen door het geringe aantal toeristen perfect voor wie rust zoekt. U kunt luisteren naar het zachte ruisen van de golven, wandelen langs de kust of mediteren voor de zee. Hier wonen stelt u in staat een gezonde en ontspannen levensstijl aan te nemen, niet alleen vanwege het contact met de omgeving die u aan uw land van herkomst doet denken, maar ook vanwege de vredige sfeer en de lange zonnige seizoenen.

Uitgebreide en exclusieve catalogus van villa's in Moraira Costa Blanca Spanje, waarvan sommige direct aan het strand

SELECT VILLAS is een specialist in villa's in Moraira Costa Blanca Spanje, dus wij bieden u de meest complete en gevarieerde catalogus die u kunt vinden op de Spaanse vastgoedmarkt. Wij hebben een lange lijst van vrijstaande villa's in de meest gewilde urbanisaties van Moraira: El Portet, Pla del Mar, Moravit, Arnella, La Sabatera, San Jaime, Benimeit, Cap Blanc... U kunt kiezen tussen nieuwe en tweedehands villa's in verschillende stijlen:

  • Klassieke stijl: statig, elegant en verfijnd
  • Minimalistische stijl: innovatief, modern en geavanceerd
  • Traditionele stijl: typische mediterrane stijl

Droomt u van een villa aan het strand of met uitzicht op zee? U vindt het hier. We hebben ook villa's in berggebieden omgeven door bomen en overvloedige natuur.

Bel ons voor meer informatie over onze villa's in Moraira Costa Blanca Spanje

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze villa's in Moraira Costa Blanca Spanje? Een van onze deskundige makelaars in Moraira zal uw taal vloeiend spreken. Ons gekwalificeerde team spreekt Russisch, Engels, Duits, Spaans, Nederlands, Frans... Mis uw ideale woning niet en neem nu contact met ons op! We kijken ernaar uit u te ontmoeten en u te helpen uw grootste droom te verwezenlijken: wonen in het hart van de Costa Blanca.

  • Voor telefoongesprekken: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek onze kantoren in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search