Villa in Moraira met zwembad

Bestellen op
Tonen als

Villa in Moraira met zwembad

Wil je wonen in een paradijs aan de Middellandse Zee? Dan zul je het geweldig vinden om in een villa in Moraira met zwembad te wonen. Moraira is een stad met een vistraditie aan de noordelijke Costa Blanca. Dit kleine vissersdorp wist zich prachtig aan te passen aan de nieuwe eisen die de toeristische sector stelde en werd een belangrijk toeristisch centrum zonder de essentie van een rustige en traditionele stad op te geven. Met acht kilometer gevarieerde kustlijn, waar kleine kliffen met dennenbossen elkaar opvolgen, vinden we in Moraira de perfecte plek om watersporten te beoefenen: zeilen, windsurfen, jetskiën, enz. Degenen die gepassioneerd zijn over snorkelen of duiken, zullen ontdek graag de prachtige zeebodem bedekt met posidonia-weiden, rotsen, zandgebieden, scholen met minnows ... Onder de beroemdste baaien vinden we:

 • De baai
 • Star Point
 • Cap Blanc
 • L'Andrago

In Moraira vinden we ook stadsstranden, zoals Playa de L'Ampolla, dat wordt beschouwd als de belangrijkste en meest uitgebreide. Het zachte zand is ideaal voor het bouwen van fantastische kastelen met de kleinste van het huis. Daarin vindt u een parkeerplaats voor voertuigen. Het is het populairste recreatiegebied, vol met bars, restaurants, cafés, ... Op hete zomeravonden is er buiten livemuziek . Daarnaast is de jachthaven waar viswedstrijden, zeilwedstrijden, roeien, kanoën ...

Villa in Moraira met zwembad, de beste optie om van de zon in Spanje te genieten

Stel je voor dat je naar je favoriete muziek luistert op het terras van je villa in Moraira met een zwembad terwijl je naar de zee aan de horizon kijkt. Nu kunt u uw dromen waarmaken als u contact met ons opneemt. Bij SELECT VILLAS hebben we een interessante selectie villa's in Moraira met verschillende ontwerpen: modern, traditioneel, statig ... Ze hebben ruime en lichte kamers met ingebouwde kasten. Ze zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. De volledig ingerichte keuken is ook uitgerust met de modernste toestellen op de markt. Het ontwerp van de badkamers zal indruk op u maken. De terrassen zijn ideaal om momenten van plezier met vrienden te delen of om te ontspannen tijdens het zonnebaden.

Alle villa's hebben fantastische zwembaden die passen bij de stijl van het huis. Onder de belangrijkste kenmerken van de zwembaden benadrukken we:

 • Met jacuzzi
 • Met onderwaterverlichting
 • Met fonteinen en watervallen
 • Overlopend
 • Typ 'oneindig'

Bovendien hebben ze grote solariumgebieden en prachtige tuinen die het huis een bijzondere charme geven.

Neem contact op met SELECT VILLAS en wij bieden u de villa in Moraira met het zwembad dat u zoekt

Het is erg prettig om contact op te nemen met SELECT VILLAS . We helpen je om de villa in Moraira te vinden met een zwembad dat je altijd al wilde hebben. Maak u geen zorgen over de procedures voor aankopen in Spanje. Bij onze makelaar hebben we een team van hooggekwalificeerde agenten die vloeiend Engels, Duits, Frans, Russisch, Nederlands en Spaans spreken .

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van ons belangrijkste nieuws. Om contact met ons op te nemen kunt u:

 • Vul dan het contactformulier in
 • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
 • Bellen met de telefoonnummers +34966490861 | +34616002993
 • Bezoek ons op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Villa in Moraira met zwembad

Wilt u verhuizen naar een villa in Moraira met zwembad? In deze gepersonaliseerde catalogus vindt u een grote verscheidenheid aan eigendommen in Moraira met privézwembaden en in bevoorrechte enclaves. Moraira is het paradijs van de Spaanse Middellandse Zee waar iedereen die het kent ernaar verlangt om te leven, zich terug te trekken of er lang van te genieten. Dit traditionele vissersdorp is een van de mooiste aan de Spaanse kust vanwege de natuurlijke hoekjes van grote schoonheid en ecologische waarde, aangezien de gemeenteraad te allen tijde voor het milieu zorgt. Bovendien is Moraira een plaats die alles heeft: sportactiviteiten (watersporten, golfbaan...), levendig nachtleven (pubs met livemuziek en levendige locaties), moderne diensten (supermarkten, banken, apotheken, dierenartsen...). ), restaurants van topkwaliteit (zeevruchten en mediterrane keuken) en nog veel meer.

In Moraira kunt u zich vermaken, ontspannen en een gezonde levensstijl aannemen. Naast de prachtige toeristische stranden afgewisseld met kleine baaien met transparant water, kunt u ook zeer aantrekkelijke wandelroutes ontdekken met panoramische uitzichten op groene gebieden, de zee en kliffen . Moraira is een van de weinige steden in Alicante met de meeste vegetatie, omdat het talrijke bosrijke gebieden heeft die een zacht aroma afgeven. Ben je gepassioneerd door golf of wil je graag aan de slag in een ontspannen sport? De Ifach Golf Club , gelegen in de populaire urbanisatie San Jaime, biedt u sportfaciliteiten en goed onderhouden banen. Het heeft ook drie tennisbanen, gepersonaliseerde lessen en een golfschool.

Kies de villa in Moraira met zwembad die je het leukst vindt: nieuwbouw of traditionele stijl

In welk type villa in Moraira met zwembad bent u geïnteresseerd? Als u de voorkeur geeft aan een nieuwbouwwoning, kies dan voor onze indrukwekkende villa's gebouwd met materialen van topkwaliteit en ontworpen met moderne stijlen. Als u de voorkeur geeft aan een mediterraan huis, heeft u de mogelijkheid om tweedehands chalets in perfecte staat te kiezen. Wat we het meest benadrukken aan beide typen huizen, is de luxe die ze uitstralen en hun strategische locaties om exclusief te wonen: met uitzicht op zee, zeer dicht bij het strand en omringd door groene ruimten. Hierdoor kunt u:

 • Verkrijg intimiteit en privacy zonder je zorgen te hoeven maken over nieuwsgierige blikken
 • Adem frisse lucht in, luister naar het rustgevende geluid van de natuur en ruik zachte aroma's
 • Ontkoppel van uw dagelijkse leven en leef in een ontspannen omgeving

Onze villa's hebben zeer aantrekkelijke zwembaden, sommige overlopend en oneindig , met LED-verlichting 's nachts en met spectaculaire ontwerpen. U kunt ook de woonwijk kiezen die u het meest interesseert, we hebben villa's in Benimeit, Sol Park, El Portet, Paichi….

Heeft u interesse in een villa in Moraira met zwembad?

Als u geïnteresseerd bent in een villa in Moraira met een of meerdere zwembaden, vertel ons welke dat zijn, zodat we een afspraak kunnen maken en al hun kenmerken direct aan u kunnen uitleggen . U kunt ook op de volgende manieren contact met ons opnemen om u meer informatie te geven of eventuele twijfels op te lossen die mogelijk zijn gerezen bij het bekijken van onze panden.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search