Villa's te koop in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in Benissa Costa

Ons makelaarskantoor heeft meer dan 30 prachtige villa's te koop in Benissa Costa, zodat u het plezier kunt koesteren van het leven in een grote woning en stad. Onze villa's bieden u meerdere voordelen. Een van hen is zijn moderniteit. Veel van onze villa's zijn perfect aangepast aan de nieuwe tijden, zodat hun eigenaren kunnen wonen in een huis met elegante en mooie details.

Veel van onze eigendommen bevinden zich in de hoge punten van Benissa Costa om te genieten van een visueel plezier. Vanuit uw villa kunt u een uniek landschap aanschouwen aan de Middellandse Zeekust. Als u van fotografie houdt of van landschappen houdt, zult u vanuit uw villa niet moe worden van onvergetelijke onvergetelijke momenten.

Andere locaties van onze villa's liggen vlak bij het strand. Je kunt kiezen tussen een paar adembenemende uitzichten, gemakkelijk naar de zee gaan of beide kiezen. De stranden zijn fantastisch. De wateren zijn kristalhelder en schoon. Het zand is zacht om te liggen en te ontspannen. Een ideaal gebied om uren en uren door te brengen in de zomer.

Wat bieden deze villa's te koop in Benissa Costa nog meer?

In Select Villas willen we dat u ten volle kunt genieten van dit geweldige deel van de provincie Alicante. Maar we willen ook dat u het doet met een van onze villa's te koop in Benissa Costa. We hebben eerder verklaard dat de stranden van deze stad fantastisch zijn. Maar als u ook wilt afkoelen zonder het huis te verlaten, in de grote zwembaden die veel van onze villa's hebben, kunt u dat doen.

Daarin kunnen uw kinderen plezier hebben met hun vrienden of u kunt de rest van uw familie uitnodigen om te genieten van een aangename familiedag. Ze zijn mooi, ruim en modern.

Probeer te leven in een van onze villa's te koop in Benissa Costa

Als je bereid bent om te gaan wonen in een van de verschillende en geweldige villa's te koop in Benissa Costa, moet je gewoon beslissen om contact met ons op te nemen. U kunt ons kantoor bezoeken aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

U kunt ons ook telefonisch bereiken zodat we u kunnen helpen bij alles wat in onze handen ligt. Bel +34 966 490 861 en stel uw vragen. Tot slot kunt u ons een e-mail sturen met uw schriftelijke vragen naar info@select-villas.es.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search