Villa's te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in Benitachell

In deze nieuwe post zullen we de meeste kenmerken en / of voordelen uitleggen die onze villa's te koop hebben in Benitachell. Enkele ideale eigenschappen om een verhoging van de kwaliteit van leven te bieden waar onze klanten naar op zoek zijn:

  • Een van onze villa's heeft een zeer grote ruimte om te leven met de amplitude die u graag wilt zien. We verwijzen naar een pand van 380m2 gebouwd rond een perceel van 1000 m2.
  • Sommige van onze huizen hebben meer dan 5 elegante kamers, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het ongemak of gebrek aan privacy als u een groot gezin bent. Op dezelfde manier hebben de huizen ook veel badkamers met alles uitgerust.
  • Onze villa's hebben prachtige en mooie zwembaden, zodat u samen met uw geliefden plezier kunt hebben bij het verfrissen en spetteren. Voor de koelere dagen hebben sommige van onze huizen een jacuzzi om te ontspannen en totale rust te krijgen.
  • De afstand tot de zee is een van de kwaliteiten die dit type woning krijgt. Op slechts 3 minuten rijden kunt u genieten van een aantal fantastische stranden van Altea. Ook voor natuurliefhebbers kunt u vanuit uw huis een benijdenswaardig panoramisch uitzicht op de zee en de stad zien.
  • De afstand tot het belangrijkste recreatiegebied is vergelijkbaar met die van de zee. Op deze manier kunt u rustig gaan wandelen naar de plek waar u een leuke tijd wilt hebben: restaurant, promenade, pub, etc.

Wat bieden de villa's te koop in Benitachell mij nog meer?

Naast al deze voordelen die op u wachten met onze villa's te koop in Benitachell, biedt de stad zelf ook meerdere voordelen. De belangrijkste reden is waarom veel toeristen besluiten om in Benitachell te blijven wonen: tijd. Het klimaat is zonder twijfel de beste van Altea's kwaliteiten. Een formidabele tijd tijdens de 12 maanden van het jaar.

Als u de rest van de voordelen van onze villa's in Benitachell wilt ontdekken, neem dan contact met ons op

Als het ons gelukt is om je achter te laten met honing op je lippen en je wilt de rest van de voordelen van onze villa's in Benitachell te weten komen, neem dan contact op met Select Villas.

Tel. +34 966 490 861 | +34 677 197 159

Dir. Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante

Mail. Info@select-villas.es.

Villa's te koop in Benitachell

Naast hun geweldige aantrekkelijke ontwerp, vallen onze villa's te koop in Benitachell op door hun strategische ligging met panoramisch uitzicht op de zee en de bergen, de kwaliteit van hun materialen en hun ruimtelijkheid met grote, lichte en gastvrije ruimtes.

Deze huizen zijn niet alleen een zeer interessante optie om in te wonen, maar het gebied valt ook op door de veelheid aan wonderen die het biedt. De droomstranden en baaien zijn een van de belangrijkste toeristische plekken in de Middellandse Zee geworden.

Een van de belangrijkste baaien zijn de Cala de los Testos , een ongelooflijk natuurlijk en ongerept grindgebied dat wordt begrensd door kliffen en imposante bergen. Het is een verborgen hoekje en moeilijk toegankelijk, maar daarom niet minder charmant. Het is alleen toegankelijk via de zee of via een pad, waardoor het een rustige en gastvrije omgeving is.

De Cala Llebeig van grind en rotsen brengt ons terug naar een ander tijdperk vanwege zijn familie- en zeevarend karakter. Je zult het geweldig vinden om er toegang toe te krijgen via de Ruta de los Acantilados , een ongelooflijke route door de natuur die Benitachell biedt.

De traditionele en mediterrane gastronomie zal de kers op de taart zijn voor een onvergetelijk leven, de cocas, de stoofpot of de rijstgerechten zijn traditionele gerechten die u zullen boeien en u helpen een gezond leven te leiden.

Wat kunnen onze villa's te koop in Benitachell u bieden?

In onze nieuwe villa's te koop in Benitachell zult u het genoegen hebben om in een zeer rustige omgeving te wonen, maar met toegang tot een internationale supermarkt, kapper, winkelgebied, apotheek, restaurants, paddle-tennis- en tennisbanen, golfclub, internationale school, paardensport ... Kortom, alles wat u nodig heeft om een onverslaanbare levenskwaliteit te bereiken.

De buitenkant van onze nieuw gebouwde eigendommen is ongelooflijk , u vindt 8 x 4 verwarmde zwembaden om in de winter te baden met elektrische afdekking en douche naast het zwembad, u heeft ook een groot terras waar u van de zon kunt genieten totdat deze achter de Sierra de Bernia, en ook een traditionele keramische barbecue met een onderhoudsvriendelijke tuin.

Waar als ze onze nieuwbouwvilla's vinden? In luxe urbanisaties en exclusieve resorts als Cumbre del Sol , een complex dat de afgelopen jaren flink is gegroeid en dat meer dan indrukwekkende uitzichten biedt op de Middellandse Zee.

Neem contact op met CASAS AMBIENTE om te informeren naar onze villa's te koop in Benitachell

Als u op een idyllische plek als deze wilt wonen, vraag dan naar onze villa's te koop in Benitachell en wij zullen u helpen met alles wat u nodig heeft: kenmerken, gebied, diensten, vrije tijd, voorzieningen...

Ook als u ons precies vertelt naar welk type villa u op zoek bent, maken wij een gepersonaliseerde selectie voor u. U vindt ons aan de Avenida de Madrid 5, in Moraira (Alicante).

U kunt ook contact opnemen met onze makelaars, experts en meertalig, via de volgende kanalen:

Volg ons nieuws om op de hoogte te blijven van al het vastgoednieuws en informatie over de toeristische steden die we behandelen.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search