Villa's te koop in Javea

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in Javea

Wil je genieten van je jaarlijkse vakantie in een fantastisch huis? Ons makelaarskantoor heeft een aantal fantastische villa's te koop in Javea, zodat u van dit onroerend goed uw nieuwe vakantiehuis kunt maken. Als u besluit om onze services te vertrouwen, is uw vrije dag een perfect excuus om naar onze villa's te verhuizen.

In de meeste van onze villa's kunt u genieten van een van de buitenruimtes die klanten het meest nodig hebben bij het kopen van een woning: het zwembad. In onze villa's kunt u plezier beleven aan uw kinderen die spelen in moderne en ruime zwembaden. Bovendien hebben veel van deze gebieden een prachtige tuin of terras omgeven om te liggen om te zonnebaden of om een boek te lezen. U kunt ook heerlijke familiemaaltijden of -diners in de tuin uitvoeren, zodat u optimaal kunt genieten van het goede weer dat u in Javea doet.

Ruim en ruim zijn de synoniemen van onze villa's te koop in Javea

In onze villa's te koop in Javea kunt u genieten van een aantal ideale gemakken. Veel van onze villa's zijn gebouwd op verschillende verdiepingen om uw huis goed te structureren. Zijn amplitude en ruimte zullen het welzijn tussen het naast elkaar bestaan van het gezin vergroten en tegelijkertijd een prachtige harmonie voortbrengen.

Voor klanten die op zoek zijn naar een villa die een stap hoger is dan de rest, heeft ons makelaarskantoor enkele luxe villa's. Een aantal indrukwekkende eigenschappen die u niet zult vervelen als u van binnen en van buiten nadenkt.

In alle kamers vindt u moderne details, een prachtig uitzicht op de zee, faciliteiten aangepast aan de laatste tijd. Kortom, een groot aantal kwaliteiten en privileges die je alleen kunt gebruiken als je besluit daar te gaan wonen.

Koop een van onze villa's te koop in Javea

Als u zeer geïnteresseerd bent in een van onze villa's te koop in Javea, biedt Select Villas verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. U bepaalt zelf welke manier van communicatie u wilt kiezen.

  • U kunt ons kantoor aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante bezoeken om onze makelaars te ontmoeten.
  • U kunt ons bellen op +34 966 490 861 om ons eventuele vragen te stellen, voorafgaand aan de aankoop van het onroerend goed,
  • U hebt de mogelijkheid om contact op te nemen met ons bureau door een e-mail te sturen naar info@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search