Villa's te koop in Javea

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in Javea

Wil je genieten van je jaarlijkse vakantie in een fantastisch huis? Ons makelaarskantoor heeft een aantal fantastische villa's te koop in Javea, zodat u van dit onroerend goed uw nieuwe vakantiehuis kunt maken. Als u besluit om onze services te vertrouwen, is uw vrije dag een perfect excuus om naar onze villa's te verhuizen.

In de meeste van onze villa's kunt u genieten van een van de buitenruimtes die klanten het meest nodig hebben bij het kopen van een woning: het zwembad. In onze villa's kunt u plezier beleven aan uw kinderen die spelen in moderne en ruime zwembaden. Bovendien hebben veel van deze gebieden een prachtige tuin of terras omgeven om te liggen om te zonnebaden of om een boek te lezen. U kunt ook heerlijke familiemaaltijden of -diners in de tuin uitvoeren, zodat u optimaal kunt genieten van het goede weer dat u in Javea doet.

Ruim en ruim zijn de synoniemen van onze villa's te koop in Javea

In onze villa's te koop in Javea kunt u genieten van een aantal ideale gemakken. Veel van onze villa's zijn gebouwd op verschillende verdiepingen om uw huis goed te structureren. Zijn amplitude en ruimte zullen het welzijn tussen het naast elkaar bestaan van het gezin vergroten en tegelijkertijd een prachtige harmonie voortbrengen.

Voor klanten die op zoek zijn naar een villa die een stap hoger is dan de rest, heeft ons makelaarskantoor enkele luxe villa's. Een aantal indrukwekkende eigenschappen die u niet zult vervelen als u van binnen en van buiten nadenkt.

In alle kamers vindt u moderne details, een prachtig uitzicht op de zee, faciliteiten aangepast aan de laatste tijd. Kortom, een groot aantal kwaliteiten en privileges die je alleen kunt gebruiken als je besluit daar te gaan wonen.

Koop een van onze villa's te koop in Javea

Als u zeer geïnteresseerd bent in een van onze villa's te koop in Javea, biedt Select Villas verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. U bepaalt zelf welke manier van communicatie u wilt kiezen.

  • U kunt ons kantoor aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante bezoeken om onze makelaars te ontmoeten.
  • U kunt ons bellen op +34 966 490 861 om ons eventuele vragen te stellen, voorafgaand aan de aankoop van het onroerend goed,
  • U hebt de mogelijkheid om contact op te nemen met ons bureau door een e-mail te sturen naar info@select-villas.es

Villa's te koop in Javea

Wist je dat het klimaat van Jávea werd beschouwd als het beste microklimaat ter wereld en nog voor Rio de Janeiro? U heeft geen reden meer nodig om een van onze prachtige villa's te koop in Jávea te kopen en te genieten van een leven vol energie en zon.

In de regio Marina Alta en in de provincie Alicante, is Jávea een van de meest bekende locaties om te verblijven , omdat de sfeer, stranden en ongelooflijke exotische plaatsen het tot een unieke stad maken.

Op dezelfde manier waarop toeristen op zoek zijn naar rustige hoekjes zoals Moraira of Benitachell, is Jávea het juweel bij uitstek, aangezien plaatsen zoals de vuurtoren van San Antonio, de Cova Tallada of zijn maritieme routes die diepe grotten met kristalhelder water binnengaan, maken van deze gemeente het ideaal om op zoek te gaan naar een uitzonderlijke rust en stilte .

Moet je de verbinding verbreken? De villa's in Jávea zullen u een volledige ontkoppeling bieden en omdat u zich op de beste plaatsen bevindt, zult u nooit iets tekort komen, aangezien u supermarkten en winkels heel dichtbij zult hebben.

Maar ken jij de beste? Jávea is ideaal voor avontuurlijke mensen , persoonlijkheden die houden van routes en nieuwe plekken, die van de natuur genieten en nieuwe emoties voelen.

De meest premium ontwerpen met de ongelooflijke villa's te koop in Jávea

De villa's te koop in Jávea zijn ongelooflijk premium , genieten van een geweldig uitzicht en zijn zeer gewild bij gebruikers, omdat ze volledig luxueus zijn . Daarin kunt u controleren of ze zijn gebouwd met de allereerste kwaliteiten.

Onze villa's zijn meer dan tweeduizend vierkante meter groot , perfect voor kleine kinderen om te spelen in de enorme tuinen met privézwembaden. Zoals altijd bent u degene die beslist welke tuinen uw voorkeur hebben en welk zwembad u wilt, aangezien ons makelaarskantoor verschillende opties voor klanten heeft.

Bovendien zijn de woningen beschikbaar tegen verschillende prijzen die zich aanpassen aan uw economische mogelijkheden . Wonen in luxe woningen, met allerlei soorten vegetatie en ongelooflijke uitzichten op de zee of de bergen, was nog nooit zo eenvoudig als nu.

Aan de andere kant zijn de grote kansen die villa's in Jávea u kunnen bieden ontelbaar, aangezien deze eigendommen kunnen worden gebruikt als vakantieverblijf, als een mogelijkheid om ze te huren of zelfs om er de rest van uw leven in te wonen.

Geniet van de natuur en het prachtige uitzicht met de villa's te koop in Jávea

De beste professionals op het gebied van onroerend goed zijn bij Select Villas en zij zullen zich exclusief wijden aan het waarmaken van uw behoeften door een van de villa's te koop in Jávea te kopen.

We kunnen u bijstaan in maximaal 7 verschillende talen (Engels, Duits, Frans...) en onze diensten met u zullen exclusief en persoonlijk zijn, zodat u zich bij ons verwend en veilig voelt.

Wil je niet naar ons hoofdkantoor in Moraira komen? Wij kunnen u zonder problemen via de mobiele telefoon of via WhatsApp helpen!

  • Telefoon: +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search