Villa's te koop in Moraira-Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in Moraira-Costa Blanca

De zomer nadert en het is de ideale tijd om te beslissen waar u uw vakantie wilt doorbrengen. Het Select Villas of Moraira onroerend goed biedt een breed scala van villa's te koop in Moraira - Costa Blanca.

Als u erover denkt om een huis te kopen waar u kunt genieten van uw vrije tijd in het gezelschap van uw familie en vrienden, aarzel dan niet langer en bezoek ons omdat we zeker weten dat wij het huis van uw dromen hebben.

Wij bieden u de mogelijkheid om te ontspannen in de zon, onder het genot van een drankje, naast het prachtige zwembad.

Stel je voor onvergetelijke avonden rond de barbecue in je tuin met je vrienden, genietend van de buitengewone nachtelijke temperaturen die het mediterrane klimaat biedt.

Waarom zijn onze villa's te koop in Moraira - Costa Blanca speciaal?

Vanwege het grote vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, omdat we een ruime ervaring hebben in onroerend goed, hebben we een breed portfolio van exclusieve villa's te koop kunnen aanbieden in Moraira - Costa Blanca.

Met de Real Estate Select Villas heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan huizen waar u, met totale veiligheid, het huis van uw dromen zult vinden.

Onze buitengewone villa's hebben de hoogste kwaliteit constructie-elementen, noodzakelijk voor de uitvoering van het werk, om een doorslaand succes te zijn.

Onze villa's zijn te vinden, afhankelijk van uw interesses, naast het strand of in een bergketen, met een exclusief uitzicht op een prachtige baai.

Wij wachten op u in onze kantoren om u onze villa's te koop aan te bieden in Moraira - Costa Blanca

Wacht niet langer en kom ons bezoeken. Wij zullen u vriendelijk bijstaan in onze kantoren, waar wij u onze villa's te koop zullen laten zien in Moraira - Costa Blanca.

Ons team van professionals zal u in uw taal bijstaan zodat u geen compressieproblemen heeft en het gesprek comfortabeler is.

Zodat we uw interesses en behoeften kennen bij het kopen van een villa en we zullen u begeleiden bij de beste opties.

Onze moderne kantoren bevinden zich in Moraira, Avda. De Madrid, nº 5 - CP 03724 (Alicante).

Als u telefonisch contact met ons op wilt nemen, helpen wij u met:

Telefoon: +34 966 490 861

Fax: +34 965 743 033

Mobiel: +34 677 197 159

Maar als u ons liever een e-mail stuurt, zullen we u zo snel mogelijk helpen, al uw twijfels oplossen en een afspraak maken, als u dat wilt.

E-mail info@select-villas.es

Villa's te koop in Moraira Costa Blanca

Moraira is één van de meest gewilde gebieden door het internationale publiek dat op zoek is naar ontspanning aan de stranden en in alle rust wil genieten van vrijetijdsactiviteiten. Om deze reden bieden wij u villa's te koop aan in Moraira Costa Blanca, zodat u niet alleen comfortabel kunt leven in dit charmante vissersdorp, maar ook toegang hebt tot een luxe levensstijl van hoog niveau. Het prachtige klimaat, geclassificeerd als een van de beste ter wereld volgens de WHO, zal u helpen het beste uit elke dag te halen. In de jachthaven, het hele jaar door watersport beoefenen, op zonnige terrasjes nippen van een aperitiefje, wandelen langs prachtige wandelpaden of gewoon ontspannen door de straten slenteren en op het buitenland georiënteerde winkels ontdekken.

Moraira is een kleine kustplaats met unieke landschappen, wijngaarden, een promenade, idyllische baaien en een oude stad. Hier vindt u een plek waar u de stress en het lawaai van de stad achter u kunt laten en kunt ontspannen zoals u dat verdient tijdens uw vakantie of pensioen. U zult geen andere stad aan de kust vinden die zo gastvrij en rustig is als deze, want ondanks dat het een toeristische stad is, zijn er geen mensenmassa's of groepen luidruchtige jongeren. Wat onze klanten het meest waarderen aan het leven in Moraira is de ontspanning, het welzijn en de kwaliteit van leven die deze prachtige hoek van de Costa Blanca Noord te bieden heeft.

Wij hebben een exclusieve catalogus van traditionele en moderne villa's te koop in Moraira Costa Blanca

Welk type villa's te koop in Moraira Costa Blanca bevalt u het meest? Bij SELECT VILLAS bieden wij u nieuwbouw en wederverkoop aan, zodat u de villa kunt kiezen die het beste bij uw behoeften en uw stijl past.

  • Nieuwbouw en moderne villa's met domotica systeem, lift, sauna, jacuzzi, spa...
  • Traditionele villa's in mediterrane stijl, omringd door typische planten uit de streek: bougainville, palmbomen...

Als u van elegantie houdt kunt u perfect voor beide opties kiezen want onze huizen zijn met veel smaak ontworpen. Maar als u liever een huis koopt met nieuwe materialen en de modernste apparatuur, kunt u het beste kiezen voor onze nieuw gebouwde villa's. Voor de meer traditionele, zijn onze tweedehands villa's perfect omdat ze erg gezellig zijn en zeer goed bewaard zijn gebleven dankzij de dagelijkse zorg van hun huidige eigenaars. Beide stijlen van huizen hebben barbecue, solarium, zwembad en een vrij uitzicht.


Hoe kunt u onze villa's te koop in Moraira Costa Blanca bezichtigen?

Om alle kwaliteiten van onze villa's te koop in Moraira Costa Blanca te zien, moet u contact opnemen met SELECT VILLAS. Een van onze agenten zal u vriendelijk en in uw eigen taal te woord staan om een afspraak te maken op de dag en het tijdstip die u het beste uitkomen. Neem nu contact met ons op om er zeker van te zijn dat u deze onroerend goed kans niet mist:

  • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt.
  • Bel ons op +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search