Villa's te koop in Spanje

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in Spanje


Villa's te koop in Spanje

Wilt u dicht bij de zee wonen en in een van de meest gekozen gebieden door de Europese gemeenschap? Als uw antwoord ja is, dan zijn onze villa's te koop in Spanje uw ideale bestemming. Spanje is niet een van de meest aantrekkelijke landen om naartoe te verhuizen, zowel vanwege de sociale voordelen als vanwege de natuurlijke schoonheid. Enkele redenen waarom Spanje een perfecte plek is om te wonen zijn:

 • Het heeft een goede volksgezondheid, Erkend als een van de beste in Europa.
 • Het biedt een grote culturele, historische en artistieke diversiteit, met monumenten, musea en festivals van wereldbelang.
 • Het heeft een rijke en gezonde gastronomie,gebaseerd op het mediterrane dieet, met verse en lokale producten.
 • Geniet van een zachte en aangename limoen het hele jaar door, met meer dan 300 zonnige dagen en gemiddelde temperaturen van 18ºC.
 • heeft wat spectaculaire stranden,met fijn zand en kristalhelder water, ideaal om watersporten te beoefenen of te ontspannen in de zon.

Binnen Spanje is een van de meest gekozen gebieden door de internationale gemeenschap de noordelijke Costa Blanca, gelegen in de provincie Alicante. De Costa Blanca Noord biedt een bevoorrechte omgeving, met natuurlijke landschappen van grote schoonheid, zoals bergen, valleien, baaien en kliffen. Daarnaast heeft het een Breed scala aan vrijetijdsbesteding en diensten, zoals golfbanen, jachtclubs, restaurants, winkels en winkelcentra. De Costa Blanca Noord is de perfecte plek om te genieten van het mediterrane leven.

Villa's te koop in Spanje: kies uw stijl en uw locatie

Als u op zoek bent naar villa's te koop in Spanje, bieden wij u bij SELECT VILLAS een grote verscheidenheid aan eigendommen, zodat u degene kunt vinden die het beste bij uw smaak en behoeften past. U kunt kiezen tussen:

 • Nieuwbouw villa's:Als u een moderne woning wilt openen, met een avant-garde design en uitstekende kwaliteiten, hebben wij nieuwbouw villa's met privé zwembad, tuin, terras en uitzicht op de zee of de bergen.
 • Tweedehands villa's: Als u de voorkeur geeft aan een huis met meer persoonlijkheid, met een traditionele of rustieke stijl, hebben we charmante tweedehands villa's, met open haard, barbecue, veranda en groot perceel.
 • Villa's op verschillende locaties: afhankelijk van de omgeving die u zoekt, kunt u kiezen tussen villa's in rustige woonwijken of nabij het stadscentrum, villa's nabij de zee of de golfbaan, villa's in kustplaatsen of in het binnenland. Enkele van de steden waar we villa's te koop hebben zijn: Teulada-Moraira, Calpe, Benitachell, Jávea of Altea.

SELECT VILLAS: een toonaangevend bureau en specialist in villa's te koop in Spanje

Bij SELECT VILLAS zijn we een makelaarskantoor gespecialiseerd in villa's te koop in Spanje. We hebben een menselijk team dat bestaat uit meertalige en professionele agenten.Onze diensten omvatten:

 • Persoonlijk advies: Wij helpen u de villa te vinden die het beste bij uw voorkeuren en budget past.
 • Integraal beheer: Wij verzorgen alle juridische, fiscale en administratieve procedures rondom de aan- en verkoop.
 • Dienst na verkoop: Wij bieden u een after-sales service om eventuele vragen of problemen die zich na de aankoop kunnen voordoen, op te lossen.

Als u een villa in Spanje wilt kopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en tonen u onze selectie van villa's te koop in Spanje. U kunt ons bellen op +34 966 490 861 |+34 616 002 993 of stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es. U kunt ons ook bezoeken op ons kantoor aan de Avenida Madrid 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search