Villa te koop in Benissa Costa Spanje

Bestellen op
Tonen als

Villa te koop in Benissa Costa Spanje

Als u een villa koopt in Benissa Costa in Spanje, verandert uw levensstijl radicaal.

Benissa Costa ligt aan de Costa Blanca, waar u het hele jaar door woont in een vrolijke en lichte omgeving vanwege de uitstekende temperaturen die worden genoten.

De aangename wind van de zee verfrist de hete zomers. Door de milde en zonnige winters kunt u uw favoriete buitenactiviteiten uitvoeren

Kunt u zich deze winter een heerlijk sap van versgeperste sinaasappels voorstellen terwijl u zich ontspant in het solarium van uw chalet?

De prachtige zon die het hele jaar door schijnt in Benissa Costa maakt het mogelijk dat je in elk seizoen van het jaar een wandeling langs de kust wilt maken of besluit te ontspannen op het zachte gouden zand van het strand.

De prachtige kust van Benissa Costa met zijn steile hellingen, zijn indrukwekkende kliffen of zijn magische baaien omgeven door het typische mediterrane dennenbos is de ideale plek om het hele jaar door te leven.

Bovendien hebt u alle noodzakelijke diensten om comfortabel te leven. U zult vele supermarkten, uitgaansgelegenheden, winkels van verschillende soorten, apotheken, restaurants, evenals alle noodzakelijke items vinden om een aangename dag op het strand door te brengen.

Onder hen kunnen we zwemkleding, bikini's, slippers, strandhanddoeken, zonnebrillen, hoeden en petten, t-shirts, zonnebrandcrèmes, drijvers en matten, enz. Noemen.

 
Welke villa te koop in Benissa Costa Spanje heeft uw voorkeur?

Laat ons weten wat voor soort villa te koop in Benissa Costa, Spanje, jouw voorkeur heeft. We zullen een gedetailleerde selectie maken van de huizen die bij uw profiel passen en we zullen ze per e-mail naar u toesturen.

Elk huis wordt vergezeld door een korte uitleg van de belangrijkste functies en een uitgebreide fotogalerij zodat u alle details van het huis kunt kennen.

Wij bieden u chalet te koop in Benissa Costa, Spanje op een prachtige klif, zodat u de buitengewone schoonheid van de Middellandse Zee kunt zien.

Al onze villa's hebben een privéperceel met een prachtig zwembad omgeven door een groot solarium.

Het ontwerp is gevarieerd. Wij bieden chalets in een moderne of traditionele stijl, maar ze zijn altijd perfect aangepast aan de omgeving.

Misschien geeft u de voorkeur aan een chalet in een prachtige woonomgeving, omringd door pijnbomen en met een uitgelezen en voortreffelijke buurt.

Vertrouw op ons om een villa te kopen in Benissa Costa Spanje

 Als u een villa wilt kopen in Benissa Costa, vertrouw dan op ons onroerend goed en u zult volledig tevreden zijn met ons management.

We hebben een lange carrière in de internationale vastgoedsector.

We bieden u een persoonlijke en professionele aandacht. U zult blij zijn met onze nabijheid en ons enthousiasme.

We hebben een hooggekwalificeerd professioneel team dat u op een gemakkelijke manier zal adviseren over de vragen die u oproept en verwijst naar de aankoop van een villa te koop in Benissa Costa, Spanje.

Wij informeren u over zaken als de verwerking van de NIE of verblijfsvergunning voor buitenlanders, het openen van een bankrekening in Spanje, het wisselen van valuta, enz.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@select-villas.es

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor op Avda. van Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) -

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search