Villas in het stadscentrum van Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villas in het stadscentrum van Moraira

Nu heeft u de mogelijkheid om een van onze villa's in het centrum van Moraira te kopen om het hele jaar door te genieten van de zon en de zee zonder het comfort van een stedelijk centrum op te geven.

Hoewel Moraira een klein kustplaatsje was dat zich voornamelijk toelegde op de visserij, waren de prachtige kustlijn en het unieke klimaat bepalende factoren voor de stedelijke groei van dit gebied.

Momenteel is Moraira een moderne stad aan de Spaanse Costa Blanca, die nog steeds de charme van een traditioneel mediterraan dorp behoudt.

Het idyllische klimaat zorgt ervoor dat u kunt genieten van zonnige en gematigde winters, perfect voor allerlei buitenactiviteiten.

Natuurliefhebbers kunnen de verschillende wandelroutes verkennen, omringd door prachtige mediterrane dennenbossen.

Vanuit haar gezichtspunt, zult u de schoonheid van de zee waarnemen. Vergeet uw verrekijker niet om te genieten van deze buitengewone perspectieven van kliffen en baaien.

Het is ook de perfecte tijd om foto's van je vrienden op Instagram te delen met benijdenswaardige foto's.

Deze fantastische milieuomstandigheden en hoogwaardige diensten hebben veel inwoners uit andere Europese landen aangemoedigd om hier hun permanente verblijfplaats te vestigen.

Daarom komt momenteel zestig procent van de bevolking uit andere plaatsen die hebben gekozen voor het verwerven van huizen in het centrum van Moraira of in de omliggende urbanisaties.

Onze villa's in het centrum van Moraira, het dichtste bij het leven in een paradijs

Kun je je voorstellen dat je geniet van de zon en de zeebries op het terras van een van onze villa's in Moraira Town Centre?

In Select Villas hebben we het huis van je dromen met een prachtig uitzicht op de zee.

Als u overweegt een huis te kopen aan de Spaanse Costa Blanca, bezoekt u ons uitgebreide portfolio van villa's in het centrum van Moraira.

We hebben nieuw gebouwde en doorverkochte villa's. Ze hebben verschillende ontwerpen, maar altijd van grote schoonheid. Ze zijn ontworpen met een moderne stijl die volledig is geïntegreerd in hun omgeving. Je kunt ook een traditionele stijl kiezen, meer in overeenstemming met het mediterrane karakter.

Onze chalets zijn gebouwd met materialen van de allerbeste kwaliteit. Ze hebben grote ramen met dubbele beglazing die zonlicht binnenlaten en het huis van kou en warmte isoleren.

De keuken is volledig ingericht en beschikt zelfs over de benodigde apparatuur om het schoonmaken en onderhouden van de woning te vergemakkelijken.

De indrukwekkende zwembaden die u zult vinden op de percelen van onze villa's in het centrum van Moraira zullen u betoveren. Ze zijn omgeven door grote delen van het solarium, ideaal om te ontspannen en te zonnebaden.

Heeft u de villa's in Moraira Town Centre bezocht die wij u op onze website aanbieden?

Wacht niet langer om onze Villa's in Moraira Town Centre te bezoeken. Je zult gefascineerd zijn door de eigenschappen ervan en je zult van zijn faciliteiten willen genieten.

We nemen graag contact met u op en lossen eventuele vragen op.

Abonneer u op onze nieuwsbrief en we zullen u informeren over ons nieuws. Je kunt ons ook volgen op sociale netwerken en het grote aantal volgers bekijken dat in ons geïnteresseerd is.

 U kunt ook het contactformulier invullen dat op het web wordt weergegeven of ons een e-mail sturen naar info@select-villas.es

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante). We hebben een uitgebreid schema met klantenservice en we spreken vloeiend de belangrijkste talen van Europa.

Onze telefoons zijn: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search