Villas te koop in Arnella Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Arnella Moraira

Als u een droomhoekje aan de Costa Blanca wilt vinden om af te sluiten en te genieten van de zon en het strand, dan zullen onze fantastische villa's te koop in Arnella Moraira u zeker bevallen. De luxe urbanisatie van Arnella ligt naast het centrum van Moraira, naast het Playa de l'Ampolla. Het bestaat uit luxe gebouwen, meestal met uitzicht op de zee of de weelderige vallei van Moraira, waar u de gezonde en ontspannen levensstijl die u wenst zult leiden. Bovendien biedt de gemakkelijke toegang tot het nabijgelegen vrijetijds- en winkelgebied, u de mogelijkheid om

  • zich te vermaken in de vele vrijetijdsvoorzieningen
  • genieten van de lokale keuken in de prestigieuze restaurants
  • gaan winkelen in de door u geselecteerde winkels
  • Zonnebaden op het terras van een van de cafés terwijl je naar de zee kijkt.
De herfst in Moraira is het ideale moment om te wandelen door de straten van de reizende markt die elke week in de stad wordt opgezet en waar u keramiek, typische lokale producten, kleding en schoeisel, exquise groenten en fruit vers geoogst uit de nabijgelegen moestuinen, enz. kunt kopen.

Als u van wandelen houdt, vindt u in Moraira vele mooie plekjes die u zullen boeien omdat het een gevarieerde kustlijn heeft die wordt gevormd door kleine baaien met transparant en warm water.

 
Onze zonnige villa's te koop in Arnella Moraira zijn de droom van de liefhebbers van de zee

Als u wilt wonen in een prachtige natuurlijke omgeving, zullen onze luxe villa's te koop in Arnella Moraira indruk op u maken. In SELECT VILLAS bieden wij u elegante woningen in Moraira die voorzien zijn van alle comfort en gebouwd zijn met de beste technologie, aangepast aan de woningen. U zult zien dat onze huizen zijn uitgerust met vloerverwarming, satelliet-tv-kanaal, veiligheidsverlichting, ADSL, dubbele beglazing in de ramen en aluminium timmerwerk, elektrische rolluiken, elektrische deuren voor de toegang van voertuigen tot het perceel, enz.

De woningen zijn gebouwd in verschillende stijlen: traditionele Spaanse villa's, elegante tijdloze woningen, avant-garde villa's, enz. Kunt u zich voorstellen dat u op het terras van uw nieuwe huis in Arnella geniet van een ontspannen uitzicht op de Middellandse Zee?

Ze zijn gelegen op verspringende of vlakke percelen met prachtige tuinzones en waar u een indrukwekkend zwembad kunt vinden, gebouwd met een ontwerp dat past bij het huis, met fonteinen, jacuzzi, onderwaterverlichting, overstromen, ... De zonnige herfst van de Costa Blanca is een ideaal moment om in de open lucht te barbecueën met uw gezin en te genieten van het aangename klimaat van Moraira.

 
Wil je onze villa's te koop in Arnella Moraira bezoeken?

Als je geïnteresseerd bent in een bezoek aan onze villa's te koop in Arnella Moraira, neem dan contact met ons op en wij regelen een bezoek aan de woningen waarin je geïnteresseerd bent.

Wij nodigen u uit om onze woningen te bezoeken met een 360º virtuele rondleiding. Comfortabel vanuit uw huis en op het moment dat u besluit, kunt u een videotour maken van de woningen en alle hoeken van het huis bezoeken, de materialen controleren, het uitzicht vanaf de terrassen observeren, enz.

Kies de manier waarop u het liefst contact met ons opneemt:

  • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt
  • Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search