Villas te koop in Baladrar Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Baladrar Benissa Costa

Bent u op zoek naar een zonnige hoek van de Costa Blanca waar u kunt ontspannen en gezond kunt leven? Dan zult u genieten van onze villa's te koop in Baladrar Benissa Costa. Gelegen in een gebied met een ruige kustlijn en met prachtige baaien die worden overspoeld door dennenbossen, is Benissa Costa, de plaats die door veel Europeanen is uitgekozen om hun vakantie door te brengen of te wonen als ze met pensioen gaan. Momenteel komt meer dan 40% van de inwoners oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk of Duitsland . Het uitstekende klimaat aan de Costa Blanca Noord met milde winters en praktisch geen regen, samen met het gemak van toegang tot de luchthaven zijn de belangrijkste redenen om Benissa Costa als woonplaats te kiezen.

Naast vier kilometer spectaculaire stranden van fijn zand of grind , maakt de weelderige vegetatie van de omgeving het een ideale plek om te wandelen of fietsen . U zult genieten van het wandelen over de wandelpaden die zeer goed bewegwijzerd zijn met verklarende panelen in verschillende talen die de lokale cultuur en vegetatie van het gebied beschrijven. Vergeet uw verrekijker niet om de mooiste hoekjes van dit deel van de Middellandse Zeekust te ontdekken. U zult zeker talloze foto's maken die u met uw vrienden op sociale netwerken zult delen.

Geniet van een eindeloze vakantie in onze villa's te koop in Baladrar Benissa Costa

Kun je je voorstellen dat je een gezellige barbecue deelt met je gezin in de tuin van je nieuwe huis in Spanje? In onze villa's te koop in Baladrar Benissa Costa leef je het hele jaar door op vakantie en geniet je van:

  • Heerlijk mediterraan klimaat met zonnige en zeer heldere winters
  • Idyllisch uitzicht op zee vanaf de veranda van uw villa
  • Ongeëvenaarde natuurlijke omgeving waar u zich kunt losmaken en ontspannen

U zult gefascineerd zijn wanneer u onze traditionele designvilla's bezoekt, omringd door prachtige onderhoudsvriendelijke tuinen met kleurrijke bloemen, barbecue, zwembad met solarium, panoramisch uitzicht op de vallei of de zee ... Gelegen in een bevoorrechte urbanisatie met gemakkelijke toegang tot het strand of de bar en winkels , het is de perfecte plek om het hele jaar door te wonen, een gezonde, ontspannen levensstijl te leiden en buitenactiviteiten te ondernemen.

Onze huizen, die zijn gebouwd met hoogwaardige materialen, hebben een typisch traditioneel ontwerp van de Noord Costa Blanca . Ze hebben natuurstenen bekleding in delen van hun gevels, balustrades op terrassen, zichtbare houten balken, artistieke smeedijzeren roosters op ramen, enz.

Wilt u onze villa's te koop in Baladrar Benissa Costa online bezoeken?

SELECT VILLAS biedt u de mogelijkheid om in realtime een online bezoek te brengen aan de villa's te koop in Baladrar Benissa Costa die u wilt. Maak een virtuele afspraak met een van onze makelaars en via een videogesprek op het platform van uw keuze (Zoom, WhatsApp, FaceTime) zal hij u de woning laten zien die u interesseert terwijl hij al zijn kenmerken uitlegt en al uw vragen beantwoordt. .

Als u ons beter wilt leren kennen, nodigen wij u uit om de meningen van onze klanten te kennen of om rechtstreeks contact met ons op te nemen en onze vriendelijke en professionele behandeling te bekijken. Het is voldoende dat:

  • Vul dan het contactformulier in dat u op onze website vindt
  • Telefoons: +34966490861 | +34616002993
  • E-mail: enquieries@select-villas.es
  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante)

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search