Villas te koop in Benissa Spanje

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Benissa Spanje

Weet u waarom onze villa's te koop in Benissa, Spanje, zoveel vraag hebben?

Benissa is een mooie hoek van de Costa Blanca Noord.

Het is een van de meest bevoorrechte plaatsen in Spanje, waar de gematigde wateren van de Middellandse Zee samenkomen met de weelderige vegetatie van de typische dennenbossen die de magische baaien van de kust binnenvallen.

Langs de hele kust van Benissa vinden we fantastische baaien met kristalhelder water, ideaal om te ontspannen en te genieten van een spectaculair uitzicht over de blauwe zee.

Als u een gezonde levensgenieter bent, is Benissa de perfecte plek om op tal van wandelroutes te gaan en deze prachtige omgeving van de Spaanse kust te verkennen.

Je kunt het ecologische pad lopen dat de belangrijkste baaien met elkaar verbindt. U krijgt de mogelijkheid om emblematische plaatsen te fotograferen die u in uw sociale netwerken zult delen.

In het binnengebied zijn er ook zeven ideale routes om te wandelen, de zuivere berglucht in te ademen en de felle zon van de Costa Blanca te bewonderen.

Langs de route vindt u informatieve panelen, geschreven in verschillende talen, die de plaatselijke cultuur, de fauna en flora, de geologische rijkdom, de historische feiten, ... beschrijven

Naast deze fantastische baaien met schoon en ondiep water, heeft Benissa ook vier kilometer zacht zandstrand of perfecte kiezelstenen om plezier te hebben met je vrienden.

 
Als u een van onze villa's te koop koopt in Benissa, kunt u deze zomer genieten van de prachtige stranden

Deze zomer kunt u genieten van alle voordelen die de Costa Blanca u biedt als u een van onze villa's koopt in Benissa, Spanje.

Kun je je voorstellen om te zonnebaden op de oever van het strand terwijl je luistert naar het zachte geruis van de golven van de zee?

In Benissa kunt u ontspannen op de spectaculaire stranden of leuke watersporten beoefenen met uw familie en vrienden.

De Costa Blanca is de perfecte plek om een gezonde levensstijl te leiden. Profiteer van deze zomer om lange wandelingen langs de kust van het strand te maken terwijl u de zon op uw huid voelt.

Maar vergeet niet om een beschermende crème op te zetten en bedek je hoofd met een hoed om de schadelijke effecten van de zon te voorkomen.

Zonnebaden, een duik nemen in uw zwembad of een wandeling langs de kust zijn de belangrijkste activiteiten die u deze zomer zult doen als u een van onze villa's in Benissa koopt.

Bovendien hebben onze villa's fantastische zwembaden op hun percelen omgeven door grote delen van het solarium.

Wijd u toe om uit te rusten en te genieten van de vakantie die u heeft verdiend terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de zee of de vallei die vanaf het terras van uw nieuwe huis te zien is.

 
Bezoek op onze website de villa's te koop in Benissa die wij u aanbieden

Als u onze website bezoekt, ziet u het grote aantal villa's te koop in Benissa Spanje dat beschikbaar is.

We zullen zorgvuldig luisteren om een nauwkeurig profiel te ontwikkelen van het type behuizing dat u wilt.

Op deze manier bieden we u een selecte lijst van huizen die u mogelijk interesseren.

Neem contact met ons op en wij zullen u helpen kiezen tussen de villa's te koop in Benissa, Spanje die wij u aanbieden.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es

U kunt ons ook bellen op: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

We wachten op u op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search