Villas te koop in Benitachell Spanje

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Benitachell Spanje

We nodigen u uit om onze spectaculaire villa's te koop in Benitachell Spanje te bezoeken op onze website. U zult versteld staan van de prachtige bouwstijl en het prachtige uitzicht. Benitachell is een klein charmant stadje dat geen vijfduizend inwoners bereikt. Gelegen in de regio Marina Alta, grenst het aan Jávea en Teulada, twee toeristische steden aan de noordelijke Costa Blanca. In Benitachell vind je alle nodige diensten om comfortabel te leven: moderne supermarkten, restaurants, diverse winkels, ... die naast de traditionele winkels in de stad bestaan waar je typische producten uit de streek kunt kopen.

Langs de twee kilometer lange kust vinden we indrukwekkende kliffen en een ruige en gebroken kustlijn waarin we kleine grindbaaien en kristalhelder water vinden . U zult het heerlijk vinden om langs de kust te wandelen terwijl u het warme water onder uw voeten voelt. In deze prachtige hoeken zonder gebouwen en gelegen tussen paradijselijke kliffen, kunt u heerlijk ontspannen in de zon terwijl u luistert naar het zachte geruis van de golven van de zee.

Hoewel u deze prachtige baaien gemakkelijk met de auto kunt bereiken, zult u het zeer aantrekkelijk vinden om de goed gemarkeerde wandelpaden te lopen die deze idyllische kustlijn verbinden. Het weer in Benitachell geeft ons zonnige en regenloze winters , ideaal voor het beoefenen van buitensporten en fietstochten met je vrienden. Vergeet uw verrekijker niet om in detail de plaatsen te observeren waar u niet kunt zien.

Geniet van de zon en de natuur in onze luxe villa's te koop in Benitachell, Spanje

In deze idyllische omgeving met een spectaculair uitzicht op zee biedt SELECT VILLAS u indrukwekkende villa's te koop in Benitachell, Spanje, gelegen in luxe woningen. U kunt kiezen uit onze prachtige selectie villa's in Benitachell . Wij bieden u nieuwbouw- en wederverkoopwoningen met een verschillend aantal slaapkamers en badkamers. Hun locaties zijn ideaal. Vanaf de terrassen heeft u een panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee of de natuur. Ze zijn gebouwd met luxe materialen waardoor je met totaal comfort kunt leven. Al onze villa's hebben een prachtig perceel met tuinen en een spectaculair zwembad met gevarieerde kenmerken:

  • Onderwaterverlichting
  • Jacuzzi
  • Oneindig type
  • Overlopend
  • Met fonteinen, ...

Desgewenst kunnen wij u voorzien van ervaren en betrouwbaar personeel voor het onderhoud van uw zwembad en tuin. Deze zomer hoef je je alleen maar zorgen te maken over het kiezen van je favoriete muziek terwijl je geniet van de zon bij het zwembad van je nieuwe huis in Spanje.

Vertrouw op SELECT VILLAS en u zult tussen onze villa's te koop in Benitachell Spanje het huis van uw dromen vinden

Neem contact op met SELECT VILLAS en wij helpen u bij het vinden van het huis van uw dromen aan de noordelijke Costa Blanca. U zult genieten van onze fantastische villa's te koop in Benitachell, Spanje, maar als u dat wilt, kunnen we u ook woningen aanbieden in Calpe, Altea, Benissa, Denia, Jávea, Moraira, enz.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. We nodigen je uit om ons te volgen op sociale netwerken en ons beter te leren kennen. U kunt ook het contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen enquiries@select-villas.es . Als u wilt, kunt u ons bellen op +34966490861 | +34616002993.

We wachten op je bij Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search