Villas te koop in Cap Blanc Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Cap Blanc Moraira

Een van de belangrijkste voordelen van onze villa's te koop in Cap Blanc Moraira is hun gemakkelijke toegang tot de internationale luchthaven van Alicante of de luchthaven Manises in Valencia. Iets meer dan een uur is de duur van de reis langs de Mediterranean Highway die uw nieuwe huis aan de Costa Blanca Noord scheidt van de luchthaven waar u de vlucht neemt die u naar uw land van herkomst zal brengen. Deze fantastische voorwaarden, samen met de interessante aanbiedingen van de goedkope vliegmaatschappijen die op de luchthavens opereren, stellen u in staat om naar Spanje te gaan om te genieten van de zon en de onvergelijkbare stranden wanneer u maar wilt.

Moraira is een van de mooiste hoekjes van de Costa Blanca . Langs zijn acht kilometer lange kustlijn vinden we een gevarieerde kustlijn waar prachtige baaien met warm water met elkaar verweven zijn , ideaal om te duiken met stadsstranden uitgerust met alle nodige diensten, voornamelijk tijdens de zomermaanden: parasols, hangmatten, strandwachten en strandwachten,… Het strand bars zijn het hele jaar door geopend, aangezien zonnige winters ideaal zijn om op hun terrassen te zitten om een heerlijke paella te proeven terwijl u naar de zee kijkt.

Als u in een paradijselijke omgeving naast de Middellandse Zee en vlakbij de golfclub wilt wonen, raden wij u onze villa's te koop in Cap Blanc Moraira aan.

Vanuit onze chalets te koop in Cap Blanc Moraira geniet u van een prachtig open uitzicht op de bergen, de zee of de Moraira-vallei. Deze rustige urbanisatie bestaat uit luxe villa's en een uitgelezen wijk, op slechts enkele minuten van het strand en het servicegebied. Het is ook de perfecte plek om te wonen als u van golfen houdt, aangezien u de golfclub te voet , in minder dan een half uur of in een paar minuten met de auto kunt bereiken.

We bieden u een selectie van nieuw gebouwde of wederverkoop luxe villa's gebouwd met de hoogste kwaliteit materialen en uitgerust met:

  • airconditioning
  • dubbele beglazing voor de ramen
  • thermische en akoestische isolatie
  • Beveiligings alarm
  • Enzovoort.

De slaapkamers hebben ingebouwde kleerkasten en de keuken is ingericht en uitgerust met elektrische apparaten. De kamers zijn over het algemeen ruim en zeer licht.

Buiten vinden we prachtige tuinen rondom het solarium en een indrukwekkend zwembad.

Neem contact op met SELECT VILLAS om villa's te koop in Cap Blanc Moraira te bezoeken

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een woning aan de Costa Blanca Noord? Onze villa's te koop in Cap Blanc Moraira zullen u betoveren. Als u wilt, kunnen we u ook prachtige villa's aanbieden in Benimeit, Arnella, Pla del Mar, Moravit, La Sabatera, Fanadix, La Cometa, Sol Park, El Portet, Villotel, Coma de los Frailes, San Jaime, El Tesoro, El Alcázar, Pinar de l'Advocat, ...

We nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze 360º VIDEO TOUR- sectie waar u een comfortabel virtueel bezoek kunt brengen aan de eigendommen in die sectie.

Wij helpen u graag verder als u contact met ons wilt opnemen. We wachten op je bij Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34966490861 | +34616002993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search