Villas te koop in het Moraira gebied

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in het Moraira gebied

In SELECT VILLAS hebben we een gevarieerde portefeuille van klanten uit verschillende landen, voornamelijk uit Europa. Ze hebben allemaal een gemeenschappelijke link: Ze houden ervan om aan de Noordelijke Costa Blanca te wonen. Daarom willen we u graag een exclusieve selectie van villa's te koop aanbieden in het Moraira gebied, waardoor u gemakkelijk het huis van uw dromen kunt vinden.

Moraira is één van de mooiste plekken van de Spaanse Middellandse Zee. Dit kleine stadje, dat oorspronkelijk gewijd was aan de visserij en de landbouw, heeft de laatste decennia een grote transformatie ondergaan om nu één van de belangrijkste Europese toeristische bestemmingen te worden. Het verschil tussen Moraira en andere vakantieoorden is dat het zich heeft kunnen aanpassen aan de nieuwe veranderingen die door de toeristen worden gevraagd zonder de charme van zijn wortels te verliezen. In dit gebied van bergen vol pijnbomen die afdalen naar prachtige baaien verborgen aan de kust vinden we de perfecte plek om uit te rusten en te ontspannen terwijl we luisteren naar het zachte geruis van de zeegolven. Deze zomer is het perfecte moment om te bruinen op een strand aan de Spaanse Costa Blanca terwijl u uw favoriete watersport beoefent: zeilen, windsurfen, jetskiën, ... geniet van een waterskate of ontdek de prachtige zeebodem door te snorkelen of te duiken.

Moraira's avonden bieden u ook tal van vrijetijdsactiviteiten, live muziek in de open lucht of plaatsen waar u kunt genieten van flamencodansen en -zang.

Villa's te koop in het Moraira gebied, geniet van de zon, de zee en de bergen

Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken om de villa's te zien die wij te koop aanbieden in het Moraira gebied. In SELECT VILLAS zijn we gespecialiseerd in eigendommen in het noorden van de Costa Blanca. We hebben een uitgebreide lijst van villa's in Moraira gelegen in de meest populaire woonwijken: Paichi, El Portet, Pla del Mar, Moravit, La Camarrocha, Villotel, Arnella, La Sabatera, San Jaime, Benimeit, El Alcázar, Cap Blanc, enz. Wij bieden u nieuwe en doorverkoopvilla's aan, gebouwd in een oneindig aantal stijlen:

  • Klassiek, zeer statig en tijdloos
  • Modern, innovatief en avant-gardistisch
  • Traditionele, typisch mediterrane huizen

Daarnaast hebben onze villa's een prachtig zwembad omgeven door grote delen van het solarium en prachtige prive-tuinen met verschillende ontwerpen: weelderig en mediterraan, romantisch, weinig onderhoud ... U zult onder de indruk zijn van de uitstekende ligging van de villa's die wij aanbieden. Sommige zijn gelegen aan het strand of hebben een panoramisch uitzicht op zee. Andere zijn gelegen in de buurt van de golfbaan, maar met gemakkelijke toegang tot het strand. We hebben ook villa's gelegen in het berggebied, omgeven door pijnbomen die een aangename geur afgeven.

Bel ons en we zullen u uitgebreid informeren over onze villa's te koop in het Moraira gebied

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt over onze villa's te koop in de Moraira omgeving. Wij vertellen u graag alle kenmerken van de verschillende gebieden rond Moraira, want onze makelaars zijn experts op dit gebied. Bovendien spreken zij u vloeiend in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Russisch, Nederlands, enz.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die voor u het meest geschikt is:

  • Bel ons op: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • Vul het contactformulier in dat u op onze website vindt
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Kom naar ons kantoor in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search