Villas te koop in Les Fonts Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Les Fonts Benitachell

Stel je voor dat je zonnebaadt bij het zwembad van je nieuwe villa in Spanje, een gezellige barbecue organiseert of geniet van een prachtige mediterrane tuin terwijl je ontspant in een hangmat. In onze chalets te koop in Les Fonts Benitachell kunt u in contact staan met de natuur zonder uw huis te verlaten.

Benitachell, gelegen in de regio Marina Alta, aan de Costa Blanca Noord, is een kleine stad waar een traditionele en ontspannen levensstijl heerst, waar de inwoners zich voornamelijk wijden aan het cultiveren van de omliggende landbouwvelden. Hoewel het op een paar minuten van het populaire Moraira ligt en grenst aan het toeristische Jávea, waar we talloze uitgaansgelegenheden, winkelcentra enz. Vinden, vinden we in dit charmante stadje alle diensten die nodig zijn om comfortabel te leven:

  • Supermarkten en gevarieerde winkels
  • bars waar u de typische lokale gastronomie kunt proeven
  • gezondheidscentrum en apotheken
  • gemeentelijke zwembaden
  • enzovoort.

Benitachell heeft twee kilometer aan spectaculaire kustlijn, vol met kliffen tot 100 meter boven zeeniveau, vanwaar het uitzicht over de Middellandse Zee indrukwekkend is. De winter is ideaal om te wandelen en de kleine baaien te verkennen met kristalhelder en zeer warm water dat zeer aantrekkelijk is voor duikers. In dit deel van de Spaanse kust vinden we talloze grotten en grotten van bijzondere schoonheid, zoals de Cova dels Arcs, die uit meerdere kamers bestaat.

Als u de verbinding wilt verbreken aan de Costa Blanca, zijn onze villa's te koop in Les Fonts Benitachell een magische plek om het hele jaar door te wonen

Nu heb je de mogelijkheid om comfortabel te leven in het hart van de Costa Blanca Noord en te genieten van de zon, de zee, de natuur, de gastronomie ... In onze villa's te koop in Les Fonts Benitachell leidt je de gezonde levensstijl die je altijd al wilde hebben .

Bij SELECT VILLAS bieden we u een interessante selectie van villa's in de exclusieve urbanisaties die in de omgeving van deze stad liggen. Wij bieden u nieuwbouw- en wederverkoopvilla's aan, gebouwd met materialen van topkwaliteit op een of meer verdiepingen. Het opvallende moderne ontwerp, met uitgestrekte rechte lijnen en glazen gevels , stelt u in staat om vanuit het huis een prachtig uitzicht op de zee of de bergen te observeren. We hebben ook villa's in traditionele stijl , typisch voor de Costa Blanca, waar de gebouwen volledig zijn geïntegreerd in hun kleurrijke tuinen.

Neem nu contact op met SELECT VILLAS en wij zullen u adviseren over onze villa's te koop in Les Fonts Benitachell

Bij SELECT VILLAS geven we je graag meer informatie over onze villa's te koop in Les Fonts Benitachell. Daarnaast zullen wij u ook adviseren over alle procedures die nodig zijn om een woning in Spanje te kopen.

Volg ons op sociale netwerken en u zult het interessante advies zien dat wij onze klanten bieden over de voordelen van wonen aan de Costa Blanca, nuttige aspecten om te gaan wonen, eigendommen die voor u aantrekkelijk kunnen zijn, enz.

Kies de manier die voor u het handigst is om contact met ons op te nemen:

  • Vul dan het contactformulier op onze website in
  • Bel de telefoons: +34966490861 | +34616002993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search