Villas te koop in Moraira met verwarmd zwembad

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Moraira met verwarmd zwembad

Op zoek naar villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad? Bij Select Villas hebben we een uitstekende selectie van woningen met zwembad en tuin die u zult waarderen. Op een plek die zo zonnig is als de Costa Blanca, is het essentieel om open ruimtes en ontspanningsruimtes te hebben die u in staat stellen om uw huid rustig te bruinen terwijl u geniet van een geweldige zonnige dag.

Het klimaat en de temperaturen hebben een direct effect op ons humeur. Gelukkig heeft de Costa Blanca het hele jaar door meer dan 300 dagen zon, omstandigheden die in andere Europese landen onvoorstelbaar zijn. Bij Select Villas zijn we ons bewust van de bevoorrechte positie die Moraira op de kaart heeft staan: schandalige stranden, een uitzonderlijk klimaat, een smakelijke en gevarieerde keuken, natuurpaden... Vanuit onze huidige huizen te koop in Moraira kunt u genieten van de meest overweldigende essentie van de Middellandse Zee.

De interesse in villa's in Moraira is gegroeid en is vooral te danken aan de ongeëvenaarde privacy die dit type onroerend goed biedt, evenals het comfort en het plezier dat het biedt:

 • Externe en overdekte terrassen met het meest emblematische uitzicht van de plaats zoals El Peñón de Ifach
 • Verfrissende zwembaden in de zomer en verwarmd voor de rest van het jaar
 • Tuinen vol typische Spaanse mediterrane bomen
 • Solariums met een spectaculair uitzicht op de zee en/of de bergen


Villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad in verschillende stijlen

In onze villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad geniet u 365 dagen per jaar. U bepaalt zelf hoe u deze ongelooflijke ervaring wilt beleven: aan zee, in een traditionele villa met echte charme of in een moderne en luxueuze villa met alle mogelijke voorzieningen. Als u op zoek bent naar een rustige plek om te ontsnappen aan de drukte en de grote stad, raden wij u aan deze locaties te onderzoeken:


 • Benimeit, El Portet, Pla del Mar, Cap Blanc, El Alcazar, Paichi, Arnella, Sol Park, Coma de Los Frailes, Moravit, El Tesoro, Moraira Centro...

Onze eigendommen zijn aanwezig in de meest aanbevolen gebieden om ontspanning te verzoenen. Of anders, neem een kijkje op deze ongelooflijke villa te koop in Benimeit Moraira. Het is omgeven door palmbomen en prachtige groene gebieden die in contrast staan met het turkooisblauw van de zee.

Om te ontsnappen aan Moraira is te kiezen voor een rustig verblijf waar geen gebrek is aan schone stranden, restaurants aan zee en eindeloze wandelingen door de pittoreske oude stad.

Bespaar tijd en vind villa's te koop in Moraira met verwarmde zwembaden aangepast aan uw interesses

Kun je je voorstellen dat je in de hangmat bij het zwembad ligt terwijl je geniet van de zachte zeewind? Dit gevoel kan dagelijks worden ervaren in onze villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad. Als je de voorkeur geeft aan een andere kustplaats, kunnen we je ook veel meer mogelijkheden laten zien in Javea, Calpe of Benissa Costa.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bezoeken op Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje en we helpen u graag verder. Als u op afstand contact met ons wilt opnemen vanuit uw woonplaats, kunt u dat ook doen via

 • Telefoonnummer: +34 966 490 861
 • Mobiel: +34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es


Villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad

Bent u op zoek naar villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad? Aan de Costa Blanca kunt u een volledig leven leiden ondergedompeld in een luxe woning waar u de rust en het comfort kunt vinden die u zo verdient.

De kleine baaien van Moraira vormen een prachtige natuurlijke omgeving waar u gelukkig kunt leven. Sommige zoals Cala L'Andrago, Punta Estrella, Cap Blanc of La Cala zijn zelfs echte pareltjes van de natuur met kristalhelder water om in te snorkelen.

Als u een persoon bent die met kinderen reist, is het strand van l'Ampolla prachtig omdat het een meer toeristische omgeving is. Toch doen de kwaliteiten van het strand niet onder, want het is door de Europese Unie bekroond met de Blauwe Vlag-certificering.

Ben je gepassioneerd door rust, wandelingen en mooie uitzichten ? In Moraira is er een kustroute die grenst aan de hele kustlijn van de stad, waarvan de route je ongelooflijke uitzichten geeft, vooral als je besluit om het bij zonsondergang te doen. En als je moe bent, ga dan op de terrassen van de strandtentjes zitten en drink een lekkere Spaanse tapa.

Met deze villa's te koop in Moraira met een verwarmd zwembad kunt u in de winter heerlijk zwemmen

Bij Select Villas hebben we villa's te koop in Moraira met een nieuw gebouwd verwarmd zwembad en moderne ontwerpen , waarvan de gevels een esthetische lijn van mediterrane woningen volgen die u zeer comfortabele sensaties zullen geven.

En het is dat er gedurende een groot deel van het jaar een warme temperatuur heerst aan de hele Costa Blanca Alicante, waar u dankzij het klimaat van het gebied kunt genieten van meer dan 300 dagen zon per jaar . Daarom wordt het noodzakelijk om een zwembad in je eigen huis te hebben, juist om af te koelen wanneer je maar wilt.

Toch bevinden onze luxe villa's zich in de buurt van de Middellandse Zee en de zeebries zal u een unieke frisheid geven die andere huizen verder weg niet hebben. In ieder geval, als je ooit geen zin hebt om je perceel te verlaten, kun je afkoelen in het verwarmde zwembad.

Wilt u ook in de winter gebruik maken van het zwembad ? Wanneer de temperaturen lager zijn en de winter op komst is, is het hebben van een verwarmd zwembad om te baden wanneer je maar wilt een voordeel dat maar heel weinig mensen hebben.

Onze echte getuigenissen onderschrijven ons als een vastgoedreferentie om villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad te verwerven

Reken op de makelaars van Select Villas en u vindt in een recordtijd villa's te koop in Moraira met een verwarmd zwembad. We hebben zelfs getuigenissen van klanten die de service benadrukken die we aan elk van hen bieden en hoe wendbaar we zijn in het uitvoeren van alle procedures.

Wilt u een villa vinden in Jávea, Benitachell, Calpe, Altea of in de rest van Costa Blanca Noord?

 • Ons telefoonnummer voor bellen naar Spanje: +34 616 002 993
 • U kunt onze e-mail gebruiken voor elke suggestie: enquiries@select-villas.es
 • Kom ons bezoeken op onze fysieke kantoren op C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search