Villas te koop in Moraira met verwarmd zwembad

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Moraira met verwarmd zwembad

Op zoek naar villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad? Bij Select Villas hebben we een uitstekende selectie van woningen met zwembad en tuin die u zult waarderen. Op een plek die zo zonnig is als de Costa Blanca, is het essentieel om open ruimtes en ontspanningsruimtes te hebben die u in staat stellen om uw huid rustig te bruinen terwijl u geniet van een geweldige zonnige dag.

Het klimaat en de temperaturen hebben een direct effect op ons humeur. Gelukkig heeft de Costa Blanca het hele jaar door meer dan 300 dagen zon, omstandigheden die in andere Europese landen onvoorstelbaar zijn. Bij Select Villas zijn we ons bewust van de bevoorrechte positie die Moraira op de kaart heeft staan: schandalige stranden, een uitzonderlijk klimaat, een smakelijke en gevarieerde keuken, natuurpaden... Vanuit onze huidige huizen te koop in Moraira kunt u genieten van de meest overweldigende essentie van de Middellandse Zee.

De interesse in villa's in Moraira is gegroeid en is vooral te danken aan de ongeëvenaarde privacy die dit type onroerend goed biedt, evenals het comfort en het plezier dat het biedt:

  • Externe en overdekte terrassen met het meest emblematische uitzicht van de plaats zoals El Peñón de Ifach
  • Verfrissende zwembaden in de zomer en verwarmd voor de rest van het jaar
  • Tuinen vol typische Spaanse mediterrane bomen
  • Solariums met een spectaculair uitzicht op de zee en/of de bergen
 

Villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad in verschillende stijlen

In onze villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad geniet u 365 dagen per jaar. U bepaalt zelf hoe u deze ongelooflijke ervaring wilt beleven: aan zee, in een traditionele villa met echte charme of in een moderne en luxueuze villa met alle mogelijke voorzieningen. Als u op zoek bent naar een rustige plek om te ontsnappen aan de drukte en de grote stad, raden wij u aan deze locaties te onderzoeken:


  • Benimeit, El Portet, Pla del Mar, Cap Blanc, El Alcazar, Paichi, Arnella, Sol Park, Coma de Los Frailes, Moravit, El Tesoro, Moraira Centro...

Onze eigendommen zijn aanwezig in de meest aanbevolen gebieden om ontspanning te verzoenen. Of anders, neem een kijkje op deze ongelooflijke villa te koop in Benimeit Moraira. Het is omgeven door palmbomen en prachtige groene gebieden die in contrast staan met het turkooisblauw van de zee.

Om te ontsnappen aan Moraira is te kiezen voor een rustig verblijf waar geen gebrek is aan schone stranden, restaurants aan zee en eindeloze wandelingen door de pittoreske oude stad.

Bespaar tijd en vind villa's te koop in Moraira met verwarmde zwembaden aangepast aan uw interesses

Kun je je voorstellen dat je in de hangmat bij het zwembad ligt terwijl je geniet van de zachte zeewind? Dit gevoel kan dagelijks worden ervaren in onze villa's te koop in Moraira met verwarmd zwembad. Als je de voorkeur geeft aan een andere kustplaats, kunnen we je ook veel meer mogelijkheden laten zien in Javea, Calpe of Benissa Costa.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bezoeken op Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje en we helpen u graag verder. Als u op afstand contact met ons wilt opnemen vanuit uw woonplaats, kunt u dat ook doen via

  • Telefoonnummer: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
 
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search