Villas te koop in Paichi Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Paichi Moraira

De onovertroffen stranden van de Costa Blanca, het uitstekende klimaat en het hoge niveau van de infrastructuur zijn de belangrijkste redenen waarom mensen in heel Europa kiezen voor de Spaanse Levant om te verhuizen na hun pensionering of om te telewerken. Onze villa's te koop in Paichi Moraira hebben alle voorwaarden die je nodig hebt om een lange vakantie door te brengen of om te verhuizen als je bedrijf je de mogelijkheid biedt om te telewerken. Kun je je voorstellen dat je deze winter je werkdag combineert met ontspannende wandelingen langs het strand?

Moraira is een van de bevoorrechte plaatsen waar u werk kunt combineren met contact met de natuur en activiteiten in de buitenlucht, want de milde en zonnige winters zijn perfect om comfortabele kleding te dragen en te fietsen, te wandelen of te luisteren naar het geruis van de golven terwijl u langs de kust wandelt.

Gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, is deze prachtige stad uitgerust met alle nodige diensten om comfortabel te leven:

  • Supermarkten, winkelcentra, internationale pers, gevarieerde winkels
  • Restaurants, cafetaria's met zonnige terrassen, uitgaansgelegenheden, pubs
  • Gezondheidscentrum, Particuliere Medische Specialistenbureaus, Apotheken
  • Live muziek, flamenco-optredens, discomuziek


Onze villa's te koop in Paichi Moraira zijn een bevoorrechte plek om te wonen in de bergen aan zee

 Het centrum van Moraira wordt omringd door prachtige stranden, weelderige bergen vol perfect ontwikkelde mediterrane pijnbomen waar luxe villa's zijn gebouwd. SELECT VILLAS biedt u een selectie van villa's te koop aan in Paichi Moraira, één van de urbanisaties met de grootste vraag naar onroerend goed. Paichi wordt gekenmerkt door zijn elegante een- of meergezinswoningen, gelegen op grote percelen waar u kunt genieten van de privacy die u wenst. U zult genieten van het uitstekende uitzicht op de vallei of de zee die te zien is vanaf de terrassen en u zult het zeer aantrekkelijk vinden om een leuke tuinbarbecue te hebben op zonnige winterdagen.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een villa in Moraira, zullen onze huizen in Paichi u aanspreken vanwege de nabijheid van het strand en het vrijetijds- en winkelgebied. Ze hebben spectaculaire architectonische ontwerpen die het huis integreren met de omliggende natuur. De villa's in moderne stijl worden gekenmerkt door hun rechte lijnen en hun glazen gevels die het mogelijk maken om de zee te zien vanuit elke kamer van het huis. Bovendien vindt u op het perceel altijd een elegant zwembad met een ontwerp dat is aangepast aan de stijl van het huis.

 

Wilt u meer weten over onze villa's te koop in Paichi Moraira?

Als je meer details wilt weten over onze villa's te koop in Paichi Moraira informeren we je graag. We raden je aan een kijkje te nemen in onze 360º VIDEO TOUR sectie. Je kunt een virtuele rondleiding krijgen door de eigendommen die in deze sectie zijn opgenomen. Stel je voor dat je de woningen zo vaak als je wilt bekijkt, op het voor jou meest comfortabele moment en zonder dat je je huis hoeft te verlaten.

Om contact met ons op te nemen:

  • Vul het formulier in dat op het web verschijnt
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Adres: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira - Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search